- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
Canim ins amiin rabbim herkese nasip etsin hepinize ayrı ayrı dua ediyorum asla yanlız degilsinizAmiiin inşallah canımm benim rabbim sanada sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin sağlıkla al kucağına miniklerini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ins amiin rabbim herkese nasip etsin hepinize ayrı ayrı dua ediyorum asla yanlız degilsinizAmiiin inşallah canımm benim rabbim sanada sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin sağlıkla al kucağına miniklerini![]()
Allah razı olsun canım benim ama gün geçtikçe bsnim ümidim yok oluyo sankiCanim ins amiin rabbim herkese nasip etsin hepinize ayrı ayrı dua ediyorum asla yanlız degilsiniz![]()
Niye öyle hissediyorsun iyi düşün kendini hamileymiş gibi hisset beyin vücudu yönetir olumsuz düşünme ben transferden sonra hep hamileyim ben diye diye gezdimAllah razı olsun canım benim ama gün geçtikçe bsnim ümidim yok oluyo sanki![]()
Bende öyleym ama ne blym sanki bi alışılagelmişlik var bende umutlar sonra yıkımlar gibi inşallahh yanılırım inşallahNiye öyle hissediyorsun iyi düşün kendini hamileymiş gibi hisset beyin vücudu yönetir olumsuz düşünme ben transferden sonra hep hamileyim ben diye diye gezdim![]()
Umutsuz olma canim benimBende öyleym ama ne blym sanki bi alışıla gelmişlik var bende umutlar sonra yıkımlar gibi inşallahh yanılırım inşallah![]()
Ben bursada yaşıyorum esentepe jinamed tup bebek merkezi murat erdemir bey de yaptırdım sadece işine odaklanan çok iyi bir ekip ne çok umut veriyorlar nede umutsuzluk yaşatıyorlar memmun kaldikHayırlı olsun nerde yaptırdınız acaba tüp işlemini
Amin çok teşekkür ederimCresp inşallah güzel sonuç alırsın dualarım seninle emeklerin boşa çıkmasın allah seni ve eşini bu dünyada yanlız bırakmasın![]()
Allah hepinize sağlık versin canimAmin çok teşekkür ederimAllah hepimizi tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.bitane tüp kızım var 4 yaş olacak. Şimdiki dondurulmuş
![]()
Umutsuz değilim aslında sadece kendimi kötüye hazırlıyorum sanırımUmutsuz olma canim benim![]()
Kötü düşünür sen beyin kötüyü cekermis guzel düşün güzel şeyler gelsinUmutsuz değilim aslında sadece kendimi kötüye hazırlıyorum sanırım![]()
Umarım güzel haberler alırsın benim 11. Haftada kalbi durdu bayramdan sonra kismetse tekrar basliycam Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahMaşallah çok güzel dua edin banada olur mu ismim Aslıhan benimde değerim yüksek gelir inşallah tutunmuşlardır![]()
Tamam öyle yapıyorum güzel enerjiler gönderiyorumKötü düşünür sen beyin kötüyü cekermis guzel düşün güzel şeyler gelsin![]()
Amiiin inşallah canım allah göstermesin hiç kimseye inşallah amiin inşallahhhUmarım güzel haberler alırsın benim 11. Haftada kalbi durdu bayramdan sonra kismetse tekrar basliycam Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Umarım mutlu olacaksın canimTamam öyle yapıyorum güzel enerjiler gönderiyorum![]()
Gözün aydın canim allah sağlıka devamını nasip etsinKızlar merhaba. Biz aldık pozitif sonucu bugun. 5.gün embriyo su 10 günde 272 beta hcg miz. İki gün sonra tekrarlıcaz tahlili
Sağlıklı kucagina alirsin inşallahKızlar merhaba. Biz aldık pozitif sonucu bugun. 5.gün embriyo su 10 günde 272 beta hcg miz. İki gün sonra tekrarlıcaz tahlili