Canim napiyosun senin dondurulmuş mu vardi dondurulmus da 3 ay aramiyolarmis. Taze de 3 ay koyuyorlarmis cunku sperm ve yumurtalik uzerindeki etkisi gecmiyormus hemen bilgi vermek istedim yeni gorustum Yok daha tedavi bâslamadilar kovit olduk regl bekliyorum canim
Devlette prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama tüp bebek merkezlerinde tahliller Vs yapılıp ekstra bişey çıkmadıysa adetle birlikte tedavi başlıyor. 9-10 gün kadar göbekten iğne, o süreçte bikaç güne bir yumurta takibi, sonra çatlatma iğnesi, sonra yumurta toplama işlemi, rahim dinlenmesine gerek yoksa da akabinde transfer işlemi yapılıyor. Yani toplamda 2 haftalık bi süreç. Verilen ilaçlar hormon olduğu için duygu yoğunluğu Vs olabilir. Stres yapmamaya başka şeylerle oyalanmaya çalışmalısın. Transferden sonra yanlış hatırlamıyorsam embriyo ya göre 12-13 gün sonra kan testi yaptırıyorsun. Ve inşallah hayırlı sonuçla karşılaşıyorsun :)
Tüp bebek konularını takip edersen daha çok bilgi edinirsin.
Canim napiyosun senin dondurulmuş mu vardi dondurulmus da 3 ay aramiyolarmis. Taze de 3 ay koyuyorlarmis cunku sperm ve yumurtalik uzerindeki etkisi gecmiyormus hemen bilgi vermek istedim yeni gorustum Yok daha tedavi bâslamadilar kovit olduk regl bekliyorum canim
Bugün sizlere uzun süren bir tüp bebek deneyimi anlatacağım. Çok zor geçen yıllarımdan sonra müjdeli haberimi aldım. 4.5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında, zaman olarak bizi oyalayan, verdiği ilaçlar ile bünyemi olumsuz yönde etkileyen ve bunun da yanında umutlarımızı, sabrımızı, güvenimizi...