Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba. Biz aldık pozitif sonucu bugun. 5.gün embriyo su 10 günde 272 beta hcg miz. İki gün sonra tekrarlıcaz tahlili
hayırlı olsun canım sakıncası yoksa ne kadara mal oldu herşey dahil ben geçen yaz jimer de yaptırmıştım tedavi histeroskopi vs hepsi 20 yi bulmuştu şimdi tekrar düşünüyorum ama malum herşey arttıBen bursada yaşıyorum esentepe jinamed tup bebek merkezi murat erdemir bey de yaptırdım sadece işine odaklanan çok iyi bir ekip ne çok umut veriyorlar nede umutsuzluk yaşatıyorlar memmun kaldik![]()
4 senedir duruyordu. Normalde 3.gün donmuşuydu. Çözdük 5.güne ilerleyince transfer yaptık.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Embriyon kaç senedir duruyor du . Birde kaçıncı gün ve kaç hucreliydi biliyorsan eğer .
4 senedir duruyordu. Normalde 3.gün donmuşuydu. Çözdük 5.güne ilerleyince transfer yaptık.
4 senedir duruyordu. Normalde 3.gün donmuşuydu. Çözdük 5.güne ilerleyince transfer yaptık.
Canim yumurta toplama zamanı 8500 aldı iğneler falan 13 15 bini bulduhayırlı olsun canım sakıncası yoksa ne kadara mal oldu herşey dahil ben geçen yaz jimer de yaptırmıştım tedavi histeroskopi vs hepsi 20 yi bulmuştu şimdi tekrar düşünüyorum ama malum herşey arttı
tahmin ettiğimden azmış teşekkür ederimCanim yumurta toplama zamanı 8500 aldı iğneler falan 13 15 bini buldu
Evet Ben mart ayında yaptırdım şu an fiyat farklimidir bilmiyorum ama gidip ön görüşme yap ücretsiz herşeyi anlatıyorlar zateb senin kaçıncı deneme bilmiyorum ama belki daha farklı bir tedavi yöntemi uygular o zaman fiyat değişir belkitahmin ettiğimden azmış teşekkür ederim
Hayırlı olsun.tesadüfen okudum yazmak istedim.ben de orada yaptırdım:) gerçekten memnun kaldım doktor iyi biriBen bursada yaşıyorum esentepe jinamed tup bebek merkezi murat erdemir bey de yaptırdım sadece işine odaklanan çok iyi bir ekip ne çok umut veriyorlar nede umutsuzluk yaşatıyorlar memmun kaldik![]()
Aa çok sevindim ya kafama takılan şeyler var aslında sizinde hamileliğiniz 17.hafta galiba oyle yazıyorHayırlı olsun.tesadüfen okudum yazmak istedim.ben de orada yaptırdım:) gerçekten memnun kaldım doktor iyi biri
İlk deneme. Üç donmuş vardı. Hepsi 5. Güne ilerledi. Dr iki tane atalım başarı şansı yüksek olsun dedi ama cesaret edemedim. Bitane attık diğer lerini yine dondurduk.çok şükür ilkinde tuttu.Birde bu kaçıncı denemenız kızından sonra
Evet 17 olduk :) ne takıldı ki kafanızaAa çok sevindim ya kafama takılan şeyler var aslında sizinde hamileliğiniz 17.hafta galiba oyle yazıyor
Allahın izniyle güzel ilerler. Hayırlı sonuç alıp güzel haberler verirsin inşallahBenim ki de 3. Gün cuma günü çözülecek korkuyorum bozulursa diye
Şu an Ben 6 ci haftadayim kan bulandırıcı v3 jel kullanıyorum bide estrofem sizde kullandınız mı ne zaman bıraktınız kullandiysanizEvet 17 olduk :) ne takıldı ki kafanıza
Jel 12.haftada bıraktım sanırım,gün aşırıya düşürmüştüm bir süre.estrofem 10.haftada bıraktım.kan sulandırıcıyı da sanırım 12.haftadan sonra günaşırıya düşürdüm.hala vuruyorum.3kimyasal gebeliğim var diye onu bıraktırmadıŞu an Ben 6 ci haftadayim kan bulandırıcı v3 jel kullanıyorum bide estrofem sizde kullandınız mı ne zaman bıraktınız kullandiysaniz
Hmm ya jelle hap o kadar can yakmiyor ama iğneler beni mafetti gobegm mosmor o yüzden ne zman bırakılan diye merak ettim aynı doktor yaJel 12.haftada bıraktım sanırım,gün aşırıya düşürmüştüm bir süre.estrofem 10.haftada bıraktım.kan sulandırıcıyı da sanırım 12.haftadan sonra günaşırıya düşürdüm.hala vuruyorum.3kimyasal gebeliğim var diye onu bıraktırmadı
Çok mutlu oldum valla allah bebeğinizi sağlıkla dogurmanizi nasip etsin allah ikinizede sağlık versinBen İstanbuldan gelip gidiyorum ama bursalıyım.burda devam ettim ama doğum,doktor ücreti bilmiyorum nasıl olacak.doktor dışardan geleceği için doğuma ücret alıyor ya ekstra. En son cumartesi oradaydım belki karşılaşıyoruzdur:)))
İnşallahh canımm inşallahhUmarım mutlu olacaksın canim![]()
Canım gözün aydın olsun ismim aslıha bolca dua et bana cuma da biz öğrencez inşallahh ilk deneme miydi?Kızlar merhaba. Biz aldık pozitif sonucu bugun. 5.gün embriyo su 10 günde 272 beta hcg miz. İki gün sonra tekrarlıcaz tahlili