Tup bebek yaptirip sonuc bekleyenler!!

Çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Şu iki gün sonrası değerde yüksek çıkarsa inşallah

Kızlar merhaba. Biz aldık pozitif sonucu bugun. 5.gün embriyo su 10 günde 272 beta hcg miz. İki gün sonra tekrarlıcaz tahlili

😊😊 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Embriyon kaç senedir duruyor du . Birde kaçıncı gün ve kaç hucreliydi biliyorsan eğer .

Ben bursada yaşıyorum esentepe jinamed tup bebek merkezi murat erdemir bey de yaptırdım sadece işine odaklanan çok iyi bir ekip ne çok umut veriyorlar nede umutsuzluk yaşatıyorlar memmun kaldik😉
hayırlı olsun canım sakıncası yoksa ne kadara mal oldu herşey dahil ben geçen yaz jimer de yaptırmıştım tedavi histeroskopi vs hepsi 20 yi bulmuştu şimdi tekrar düşünüyorum ama malum herşey arttı

tahmin ettiğimden azmış teşekkür ederim
Evet Ben mart ayında yaptırdım şu an fiyat farklimidir bilmiyorum ama gidip ön görüşme yap ücretsiz herşeyi anlatıyorlar zateb senin kaçıncı deneme bilmiyorum ama belki daha farklı bir tedavi yöntemi uygular o zaman fiyat değişir belki

Ben bursada yaşıyorum esentepe jinamed tup bebek merkezi murat erdemir bey de yaptırdım sadece işine odaklanan çok iyi bir ekip ne çok umut veriyorlar nede umutsuzluk yaşatıyorlar memmun kaldik😉
Hayırlı olsun.tesadüfen okudum yazmak istedim.ben de orada yaptırdım:) gerçekten memnun kaldım doktor iyi biri

Şu an Ben 6 ci haftadayim kan bulandırıcı v3 jel kullanıyorum bide estrofem sizde kullandınız mı ne zaman bıraktınız kullandiysaniz
Jel 12.haftada bıraktım sanırım,gün aşırıya düşürmüştüm bir süre.estrofem 10.haftada bıraktım.kan sulandırıcıyı da sanırım 12.haftadan sonra günaşırıya düşürdüm.hala vuruyorum.3kimyasal gebeliğim var diye onu bıraktırmadı

Jel 12.haftada bıraktım sanırım,gün aşırıya düşürmüştüm bir süre.estrofem 10.haftada bıraktım.kan sulandırıcıyı da sanırım 12.haftadan sonra günaşırıya düşürdüm.hala vuruyorum.3kimyasal gebeliğim var diye onu bıraktırmadı
Hmm ya jelle hap o kadar can yakmiyor ama iğneler beni mafetti gobegm mosmor o yüzden ne zman bırakılan diye merak ettim aynı doktor ya 😁peki siz nerde oturuyorsunuz belki klinikte karsilasmisizdir hala geliyomusunuz

Ben İstanbuldan gelip gidiyorum ama bursalıyım.burda devam ettim ama doğum,doktor ücreti bilmiyorum nasıl olacak.doktor dışardan geleceği için doğuma ücret alıyor ya ekstra. En son cumartesi oradaydım belki karşılaşıyoruzdur:)))

Ben İstanbuldan gelip gidiyorum ama bursalıyım.burda devam ettim ama doğum,doktor ücreti bilmiyorum nasıl olacak.doktor dışardan geleceği için doğuma ücret alıyor ya ekstra. En son cumartesi oradaydım belki karşılaşıyoruzdur:)))
Çok mutlu oldum valla allah bebeğinizi sağlıkla dogurmanizi nasip etsin allah ikinizede sağlık versin

Back
X