Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek transferi Sonrası 7. GünBeta Hcg 0 lütfen yardım edin Yükselirmi
Arkadaşlar bu 7. Denemem bugün dayanamayıp yani 7. Gün kan verdim sonuç 0 çıktı 4.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti çok üzgünüm belki birileri bana umut olur yükselir mi sizce
Yok canım saymadım geçen hafta perşembe yani 18 nisan transfer günüm 30 nisan da test yap dedi doktorum bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim gitmişken kan vereyim dedim Sonuç 0 artık çok yoruldum
Yorma kendini maddi manevi yoruluyoruz ama vardır rabbimin bi bildiği bu tedavileri nerde oldun acaba sıkıntınız neydi sen gene test gününü bekle direk 0 çıkması çok garip o.1 çıkar 1.20 çıkar ama 0 nedir bekle değerler he r gün iki katına çıkıyor
Yorma kendini maddi manevi yoruluyoruz ama vardır rabbimin bi bildiği bu tedavileri nerde oldun acaba sıkıntınız neydi sen gene test gününü bekle direk 0 çıkması çok garip o.1 çıkar 1.20 çıkar ama 0 nedir bekle değerler he r gün iki katına çıkıyor
Benim amh 0.24 elimdede sperm az ve hareket sorunu var 6 ayda anca 2 yumurta toplayabildik havuz işlemi ile donduruldular 4. Günde transfer edilmişti Bahçeci de yaptık 3 kez olmadı sonra devlete geçtik izmit umuttepe olmadı en son Memorial Ata şehir Cem demirel 18 nisanda transfer oldum bugünde 7.gün işte yine koskoca bir hiç hep bir değer çıkardı 1.2 3.4 gibi bu sefer ilk defa 0 daha eşime söyleyemedim
30 Nisa’na kadar bekle canım rabbim mucizesini versin ama olmadıys vardır bir hayır üzülmemeye çalış test gününe kadar En azından testi hiç yapmamış gibi devam et ilaçlarına bırakma allahtan Ümit kesilmez
30 Nisa’na kadar bekle canım rabbim mucizesini versin ama olmadıys vardır bir hayır üzülmemeye çalış test gününe kadar En azından testi hiç yapmamış gibi devam et ilaçlarına bırakma allahtan Ümit kesilmez
Ahhh canım benim keşke bugün hiç vermeseydim o kanı doktorumda ilaçlara devam et test gününü bekle dedi bakalım 30 nisanı bekliyorum inşallah dediğin gibi bir mucize olur ❤