Tup bebek

semaaycn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
13
1
1
36
Merhaba,
Bu konuyu acma sebebim 5 yildir esimle evliyiz cocugumuz olmadi testler falan yapildi direk doktor sizin tup bebek yapmaniz lazim onda da sansiniz %27 yada %30 dedi cok uzulduk tabi bu duruma asilamadan falan da bahsetmedi bu persembe ozel bir hastaneye gideceğiz.mikrocip asilamasi varmis sansi daha yuksekmis bilmiyorum tabi ben ama oyleymis tahlil sonuclarimizi ekte paylastim lütfen yorumlarinizi bekliyorum
Screenshot_20190206-232020_OneDrive.webp

Eklentiler

• 20190208_105804.webp
    20190208_105804.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 20190208_110416.webp
    20190208_110416.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 43
Selamlar. Eşinizin sperm sayısı az. Bu gibi durumlarda bir kaç doktordan bilgi almakta fayda var sonrasında keşke dememek için. Tabii sürekli yapılan yumurta çatlatmalarda ileride sağlık sorunları olarak bizlere geri dönüyor (erken menapoz gibi). İyice araştırmadan, bir kaç doktora gidip fikir almadan bir girişimde bulunmayın bence.

Selamlar. Eşinizin sperm sayısı az. Bu gibi durumlarda bir kaç doktordan bilgi almakta fayda var sonrasında keşke dememek için. Tabii sürekli yapılan yumurta çatlatmalarda ileride sağlık sorunları olarak bizlere geri dönüyor (erken menapoz gibi). İyice araştırmadan, bir kaç doktora gidip fikir almadan bir girişimde bulunmayın bence.

Merhaba,
Bu konuyu acma sebebim 5 yildir esimle evliyiz cocugumuz olmadi testler falan yapildi direk doktor sizin tup bebek yapmaniz lazim onda da sansiniz %27 yada %30 dedi cok uzulduk tabi bu duruma asilamadan falan da bahsetmedi bu persembe ozel bir hastaneye gideceğiz.mikrocip asilamasi varmis sansi daha yuksekmis bilmiyorum tabi ben ama oyleymis tahlil sonuclarimizi ekte paylastim lütfen yorumlarinizi bekliyorumEki Görüntüle 2233740
Sonuçlara bisey diyemiycem ama ozel hastane bana 2 aşılama yapti asilamadan sonra tüpe geceriz dedi univeraite hastanesinde hocaya gittim ve sok oldum asilama bana asla uygun degilmis vakit kaybetmeden tüp bebeğe baslamaliymisim resmen vaktimide paramida aldi ozel hastane
Demem o ki iyi tercihler yapin doktor da hastanede önemli imkaniniz varsa tüp bebek alaninda doç veya prof bi hocaya gorunun inaniyorum ki en dogru şeyi onlar tespit ediyor. Baska bir özel hastane doktoruda sende polikistikover var diye aylarca doğum kontrol hapi icirdi bana prof vardi bitane ona gittim hayir dedi sende cikolata kisti var tüp bebek denemelisin. Her doktor anlayamiyor hala kizginim o doktora 7 ayima sebep oldu nasil anlayamaz kisti

Back
X