Tüp bebek yaptırdıktan sonraki belirtileri olanlar

meleim90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
87
13
34
Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?

Rabbim Hayır li evlatlar versin canim ins . Tup bebek donemi agrili bi donemmi canim .igneler veya transfer den once .bana dr tüp dedi .bide fiyat nekadara mal oldu

Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?

İlla belirti görücem diye kafana takma benımde hiçbir belirtim olmadı sadece 9.günden sonra ani hareket yaptıgımda meydana gelen kramplar oldu içini ferah tut bol bol dua et belirtilere kafa yorma rabbım yardımcın olsun inşallah tutunur...

Rabbim Hayır li evlatlar versin canim ins . Tup bebek donemi agrili bi donemmi canim .igneler veya transfer den once .bana dr tüp dedi .bide fiyat nekadara mal oldu
Kolay bi dönem
Diyemem iğneler ilaçlar sonucda Vücuduna bi dunya hormon yüklemesi yapiliyo ama hepsi buyuk bir umutla olunca aklina agrisi sızısı gelmiyo acikcasi agrim
Sızımda oldu diyemem zaten ki acı eşiğim cok düşüktür benim Allah kolaylığını veriyo cnm

İlla belirti görücem diye kafana takma benımde hiçbir belirtim olmadı sadece 9.günden sonra ani hareket yaptıgımda meydana gelen kramplar oldu içini ferah tut bol bol dua et belirtilere kafa yorma rabbım yardımcın olsun inşallah tutunur...
Sanki normal
Hayatımı yasiyo gbiyim içimi kıpırdatıcak bi belirti istiyorm sanki de ondan bu arayışım adetim gecikti sadece tek belirti o suan

arkadaslar benim iki coccugum var esimin bir ikimizinde ikinci evliligi biran önce olsun diye tüp bebek yaptirdik bugün transfer günüyle beraber 10 . gün 3 . gün emriyosu birinci kalite iki emriyo koyuldu bugün idrarda negatif aldim kasik bel agrilarim oldu gögüdümde hassasiyet mavi damrlar amam bugün idrardaki negatif morelimi düsürdü yarin kan testim sonucu alinicak sizce nedir cevap verirmisiniz

X