- 1 Kasım 2020
- 253
- 126
Merhaba kader arkadaşlarım,öncelikle mesajı görem herkesin hangi süreçte olurlarsa sonu harika bitsin dileğimdir
Şuan son iğnem ovitrellayı oldum ve uzandım olurken de Allah ım ünş som olur dedim amin
31 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmaksızın bebek istedik olmayınca bildiğimiz süreçler,hsg ,spermiyogram,amh vs. Sonucum amh 0.23 yumurta yetersizliği bir kaç prof danışma ve tüp bebeğe karar verme.hızlı oldu inş bebeğimde hızlı ve sağlıkla gelir
Herkesinde
Perşembe günü yumurta toplamam var ,transfer ne zaman yapılır bilmiyorum ama rahim dinlendirmeye gerek yok dedi doktorum.Velhasıl tüm anne adaylarından dua bekliyorum rabbim hepimizin uğraşlarını mutluluğa ulaştırsın,bebişlerimüz gelsin konsun bizlere
Benim gibi aynı süreçlerde olanlar var mı acaba bekliyorum yazın

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 13-09-2021
Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 189 gün kaldı.
Bebeğinizin karaciğeri safra salgılamaya ve pankreası insülin üretmeye başladı. Bu arada bazen sırt ağrıları hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni relaxin denilen doğumu kolaylaştırmak için salgılanan bir hormondur. Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)