Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bir an önce hamile kalıp bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Ben de tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama hiçbir bilgim yok. Doktora ne zaman gidilir ne kadar süre sonra transfer yapılır? Biraz anlatır mısınız? İlk adet döneminde mi gittiniz iğnelere ne zaman başlanıyor?
Biz yaklaşık iki yıldır istiyoruz ilaç kullamdım olmadı daha sonra rahim filmi çekindim olmadı çatlatma iğnesi kullandım olmadı doktor tüp bebeğe yönlendirdi ama çok belirgin bir problemim yok .çikolata kisti vardı adetin ilk üç günü gitmek gerekiyor ama tüp bebek öncesi bazı işlemler de yapılıyor herkes için farklı olabilir.ben sadece iğnelere başlayacağım cnm benimde bilgim yok pek buraya kadar bildiklerim
Merhaba bir an önce hamile kalıp bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Ben de tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama hiçbir bilgim yok. Doktora ne zaman gidilir ne kadar süre sonra transfer yapılır? Biraz anlatır mısınız? İlk adet döneminde mi gittiniz iğnelere ne zaman başlanıyor?
adetin 2. ya da 3. günü gidiyorsunuz. Ultrasonla yumurtalıklarınıza ve rahim kalınlığınıza bakılıyor. Kan testi yapılıyor hormonlara baklıyor. Tüm testleriniz yapıldı ve doktor tamam tüp bebek dediyse eğer adetliyken iğnelere başlanıyor. Ara ara yine ultrason muayenesi yapılıyor yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiği zaman toplama işlemi yapılıyor. Transfer hariç sormak istediğiniz seyler varsa yanıtlayabilirim.