Tüp bebek

Ewremmm1416

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
2
0
1
36
Merhabalar ben size bisey danismak istiyorum ben bir kez asilama yaptirdim ve tutmadi simdi ankarada özel hastaneye gitmek istiyorum hakan yarali ve hakan turan iki isim aldim sizce hangisi bilenlere soruyorum asilama hem zaman hem para kaybi diye dusunuyorum bide siz olsaniz bidaha asilama yaptirir miydiniz yoksa direk daha yuksek olasilikli tüp bebek mi?

Merhabalar ben size bisey danismak istiyorum ben bir kez asilama yaptirdim ve tutmadi simdi ankarada özel hastaneye gitmek istiyorum hakan yarali ve hakan turan iki isim aldim sizce hangisi bilenlere soruyorum asilama hem zaman hem para kaybi diye dusunuyorum bide siz olsaniz bidaha asilama yaptirir miydiniz yoksa direk daha yuksek olasilikli tüp bebek mi?
Merhaba Hakan turan adını görünce yazma istediğime engel olamadım .. kendisiyle tanışmamız çok ilginç oldu ..otobüste bı bayanla tanıştım ve bana hakan Turan'ın adını verdi kesinlikle çözüm olacaktır dedi.. kendisi son derece kibar alanında uzman akildaki soruları cevaplayan sorduklarinizdan dolayı sizi ayiplamayan bir insan.ilk muaynemizi Ağustos 2018 de yaptık .. pcoluydum esimde herhangi problem yoktu .. elimdeki tüm tahlillerinde gittim..muayne aşaması geldiğinde utana sikila çatala oturdum.. ama kendisi o kadar kibar ki hasta mahremiyet ine önem veriyor.. aşılama ve tüp bebek gibi seçenekler sundu .ve ekledi aşılama çok düşük ihtimal çünkü yumurtlayamiyorum yumurtalarım gelişmiyor ama eşimin ısrarıyla aşılama yaptık.. tabiki tutmadi Ocak ayında dondurulmuş embiryo transferim oldu ilk denemem şuan 15 haftalık gebeyim..benim ozlemimi dindirdi... Doğum içinde kendisini düşünüyoruz .. kontrollere hakan hocayla gidiyoruz ..420 TL muayne ucreti.. İran caddesi üzerinde muaynehanesi var.. iyi bir insan iyi bir hekim Hakan Turan

Canım benim doktorum ankarada.

A
Ne sorununuz var bence onemli olan bu ben daha once ozelde 2 asilama yaptirdim cikolata kistim var tutmadi. Doktor degistirdim devlete gectim hocaya. Sana aşılama olmaz direkt tüp bebek dedi. Denedik tuttu 11 hafta dayanabildi kuzucugun kalbi durdu malesef. Simdi tekrar ayni doktorumda basliycam. Simdiki aklim olsa aşılama yapan doktorun once asilama deneyelim sonra tüpe Geceriz lafini asla dinlemezdim zaman kaybettim resmen biliyorlar asilamanin tutmayacagini sansin az oldugunu para icin yonlendiriyorlar. Kimsenin hastaları düşündüğü yok herkes işin duygusal 💵💶💲 kismida. Tek diyebileceğim emin degilseniz farkli görüşler alin bir kaç doktorun fikrine basvurun

Back
X