- 3 Mart 2013
- 374
- 111
- Konu Sahibi Biberli_pasta
tup bebek tedavisinde kür kulanabiliyo mu.kulanan arkadaslarim varsa acaba hangi kürü denedi.tedavi asamasinda kullanabiliyo muyuz.yardimci olursaniz sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yumurta sayım çok olsun diye ibrahim saracoğlu incir kürünu uyguladim 25 gün yap 1 hafta ara sonra tekrar 25 gün yani tedaviden 2 ay önceden başladım yumurta toplama işlemiyle bıraktım arı sutu bal polen 3 ay önceden başladım önce sabahları kullanıyordum son ay akşam sabah kullandım tedaviye başladığımızda da çörek otu bal tarçın 10 gün falan da yumurtalar kaliteli olsun diye onu kullandım inciri doktorlar da tavsiye ediyor ama diğerlerini kadınlar kulübünü karıştırıp kendim bulup kullandım çok şükür hamileyim darısı başına inşallah canımtup bebek tedavisinde kür kulanabiliyo mu.kulanan arkadaslarim varsa acaba hangi kürü denedi.tedavi asamasinda kullanabiliyo muyuz.yardimci olursaniz sevinirim.
cevap verdigin icin teşekkur ederim.rabbim saglikli sekilde bebeginei kucagina almayi nasip etsin.darisi bana :)sanırım sen tam tedavi asamasinda kulanmadin.ben arastirdim incir kuru yapicam sanırım ama tedavi asamasinda acaba sorun olur mu diye merak ediyorum.az ve kalitesiz yumurtam var cunku.Ben yumurta sayım çok olsun diye ibrahim saracoğlu incir kürünu uyguladim 25 gün yap 1 hafta ara sonra tekrar 25 gün yani tedaviden 2 ay önceden başladım yumurta toplama işlemiyle bıraktım arı sutu bal polen 3 ay önceden başladım önce sabahları kullanıyordum son ay akşam sabah kullandım tedaviye başladığımızda da çörek otu bal tarçın 10 gün falan da yumurtalar kaliteli olsun diye onu kullandım inciri doktorlar da tavsiye ediyor ama diğerlerini kadınlar kulübünü karıştırıp kendim bulup kullandım çok şükür hamileyim darısı başına inşallah canım
Bende merak ettim kaç yumurtaniz toplandı ve kaçı kaliteli ciktiBahsettiklerimin hepsini tedavi aşamasında kullandım yumurta toplandıktan sonra bıraktım amin canım inşallah darısı başına
İlk kür kullandıktan sonra 9 yumurta 7 si döllendi ama kısmet olmadı kimyasal gebelik oldu ikinci hemen 3 ay sonra oldu onda uzun protokol tedavi uygulandı 4 yumurta 3u dollendi ama yine 8-9 tane folikul vardı kalitesine gelince benim hiç iyi kalite embriyom olmadı zaten bunlarda 2 tane 5. gün embriyosuydu ama kötü kaliteydi çok şükür vakti saati gelmiş demekki nasip oldu darısı başınıza inşallahBende merak ettim kaç yumurtaniz toplandı ve kaçı kaliteli cikti
İncir kürü nasıl yapılıyor?kızlar doktorum incir kürünü önerdi, siz faydasını gördünüz mü acaba?
İncir kürü nasıl yapılıyor?
Erkek içim tavsiye edeceğiniz bi kür varmı?
keçiboynuzu pekmezi = harnup pekmezi aynı şeyler yanibende erkekler için keçi boynuzu kürünü duymuştum.
merhaba incir kürü yaralı oldumu hamilesiniz sanırım hayırlı olsuntup bebek tedavisinde kür kulanabiliyo mu.kulanan arkadaslarim varsa acaba hangi kürü denedi.tedavi asamasinda kullanabiliyo muyuz.yardimci olursaniz sevinirim.
cnm herseyi denedim ben.tup bebekle gebe kaldim cok sukur rabbime.Allahim isteyen herkeze nasip etsin yasatsin bu duyguyu..merhaba incir kürü yaralı oldumu hamilesiniz sanırım hayırlı olsun
Tesekkür ederim amin inş... Sizde saglıkla alın kucagınızacnm herseyi denedim ben.tup bebekle gebe kaldim cok sukur rabbime.Allahim isteyen herkeze nasip etsin yasatsin bu duyguyu..
Bebeginiz hayirli olsun oncelikle saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.yasiniz kac buarada.ben 28 yasindayim amh 1.47 yumurtalar kalitesiz cikti bugun 2. Gunu transferin doktorum yasima gore yumurtalarin kalitesiz oldugunu soyledi 6 yumurtadan 2 si dollendi onlarda 3. Gun 4 ve 5 hucreli yani orta dusuk kalite sansim %20 25 mis bu uyguladiginiz kürler yumurta kalitenizi arttirdimi acaba merak ettim eger olumsuz olursa bende baslamak istiyorum.cnm herseyi denedim ben.tup bebekle gebe kaldim cok sukur rabbime.Allahim isteyen herkeze nasip etsin yasatsin bu duyguyu..
cnm kür denemedim tup bebek tedavjsinde korktum aksilik olur diye.amh benimde 0.1 di sanirim 4 yumrtam vardi dr.um umutsuzdu.kulandigim ilaclarla yumrtalar cogaldi ve yeteri olgunluga geldi.11 tane yunrtadan 7 si dollendi ve 2 si en iyi gelisim gosterenler oldu.dr.um her ne kadar istemesede ben 2 embriyoyuda tranfser ettirdim.bu arada 3.gun embriyosu benimkide. tahminim 2side tutmustu degerler cok yuksekti.2 hafta once bi dusuk yasadim ve dusen digeriydi.uzulmuyorum bos gebelikti demek gelismedi kese felan gozukmemisti.cani saolsun biri benimle :)rabbim kucagima almayi nasip etsin onemli olan o.neler cektigimi Allah bilir.sende kafana pek takma herseyin yeri zamani vardir.rabbim ol derse yumrtanin kalitesine bakmaz.allahim en kisa zamanda sanada isteyen herkeze de nasip etsin insallah..Bebeginiz hayirli olsun oncelikle saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.yasiniz kac buarada.ben 28 yasindayim amh 1.47 yumurtalar kalitesiz cikti bugun 2. Gunu transferin doktorum yasima gore yumurtalarin kalitesiz oldugunu soyledi 6 yumurtadan 2 si dollendi onlarda 3. Gun 4 ve 5 hucreli yani orta dusuk kalite sansim %20 25 mis bu uyguladiginiz kürler yumurta kalitenizi arttirdimi acaba merak ettim eger olumsuz olursa bende baslamak istiyorum.