Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutundular ikiside rabbime şükür güzel diyor doktor ayın 29da kalp atışı için gitcezEmbriyolarının durumu nasıldı
Orta kalite demişti 3.gun embriyosuyduTutundular ikiside rabbime şükür güzel diyor doktor ayın 29da kalp atışı için gitcez
Canim b3nim belirtim oldu şöyle kasik ağrım oldu adet sancısı gibi hatta adetli gibi alt karnim agridi usutmusum gibiydi migde bulantısı vardı ama böyle ögurmek gibi aşırı değil göğüs hassasiyetini saymıyorum o hep vardi ve bunlar transferimden tam 1 hafta sonra başladı hala devam ediyorMaşallah barekallah 10. Gün kan versem çıkar mı bu arada hiç belirtin oldu mu benim bugün 6. Günüm oluyo transferle beraber adet olcakmışım gibi kasık ağrım war alt karnım ağrıyo korkuyorum![]()
9.cu gun idrarda çıktı benim ama çok silik yok gibiydi 10cu gün 151.1 çıktı kan degerimCanim b3nim belirtim oldu şöyle kasik ağrım oldu adet sancısı gibi hatta adetli gibi alt karnim agridi usutmusum gibiydi migde bulantısı vardı ama böyle ögurmek gibi aşırı değil göğüs hassasiyetini saymıyorum o hep vardi ve bunlar transferimden tam 1 hafta sonra başladı hala devam ediyor
Merhaba ben 5. Gün embriyosunu transferin 9. Günü evde testle öğrendim silik cikmisti. 10. Gün beta 94 cikti umarim güzel sonuçlar alırsınızMaşallah barekallah 10. Gün kan versem çıkar mı bu arada hiç belirtin oldu mu benim bugün 6. Günüm oluyo transferle beraber adet olcakmışım gibi kasık ağrım war alt karnım ağrıyo korkuyorum![]()
Canım saydıkların bende de var beni korkutan şey transferin 3 günü ishal oldum benCanim b3nim belirtim oldu şöyle kasik ağrım oldu adet sancısı gibi hatta adetli gibi alt karnim agridi usutmusum gibiydi migde bulantısı vardı ama böyle ögurmek gibi aşırı değil göğüs hassasiyetini saymıyorum o hep vardi ve bunlar transferimden tam 1 hafta sonra başladı hala devam ediyor
Maşallah çok güzel dua edin banada olur mu ismim Aslıhan benimde değerim yüksek gelir inşallah tutunmuşlardırMerhaba ben 5. Gün embriyosunu transferin 9. Günü evde testle öğrendim silik cikmisti. 10. Gün beta 94 cikti umarim güzel sonuçlar alırsınız
Öyle hissediyor insan adet olucam sandım bnde ama içimde sanki hissettim bebeklerimi ins yüzünüz güler canim allah kalbindekinin en güzelini en hayirlisini versinCanım saydıkların bende de var beni korkutan şey transferin 3 günü ishal oldum bentamam bende 10 gün kan vereyim belli olur o zaman umudumu hiç yitirmiyorum ama sanki hiç bişy yok gibi adet olcakmşm gibi
![]()
Isal de hamilelik belirtisiymis kizlar ınternette gordumBu arada isal olmak kabiz olmaktan iyidir doktor kesinlikle kabiz olmuyoruz diye beni uyardı bende yaklaşık 1 aydır isal gibiyim afedersin
Canim kabızlık biraz tehlikeli ıkınma falan oluyo doktor iyi görmüyor özellikle tüp bebekte korkma sadece dua et birde olabildiğince su meyve suyu tüketAyy canlarım inşallah yaa ayaklarım çok üşüyo ısıtamıyorum resmen korkuyorum da kötü bişy yapcam diye o yzden böyle evhamlandım ama ishal çok korkutuyo kabızlık değil midir genellikle belirti olan ayy inşallah vardır hayırlısıyla sağlıklısıyla çokk sağolun enerjisi güzel annelerim benim![]()
Amiiin inşallah canımm benim rabbim sanada sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin sağlıkla al kucağına minikleriniSana burdan bütün güzel temiz enerjilerimi be bebeklerimle beraber güzel güzel dualar yolluyorum canim Allahım seni muradına erdirsin