son adet tarihinden itibaren gün sayılmaya başlanıyor yani yumurta döllenip yerleştikten sonra değil sen test yaptığında 4 haftalık hamile olacaksın inşallahBen bu hesabı anlamadım
Benim bugün transferimin 8. günü. Yumurta toplandıktan 3 gün sonra tranfer yapıldı.
12. gün test yapılacak. O günkü testte eğer pozitif olursa tam 2 haftalık olmuş demek değil mi?
son adet tarihinden itibaren gün sayılmaya başlanıyor yani yumurta döllenip yerleştikten sonra değil sen test yaptığında 4 haftalık hamile olacaksın inşallah
gayet normal olabilir :)Çok sağol...
Yıllardır infertiliteyi yaşayan ben, o kadar tedavi olan ben bunu bilmiyordum, yuh bana ya :)))
Evet aslında boyle baslanmıs ama sonradan o transfere kadar olan 2 haftayı saymamıslar. usglerde ga denen yerde yazan haftam hep kucuk bebegın boyu 3-4 hafta onde gıtmıs kı kendısı 48 cm dogdu cunku 2 hafta gerı cektıklerınde bebek en fazla 1.5 hafta ondeyken bız 3-4 hafta gorduyduk hep.son adet tarihinden itibaren gün sayılmaya başlanıyor yani yumurta döllenip yerleştikten sonra değil sen test yaptığında 4 haftalık hamile olacaksın inşallah
Merhaba arkadaşım size uzun zamn dir yazmak istiyordum burada kısmet oldu size geçmişini okudum sanırım sözde bir ara azopsem le ugrastinizcokk evladiniza kavuştuğu benim esimde azoydu bir sene boyunca suan 7 tane harekteli sperm çıkışı oldu çok şükür biz maramara da denedik bir kere bir embiriyo transfer edildi 3 gun embiriyosu sonuç 2.5 malesef şimdi iki ay geçti negatif ten snta tekrara denemek istiyorum siz nerde yaptirdiniz bene Ozel gitmeyi dusunuyorum geçmiş bilgilerinizden faydalanmak istiyirumm şimdiden teskler arkdasim :)Evet aslında boyle baslanmıs ama sonradan o transfere kadar olan 2 haftayı saymamıslar. usglerde ga denen yerde yazan haftam hep kucuk bebegın boyu 3-4 hafta onde gıtmıs kı kendısı 48 cm dogdu cunku 2 hafta gerı cektıklerınde bebek en fazla 1.5 hafta ondeyken bız 3-4 hafta gorduyduk hep.
yanı ılk 3 ayda olmamıs bu 2. donemden sonra bu dedıgım gıbı hesaplanmıs
benımkıde 3. gun transferıydı halbukı
Merhaba canım . bızde sperm cıkısı yoktu yanı bız hıc ugrasmadık sorunu ogrendıkten bır kac ay sonra ılk denemeyı yaptık.Merhaba arkadaşım size uzun zamn dir yazmak istiyordum burada kısmet oldu size geçmişini okudum sanırım sözde bir ara azopsem le ugrastinizcokk evladiniza kavuştuğu benim esimde azoydu bir sene boyunca suan 7 tane harekteli sperm çıkışı oldu çok şükür biz maramara da denedik bir kere bir embiriyo transfer edildi 3 gun embiriyosu sonuç 2.5 malesef şimdi iki ay geçti negatif ten snta tekrara denemek istiyorum siz nerde yaptirdiniz bene Ozel gitmeyi dusunuyorum geçmiş bilgilerinizden faydalanmak istiyirumm şimdiden teskler arkdasim :)
Canım mesajın için çok teşekür ederim benim bahçecide rapor gecmiyor ilk etapta rapor hakkımı kullanalım diorum maddi olanakları çok yok ondan snra bahçeci fulya çok pahalı canim fiyati onun için rapor u kullanmam lazum umut tup bebek nasıl sence ben orayı düşünüyorum çok teşekür ederim cevabın icinnMerhaba canım . bızde sperm cıkısı yoktu yanı bız hıc ugrasmadık sorunu ogrendıkten bır kac ay sonra ılk denemeyı yaptık.
