- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
Amin arkadaşım:) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÇok mutlu oldum valla allah bebeğinizi sağlıkla dogurmanizi nasip etsin allah ikinizede sağlık versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin arkadaşım:) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÇok mutlu oldum valla allah bebeğinizi sağlıkla dogurmanizi nasip etsin allah ikinizede sağlık versin
Amiiin amiiin inşallah pazartesi kalp atışı için gidicem bize dua atAmin arkadaşım:) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
Hayırlısı olsun ins allah gonlune gore versin ins bu sefer kucağına alırsın alay büyük sabırlı ol vakti saatiyse elbet olur rabbim yüzünü güldürsunMerhaba arkadaslar duanizda banada yer verin ins benim 7. Transferim yapildi diger 4 tedavim hic tutmadi 5 ve 6 tuttu fakat daha keseyi gormeden dustuler simdi bunu 16 nisanda trqnsfer yaptilar cuma gunu tahlil gunum ama persembe yaptircam tahlil daha fazla sabredemiyorum cunku6.gun embriyosuydu benim ama dondurulup cozuldu ole transfer yapildi kendimde belirti ariyorum resmen ama yok sanki kasik agrim ve akintim cok fazla ama tamda belirti demek istemiyorum ilaclarda yapabilir cunku tedavileri tutan arkadaslar bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim ins hepinize
![]()
İlk deneme. Üç donmuş vardı. Hepsi 5. Güne ilerledi. Dr iki tane atalım başarı şansı yüksek olsun dedi ama cesaret edemedim. Bitane attık diğer lerini yine dondurduk.çok şükür ilkinde tuttu.
Amin ins canimHayırlısı olsun ins allah gonlune gore versin ins bu sefer kucağına alırsın alay büyük sabırlı ol vakti saatiyse elbet olur rabbim yüzünü güldürsun
Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını bebişler le doldursun inşallahHiç negatifin yok yani maşallahinşallah rabbim kucağına almayı nasip eder .
Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını bebişler le doldursun inşallah ♥ zor süreç ister negatif ister pozitif olsun.rabbim herkesin çabasını emeğini gayretini mükafat landırsın inşallah ♥♥
Ayyyy inşallah inşallah allahın izniyleArkadaslar eger gozden kacirdigim yoksa sanki yazanlarda sonuc alipta negatif olan yok hadi biz sonuc bekleyenlerde bu seruveni bozmayalim ins![]()
Sen nezamn tahlil yaptircaksin canim birde sende ayaklarimi isitamiyorum yazmissin al bendende o kadar bende isitamiyorum ben 9. Gun yani yarin kan tahlili yaptiricam bakalim hayirlisi artikAyyyy inşallah inşallah allahın izniyle![]()
Kesinlikle katiliyorum bu tedavinin en zor yani beklemek sankiZaman her seyi cözer şu beklemek olmasa4. Gün
Canım benimde yarın ama ben cuma vereceğim bakalım artık nasibimizde vardır inşallah gelmişlerdir inşallahhSen nezamn tahlil yaptircaksin canim birde sende ayaklarimi isitamiyorum yazmissin al bendende o kadar bende isitamiyorum ben 9. Gun yani yarin kan tahlili yaptiricam bakalim hayirlisi artik
Hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım allah büyük inşallahhBugun 9. Gun ve sonucum 1.20 yani negatif cikti yarin birdaha yaptircam ama sonucun degiscegini dusunmuyorum![]()
Canim kan testini verdi mi son durum neCanım benimde yarın ama ben cuma vereceğim bakalım artık nasibimizde vardır inşallah gelmişlerdir inşallahh![]()