Tüp bebek yumurta toplama

Yok kendimde idim ben odaya geldiğimde 1 2 saat yatıp çıkmıştım
Ben neden serumla çıktım anlamadım. ben sabah 9 girdim yaklaşık 35 dk durmuşum. eşim öyle dedi. lokal zannediyordum ama genel galiba çünkü tamamen uyudum ve serumla çıktım. ve hiçbirşey hatırlamıyorum nasıl sedyeye indim o çataldan vs benden öncekini görmüştüm yatagına gelmeden bile ayıktı 10 dk içinde cıktı . benden sonrakini gördüm ona damaryolu bile açmadılar ve oda mak.10 dk arasında çıktı hemen

ilk kez mi narkoz almıştınız
evet ilk kez aldım. birde ben gözlerim açık olacak ama sadece alt bölge uyuşacak zannediyordum. ama tamamen baydılar ve serum takmışlar . çıktığımda serum az kalmıştı. benden başka gördüklerim arasında kimsede serum yoktu. ve herkes 10 dk içinde girip çıktı . ben yatağıma geldiğimde bile sadece ağlıyormusum . hasta bakıcı abla eşime korkma narkozun etkisinden ağlıyor demiş.

Ben neden serumla çıktım anlamadım. ben sabah 9 girdim yaklaşık 35 dk durmuşum. eşim öyle dedi. lokal zannediyordum ama genel galiba çünkü tamamen uyudum ve serumla çıktım. ve hiçbirşey hatırlamıyorum nasıl sedyeye indim o çataldan vs benden öncekini görmüştüm yatagına gelmeden bile ayıktı 10 dk içinde cıktı . benden sonrakini gördüm ona damaryolu bile açmadılar ve oda mak.10 dk arasında çıktı hemen
bence siz çok stres yapmışsınız. ağır bir anestezi de vermiyorlar aslında. ilk olduğu içinde öyle olmuş olabilir ama dert etmeyin bence geçmiş gitmiş :KK200:

Back
X