Tup bebek yaptirip sonuc bekleyenler!!

Allah razı olsun canım benim ama gün geçtikçe bsnim ümidim yok oluyo sanki :KK43:
Niye öyle hissediyorsun iyi düşün kendini hamileymiş gibi hisset beyin vücudu yönetir olumsuz düşünme ben transferden sonra hep hamileyim ben diye diye gezdim😁

Niye öyle hissediyorsun iyi düşün kendini hamileymiş gibi hisset beyin vücudu yönetir olumsuz düşünme ben transferden sonra hep hamileyim ben diye diye gezdim😁
Bende öyleym ama ne blym sanki bi alışılagelmişlik var bende umutlar sonra yıkımlar gibi inşallahh yanılırım inşallah 🤔

Benimde yarın 10.günüm transfer sonrası. Normalde çarşamba ydı tahlil günüm ama ilaç alerjisi yüzünden dr yarına aldı. Sabah erkenden gidip bakıcaz varmı yokmu die.

Cresp inşallah güzel sonuç alırsın dualarım seninle emeklerin boşa çıkmasın allah seni ve eşini bu dünyada yanlız bırakmasın 🤗😍😘

Cresp inşallah güzel sonuç alırsın dualarım seninle emeklerin boşa çıkmasın allah seni ve eşini bu dünyada yanlız bırakmasın 🤗😍😘
Amin çok teşekkür ederim 💕 💕 Allah hepimizi tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.bitane tüp kızım var 4 yaş olacak. Şimdiki dondurulmuş :emir_bebek:

Maşallah çok güzel dua edin banada olur mu ismim Aslıhan benimde değerim yüksek gelir inşallah tutunmuşlardır 🤲🏻🤲🏻🙏🏻
Umarım güzel haberler alırsın benim 11. Haftada kalbi durdu bayramdan sonra kismetse tekrar basliycam Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Umarım güzel haberler alırsın benim 11. Haftada kalbi durdu bayramdan sonra kismetse tekrar basliycam Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Amiiin inşallah canım allah göstermesin hiç kimseye inşallah amiin inşallahhh 🤲🏻 sanada bu defa hayırlısıyla nasip etsin canım 🙏🏻🙏🏻😍

Back
X