Sabah prolutex aksam oksapar haftada 1 kalcadan prolutonNe iğnesi yapıyrsn kalçadan canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah prolutex aksam oksapar haftada 1 kalcadan prolutonNe iğnesi yapıyrsn kalçadan canm
Vajinal jen rahim kalinlastrici hap 2 tanede hapim var gda takviyesi seker duzenleyici bir hap daha varBenim sadece iğne oksapar var progestan fitil aliyorum sabah 2 akşam 2 günde 3 estrofem bir de bağışıklık bastırmak için bir hap var günde 1 tane de o , 1 de folik asit
Senin baya cokmuş ilacın canmVajinal jen rahim kalinlastrici hap 2 tanede hapim var gda takviyesi seker duzenleyici bir hap daha var
Ins tutsundaSenin baya cokmuş ilacın canm
İnşallahIns tutsunda
Cizgi var gibi ama ben yanlismi goruyorumki
Ben silik cizgi gorüyorum canm bence var
Benm de ilk transferimde cizgi boyleydi ve kanda cikmisti. Yinede dene daha erkenCok hafif sanki icindeki gostergesinin yansimasi senin testini gorebilme sansim var mi
Ben hergün tekrarladim testi bugün çok net çıktı ikinci çizgi 6. GünümPardon ben asena sandim sizi
Sence test pozitf miBen hergün tekrarladim testi bugün çok net çıktı ikinci çizgi 6. Günüm
Ama cok erken henuz niye umutsuzluğa kaptiriyorsunki kendini hemen.Cok duaya ihtiyacm var merakimdan yaptim keske yapmasaydim sanki yok gbi duruyor
Hergün sabah ilk idrarınla yap canm gittikçe koyulasiyor görceksin benimde ilk testte nerdeyse böyleydiCok duaya ihtiyacm var merakimdan yaptim keske yapmasaydim sanki yok gbi duruyor
Hm hayirlisi olsunHergün sabah ilk idrarınla yap canm gittikçe koyulasiyor görceksin benimde ilk testte nerdeyse böyleydi