Tüp bebek tedavimden kalan gonal f crinone jel ihtiyacı olan buyursun

Ucurtma avcisi 86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
605
837
Ikinci tüp bebeğim Ankaradaki tedavimin 2. Transferi ve su an 2. gündeyim 1senede 2 tüp bebek beni baya yordu... bu bebeklerim inşallah tutar diye umut ediyorum tutmazsa ise başlayacağım fiziksel psikolojik ve maddi duzelmeye baya yardimci oluyor 2 sene ara vermek istiyorum ilaçların tarihi geçecek varsa tedavi gören yada seneye gitmeyi düşünen bana msj bıraksın 7 tane gonal f kalem var 450lik 2016 ya kadar buzlar içinde gönderirim iyi muhafaza ettim ayni gun icinde ulastirabilirim buzlu otobus firmasiyla sebzeligimin birini kaplıyor ilaçlar 20 cubuk crinone jel de var ben suan progestan kullanıyorum jel e gerek kalmadı uygun fiyata anlasiriz

Allahim hayirlisiyla bize ve bizim gibi bebis isteyenere nasio etsin ins bu mucizeyi.
Insallah ilaclara gerek kalmadan gebeligin gerceklesir ve bebisini kucagina alirsin cnaim. Bende suan dondurulmus tedavimi yaptirdim. Bekleme surecndeyimm haftaya sonucum belli olacak allahin izniyle.
Insallah hayirlsiyla olumlu sonuclar aliriz hepimiz.
Benim jelimde pazartesi bitiyo. Iki cubuk jele ihtiyacim var.bir sekilde temin etmeye caliscam ins. Sonuca gore uc ay kullancakmisiz. Durumum net olsa dusunebilirdim jeli ama simdilik daha cok ihtiyaci olan biri alsa daha iyi olur sanirim.
Hayirli tedaviler tekrardan

Birde biliyormusunuz bilmiyorum ama basligi tup bebekte ilac kismina acarsaniz daha cabuk donen olabilir

X