Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim coraspirin ecopirin bunlar kan sulandirici ozelligi olan ilaclar. Kan pihtilasmasini onleyip dusuk onleme amacli. Yani bebisin rahat tutunsun sorun yasamadin diye. Bende kullaniyorum transferden beri. Insallah guzel sonuclar alirsin sende.
Canim coraspirin ecopirin bunlar kan sulandirici ozelligi olan ilaclar. Kan pihtilasmasini onleyip dusuk onleme amacli. Yani bebisin rahat tutunsun sorun yasamadin diye. Bende kullaniyorum transferden beri. Insallah guzel sonuclar alirsin sende.
Teşekkür ederim.inşallah sizde bir an önce kavuşursunuz bebeğinize.çok zor bir süreç miş.bugün anladım.çok soru işareti var kafamda.hiç birşeye tam konsantre olamıyorum.
Teşekkür ederim.inşallah sizde bir an önce kavuşursunuz bebeğinize.çok zor bir süreç miş.bugün anladım.çok soru işareti var kafamda.hiç birşeye tam konsantre olamıyorum.
Allah razi olsun canim aminnn. Oyle canim bende oyle demistim cok zormus diye surekli igne yapiyosun bi kere o zaten psikolojini etkiliyor. Insallah sende hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin da cekilen cileye deger. Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun.