Tup bebek yaptirip sonuc bekleyenler!!

Merhaba arkadaslar duanizda banada yer verin ins benim 7. Transferim yapildi diger 4 tedavim hic tutmadi 5 ve 6 tuttu fakat daha keseyi gormeden dustuler simdi bunu 16 nisanda trqnsfer yaptilar cuma gunu tahlil gunum ama persembe yaptircam tahlil daha fazla sabredemiyorum cunku 🙈 6.gun embriyosuydu benim ama dondurulup cozuldu ole transfer yapildi kendimde belirti ariyorum resmen ama yok sanki kasik agrim ve akintim cok fazla ama tamda belirti demek istemiyorum ilaclarda yapabilir cunku tedavileri tutan arkadaslar bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim ins hepinize 💖💖💖

Merhaba arkadaslar duanizda banada yer verin ins benim 7. Transferim yapildi diger 4 tedavim hic tutmadi 5 ve 6 tuttu fakat daha keseyi gormeden dustuler simdi bunu 16 nisanda trqnsfer yaptilar cuma gunu tahlil gunum ama persembe yaptircam tahlil daha fazla sabredemiyorum cunku 🙈 6.gun embriyosuydu benim ama dondurulup cozuldu ole transfer yapildi kendimde belirti ariyorum resmen ama yok sanki kasik agrim ve akintim cok fazla ama tamda belirti demek istemiyorum ilaclarda yapabilir cunku tedavileri tutan arkadaslar bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim ins hepinize 💖💖💖
Hayırlısı olsun ins allah gonlune gore versin ins bu sefer kucağına alırsın alay büyük sabırlı ol vakti saatiyse elbet olur rabbim yüzünü güldürsun

İlk deneme. Üç donmuş vardı. Hepsi 5. Güne ilerledi. Dr iki tane atalım başarı şansı yüksek olsun dedi ama cesaret edemedim. Bitane attık diğer lerini yine dondurduk.çok şükür ilkinde tuttu.

Hiç negatifin yok yani maşallah :nazar::nazar::nazar: inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder .

Hiç negatifin yok yani maşallah :nazar::nazar::nazar: inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder .
Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını bebişler le doldursun inşallah ♥️ zor süreç ister negatif ister pozitif olsun.rabbim herkesin çabasını emeğini gayretini mükafat landırsın inşallah ♥️ ♥️

Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını bebişler le doldursun inşallah ♥ zor süreç ister negatif ister pozitif olsun.rabbim herkesin çabasını emeğini gayretini mükafat landırsın inşallah ♥♥

Aynen öyle. Benimde ilk denem3m den bir oğlum var . Temmuz da 4 olacak . Kardeş istiyor 1 tane dondurulmuş var ışte . Hakkımızda hayırlısı

Sen nezamn tahlil yaptircaksin canim birde sende ayaklarimi isitamiyorum yazmissin al bendende o kadar bende isitamiyorum ben 9. Gun yani yarin kan tahlili yaptiricam bakalim hayirlisi artik
Canım benimde yarın ama ben cuma vereceğim bakalım artık nasibimizde vardır inşallah gelmişlerdir inşallahh 🤲🏻🤲🏻

Back
X