• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve 2 tane 6.gun blastokist embriyosu ama düşük kaliteli

Tıp bebekte çalışıyorum. Çok iyi embriyo ile tutmayanlar da var çok iyi olmayan embriyo ile tutanlar da. Umudunuzu kaybetmeyin
İki tane 6.gun blastokistim var ama düşük kaliteli dendi ikisini de transfer edeceğiz dediler. Sizce umut olarak var mı gerçekten o kadar altı gün dayanmış embriyolarım yine rahim de de yaşamaya devam eder mi acaba sağlıkla. AA diye kesin tutacak diye birşey yok o zaman. Yani yüzdelik kaç ihtimal olur acaba çift transfer de

Canım zaten emriyon 5. Gün emriyosuyla aynı sadece seninki yavaş geliştiği için 6. Gün blast yani beşinci gün emriyosu olmuş. Blast demek 5. Gün emriyosu demek zaten nasıl farkı olabilir ki elbette farkı yok
Düşük kalite dedi bı de aman bu iş boş çıkacak diye çok korkuyorum

Tıp bebekte çalışıyorum. Çok iyi embriyo ile tutmayanlar da var çok iyi olmayan embriyo ile tutanlar da. Umudunuzu kaybetmeyin
peki tutmayanların genelde rahim sorunu mu var? Rahimde hiö sorun yoksa tek sorun yaş ise mesela kaliteli bir embrşyo olunca tutma ihtimali çok yüksek diye düşünüyorum.

Back
X