İyi geceler.. tamam haber verelim birbirimizeHakkimizda hayrlisi olsn seni tanidigima cok memnun oldum bi gelisme yasarsak ins haberleselim cok teskkrler
Iyi gecelr❤❤❤![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler.. tamam haber verelim birbirimizeHakkimizda hayrlisi olsn seni tanidigima cok memnun oldum bi gelisme yasarsak ins haberleselim cok teskkrler
Iyi gecelr❤❤❤![]()
21 tane yumurtaya 8 tane nie dollenio 10 yap 20 yap demi sperm o kdarina yetmis sperm milyonlarca degil mi 3 taneside dondurmaya uygun gorulmus digerleri dondurulsada cozulurken ölcekmis zaten 3 u gucluymus ole dediBenim anlayamadiğim 21 yumurtadan 3 tane bekletilmesi neden.
O 3 taneyi deneyip ya olmassa? Tekrar bi tedavi surecine giriceksin.
21 yumurtaya az geldi bana. Hic olmassa bi kac tane daha dondursalardi bolunmeleri guzelse disards 1 hafta bekletip ilerletmenin manasi ney yani. Hadi 3 tanesi beklensin digerlerini beklemeseydiler. Ama sglik olsun insallah o 3 taneden birileri sans can olur.
Yok dollenmesi onlarin elinde olan birsey degil elbette olmadimi olmuyor..21 tane yumurtaya 8 tane nie dollenio 10 yap 20 yap demi sperm o kdarina yetmis sperm milyonlarca degil mi 3 taneside dondurmaya uygun gorulmus digerleri dondurulsada cozulurken ölcekmis zaten 3 u gucluymus ole dedi
Gelisimi cok guzel dediler ama 8 tanesini dolledi 7 tanesi embryo oldu dedi hepsini dölleselerdi sadece 7 tanesi tuttu derdi bnceYok dollenmesi onlarin elinde olan birsey degil elbette olmadimi olmuyor..
Ben dondurma imkani varsa eger ki dedim. Ama bozulcak gibi gordülerse haklilar oyleyse hucreler sağlikli bolunmediyse o yuzden dondurmamislardir dogru anlamisim.
Canim embriyoloģun yapabilcegi birsey yok yok o kadar döllendiyse o zaten spermi birakir ama sperm dolleyemez ya da saģliksiz döllenmistir yumurtada sagliksiz olmus olabilir 2 si birlikte yeterli olmaynca embriyolar gelismemistirGelisimi cok guzel dediler ama 8 tanesini dolledi 7 tanesi embryo oldu dedi hepsini dölleselerdi sadece 7 tanesi tuttu derdi bnce
Ins hic bilgim yok ya garibime geliorCanim embriyoloģun yapabilcegi birsey yok yok o kadar döllendiyse o zaten spermi birakir ama sperm dolleyemez ya da saģliksiz döllenmistir yumurtada sagliksiz olmus olabilir 2 si birlikte yeterli olmaynca embriyolar gelismemistir
Neyse o 3 taneler senin isine yarsr insallah guzel dusun guzrl olsun
Garipsenicek birsey yok tedavilerdede oluyor her ay birbirini tutmuyor o ay o sekilde gelismis durumIns hic bilgim yok ya garibime gelior
Kislermn cok 24 yasindym cok erken yaotrdm ama asilamam tutmadi hangi doktora gitsek tup bebek dediGaripsenicek birsey yok tedavilerdede oluyor her ay birbirini tutmuyor o ay o sekilde gelismis durum
Yasiin kac peki. Neden tup ysptirdin
Canım baptın transferin oldumu benim ki yarın 13.30 da inşallahKislermn cok 24 yasindym cok erken yaotrdm ama asilamam tutmadi hangi doktora gitsek tup bebek dedi
Sali gunum benimkide ins. Hakkimzda hayirlisi olsunCanım baptın transferin oldumu benim ki yarın 13.30 da inşallah❤
Yaa aynı zamanda alırız inşallah güzel haberleri canimSali gunum benimkide ins. Hakkimzda hayirlisi olsun
Yaa aynı zamanda alırız inşallah güzel haberleri canim❤
[/QUOTins yine haberlerselim
Yok o konuda bişey demedi banaDoktorun transferdn once dikkar etmn gerekn farkli bisey soledimi
Mrb canim nasil oldun merak ettim seniYok o konuda bişey demedi bana
Insallh silikse kesin vardr bnde yatiyorum yada oturuyorum surekli karnim sis bagirsaklarimda bi problem yok ta sag kasiklarimda batmalar oluyor bende sali gunu kalcadan igne vuruncam 1 hafts oluyor kan testimi versem ki die dusundumCanım bugün 4. Günümdü karnısmda ve belimde ağrı olunca sabah dayanamadm idrar testi yaptm ve çok silik çıktı bu sabah da yapcam bakalm oldu heralde benim sen naptn var mı belirti![]()
Ben de oyle canım davul gibi şisti Karnım midem bağırsaklarm çok fena gaz var ilaçlar yapıyr onları bence. Ben pazartesi vercem bakal çıkarsa kan testindeInsallh silikse kesin vardr bnde yatiyorum yada oturuyorum surekli karnim sis bagirsaklarimda bi problem yok ta sag kasiklarimda batmalar oluyor bende sali gunu kalcadan igne vuruncam 1 hafts oluyor kan testimi versem ki die dusundum
Ne iğnesi yapıyrsn kalçadan canmBen de oyle canım davul gibi şisti Karnım midem bağırsaklarm çok fena gaz var ilaçlar yapıyr onları bence. Ben pazartesi vercem bakal çıkarsa kan testinde