- 23 Ocak 2019
- 3.596
- 11.550
- 208
- 35
iğneler çok can acıtıyor mu?Bende tedavimin 9.günündeyim muhtemelen haftaiçi yumurta toplama olacak bilgi veririm işlemden sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iğneler çok can acıtıyor mu?Bende tedavimin 9.günündeyim muhtemelen haftaiçi yumurta toplama olacak bilgi veririm işlemden sonra
bunu ben de çok merak ediyorum. kendim vurabilecek miyim acaba???iğneler çok can acıtıyor mu?
eşlerimiz vurur iğneleri.benim hiç cesaretim yokbunu ben de çok merak ediyorum. kendim vurabilecek miyim acaba???![]()
keşkeee... benim eşim geç saatlere kdr çalışıyor. mecbur kendim vurcam. neyse öğreniriz artıkeşlerimiz vurur iğneleri.benim hiç cesaretim yok![]()
Kendiniz vurabilirsiniz can yakmıyor ama ben vuramadım eşim vurdu hep :)iğneler çok can acıtıyor mu?
Merhaba yumurta toplama işlemi yaptirdinizmi?Bende tedavimin 9.günündeyim muhtemelen haftaiçi yumurta toplama olacak bilgi veririm işlemden sonra
Evet yaptırdım 8tane toplandı 3tane döllendi dün hala 3 tane vardı.bugün 3.günümMerhaba
Merhaba yumurta toplama işlemi yaptirdinizmi?
Hayırlı olsun inşallah zor mu peki işlem Mart ayında gidicem Mart sonuna doğru yapilacakEvet yaptırdım 8tane toplandı 3tane döllendi dün hala 3 tane vardı.bugün 3.günüm
Hayırlı olsun canim inşallahHayırlı olsun inşallah zor mu peki işlem Mart ayında gidicem Mart sonuna doğru yapilacak
Hayırlı olsun canim inşallah[
Teşekkür ederim
yumurta toplama işlemi zor mu oluyor.biraz bahseder misinzHayırlı olsun inşallah zor mu peki işlem Mart ayında gidicem Mart sonuna doğru yapilacak
Merhaba bende gittim adetli iken vajinal ultrason yapılıyor yani yumurtalara bakıyor Dr. Amh testi istedi benden yaptırdımkızlar günaydın.Yarın tedaviye gidicem tüp bebek için neler bekliyor beni .adetliyken hiç jinekoljik muane olmadım.Daha önce tüp bebek yapanlar beni bilgilendirebilir mi lütfen?
Dr.bana doğum kontrol hapı verdi.kist varmış küçük 3 hafta kullanacağım Mart ayında adetin 2. Günü çağırdı beni Mart ayında yapılacak yumurta toplama işlemiyumurta toplama işlemi zor mu oluyor.biraz bahseder misinz
Merhaba nasılsınız yumurta toplama işlemi oldumu?Bende tedavimin 9.günündeyim muhtemelen haftaiçi yumurta toplama olacak bilgi veririm işlemden sonra
Evet olsu 8 toplandı 3 döllendi 3üde 3.güne gitti donduruldu şimdi tekrar opu yapılacak tekrar ilaç kullanacağımMerhaba nasılsınız yumurta toplama işlemi oldumu?
Hayirlisi olsun işlem nasıl genel anestezi mi yapiliyorEvet olsu 8 toplandı 3 döllendi 3üde 3.güne gitti donduruldu şimdi tekrar opu yapılacak tekrar ilaç kullanacağım
Evet genel anaestezi.anlamıyorsunuz hiçbir şey.korkulacak bir şey değil kesinlikleHayirlisi olsun işlem nasıl genel anestezi mi yapiliyor