3. denemede oldu bahcecı klınıgınde benım doktorum mustafa bahcecı urolog ıse tansel kaplancan ıdı .hayırlısıyla sızde bır an once sonuca ulasırsınız ınsallah . bız bıtkısel bıseyler kullanmadık hormonları ıyıce tavan yapmasın dıye 15 adet spermle denemeler yaptık
umut tüp bebegı bılemıyorum dogrusu , raporlu olunca nasıl olunuyor onuda bılemıyorum bız rapor ıcın basvurmamıstık azospermlılere verılmıyor dıye duymustuk. sıze verıldımı rapor? raporla genede para harcıyormusunuz pekı? bahcecının suanda fıyatının ne oldugunu bılmıyorum dogrusu fakat azospermıde zamanda cok onemlı onemlı olan deneme yapmak degıl spermlerı guzel bı lab. tutabılmek acıkcasıCanım mesajın için çok teşekür ederim benim bahçecide rapor gecmiyor ilk etapta rapor hakkımı kullanalım diorum maddi olanakları çok yok ondan snra bahçeci fulya çok pahalı canim fiyati onun için rapor u kullanmam lazum umut tup bebek nasıl sence ben orayı düşünüyorum çok teşekür ederim cevabın icinn
Çok haklısın evet rapor geçiyor umut tup bebekte doktor ulun ulug var bide odada rapor geciyor mus arkadaşta oradan hamile memnun.rapor icinn para almadılar hiç marmara univeristesinde çıkardık ilk denemeyi orada yaptım memnun kalmadım raporlu bazı hastaneler var oralarda indirimde yararlaniyorsun ilaçlarını da raporu alıyorsun bahçecide yakinimiz yaptı çok pahalı geldi esime ilk etapta raporu kullanalım dedi bizim tese yapılmıyor canim çıkanlar doluyor onlarla yani spermi muhafaza işlemi yok ama iyi bir Laborant ekip şart.umut tüp bebegı bılemıyorum dogrusu , raporlu olunca nasıl olunuyor onuda bılemıyorum bız rapor ıcın basvurmamıstık azospermlılere verılmıyor dıye duymustuk. sıze verıldımı rapor? raporla genede para harcıyormusunuz pekı? bahcecının suanda fıyatının ne oldugunu bılmıyorum dogrusu fakat azospermıde zamanda cok onemlı onemlı olan deneme yapmak degıl spermlerı guzel bı lab. tutabılmek acıkcası
Sperm sayisi az di eşimin rapor aldık ama azospermlilerede rapor veriliyor ...die biliyorum biz tam tupe hazırlandı tese olucak tık sifirdi hep sperm cikis başladı çok şükür canım Tek tük cikio üç beş yedi öyle değişiyorÇok haklısın evet rapor geçiyor umut tup bebekte doktor ulun ulug var bide odada rapor geciyor mus arkadaşta oradan hamile memnun.rapor icinn para almadılar hiç marmara univeristesinde çıkardık ilk denemeyi orada yaptım memnun kalmadım raporlu bazı hastaneler var oralarda indirimde yararlaniyorsun ilaçlarını da raporu alıyorsun bahçecide yakinimiz yaptı çok pahalı geldi esime ilk etapta raporu kullanalım dedi bizim tese yapılmıyor canim çıkanlar doluyor onlarla yani spermi muhafaza işlemi yok ama iyi bir Laborant ekip şart.
hm evet bahsetmıstın devamlı olarak cıkıyorsa cok guzelÇok haklısın evet rapor geçiyor umut tup bebekte doktor ulun ulug var bide odada rapor geciyor mus arkadaşta oradan hamile memnun.rapor icinn para almadılar hiç marmara univeristesinde çıkardık ilk denemeyi orada yaptım memnun kalmadım raporlu bazı hastaneler var oralarda indirimde yararlaniyorsun ilaçlarını da raporu alıyorsun bahçecide yakinimiz yaptı çok pahalı geldi esime ilk etapta raporu kullanalım dedi bizim tese yapılmıyor canim çıkanlar doluyor onlarla yani spermi muhafaza işlemi yok ama iyi bir Laborant ekip şart.
Allah evladinizi size bagislasin canim evet rapor geçiyor umut tup benekte bakalım orada deniycem büyük ihtimal...canım bizim variskosl ameliyatı olduk çıkış başladı şükür bir senedit devam hormonlar filan da normal sebebi küçük ken ateşli hastalık geçirmiş eşimm.ama devlete bi tüp yapana kadar zamn kaybı iki ay önce oldum canim tüpü hemen bir adet snrasi basliycam inshm evet bahsetmıstın devamlı olarak cıkıyorsa cok guzel
doktor sızııllakı uyarmıstır bunun bır sonu gelırmı ? yanı hazır cıkıyorken neden dondurmuyorlar emın degılım benımkıler amelıyatta toplanan donmus spermle olmustu
bahcecıyı hıc hatırlamıyorum ama bızım o zamanlarda testlerıde almanhastanesınde fılan yaptırıyorduk 3 deneme amelıyatlar dogumu 90 mılyara cıkmıstı . umutta rapor gecıyorsa orayada gıdebılırsınız ulun ulugun adını duymustum
İYi gunler yeni gördüm mesajı bende şimdi tüp bebk ile hamileyim 21 aralık 2018 de transferim oldu transfere göre 5+6 haftalık son adete göre ise 8+3 fakat keselerimden birisi 6.5 diğeri 8.5 milim doktorlar son adete göre gelişmemiş diyorlar ama anlamıyorum belki geriden geliyordur . Transfere göre hesaplarsak zaten daha çok küçük ne olur mesajımı görünce cevap yazın . Drlar böyle giderse kürtaj diyorlarMerhabalar;
Kuzenimin doktoru embriyo transferinin 2.günü son adet tarihi olarak kabul edip gebeliğini takip eden doktora o tarihi verirsin demisti.5.gün embriyosuydu.
Takiplerinde tarihle bebek aynı orantıda gitti zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?