Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek tedavisinde dondurulmus embiryo tutma sansi ne kadar..?

Ben hic yatamadim ya insallah olumsuz etkisi olmaz. Yani aşiri sarsilmasamda yuruyus halindeydim hep.
2 gun yattm ama sonra duramadm bnde evdeyim ama ya oturuyorum ya biseylerle ugrasiyorum ondanda korkuyorum sgara kullaniyordum transfer gunune kadar ictim 5 gundr onuda icmiyorum bilmiyorum cok umut ediorum ama bi an da diyorum ki tutmassa napcam

2 gun yattm ama sonra duramadm bnde evdeyim ama ya oturuyorum ya biseylerle ugrasiyorum ondanda korkuyorum sgara kullaniyordum transfer gunune kadar ictim 5 gundr onuda icmiyorum bilmiyorum cok umut ediorum ama bi an da diyorum ki tutmassa napcam
Tutmaassa sansimizi denemeye devam edecegiz
Ölum yokya ucunda canim sonuc ne olursa olsun hayirlisi sagliklisi olsjn

Tutmaassa sansimizi denemeye devam edecegiz
Ölum yokya ucunda canim sonuc ne olursa olsun hayirlisi sagliklisi olsjn
Illaki oyle hersey Allahtan doktor tutmama gbi hic bir sorunu yok embriolar cozuldukten sonra gayet saglikli rahim temiz guzel bundan sonrasi Allaha kalmis dedi

Illaki oyle hersey Allahtan doktor tutmama gbi hic bir sorunu yok embriolar cozuldukten sonra gayet saglikli rahim temiz guzel bundan sonrasi Allaha kalmis dedi
Bu işlem baştan sona Allahin takdiri
O izin vermese hic bi sonuc alinmaz.
O yuzden cok sukur simdiye kadar yolundaysa gerisi tevekkul

Ben
Ay ins vala icim bi ferahladi cok sagolun
Allah ım kucagımıza almayıda nasip etsin ınşallah canim ben 3 gündür idrarda görüyrm ama kanda görünce rahatlıycam yarın inşallah onuda görürüz az kaldı çok heycanliyım ve hep olumlu düsünmeye adapte oldum bu konuda aklımdan olumsuz hiç birsey geçmedi sende öyle ol karnını sev hoşgeldin de ona yada onlara 😍

Bu işlem baştan sona Allahin takdiri
O izin vermese hic bi sonuc alinmaz.
O yuzden cok sukur simdiye kadar yolundaysa gerisi tevekkul
Aynen oyle rabbim ugraslarimizi goruyor isyanda etmiyorum ins olcak istiyorum bekliyorum bakalim

• Beğen
Reactions: H M
Ben

Allah ım kucagımıza almayıda nasip etsin ınşallah canim ben 3 gündür idrarda görüyrm ama kanda görünce rahatlıycam yarın inşallah onuda görürüz az kaldı çok heycanliyım ve hep olumlu düsünmeye adapte oldum bu konuda aklımdan olumsuz hiç birsey geçmedi sende öyle ol karnını sev hoşgeldin de ona yada onlara 😍
Gercekten cok sagolun

Ben

Kanini test zamani yaptir mutlaka kafan karisir yoksa.
Insallah mutlu haberin yakindir:)
Kacinci gunun?
Bende 5.gun idrarda istiyorum bakalm.
Ilkinde 8.nci gundw gormustum

Kanini test zamani yaptir mutlaka kafan karisir yoksa.
Insallah mutlu haberin yakindir:)
Kacinci gunun?
Bende 5.gun idrarda istiyorum bakalm.
Ilkinde 8.nci gundw gormustum
6. Günüm bugün çok merak ediyorum tutamıyorum kendimi idrar testi yapmak icin sabahı zor ediyorum valla canm eşimde öyle işe gittikten sonra arıyor yaptn mı test diye 😂 çok şükür bugün ve dün çok net ciktı yarında kan verelim diyoruz bakalm nolcak ❤😍

6. Günüm bugün çok merak ediyorum tutamıyorum kendimi idrar testi yapmak icin sabahı zor ediyorum valla canm eşimde öyle işe gittikten sonra arıyor yaptn mı test diye 😂 çok şükür bugün ve dün çok net ciktı yarında kan verelim diyoruz bakalm nolcak ❤😍
Bence disini sık bekle biraz.
Test gununden once kan verildimi sonra baska olaylarfa gelisiyor stres vs artiyor
Ne kadar gec ogrensen okadar rahat edersin.
Ama sen bilirsin elbette.

Bence disini sık bekle biraz.
Test gununden once kan verildimi sonra baska olaylarfa gelisiyor stres vs artiyor
Ne kadar gec ogrensen okadar rahat edersin.
Ama sen bilirsin elbette.
Herkes öyle diyor ama bakcam durumuma göre yarın, çünkü böylede çok stres yapiyrm uyuyamıyrm

Icini actim😁😁😁

Eklentiler

• 20191229_143404.webp
    20191229_143404.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 32
Back
X