Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben geldim, sizden hayır Dualarınızı istiyorum, geçtiğimiz cumartesi günü transfer oldum evde dinlenerek sonucu bekliyorum heyecanla hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar çıkar...
Merhaba hayırlı olsun test yaptinmi ne oldu sonuç bnde senin transfer oldugun gün rahime çizik attırdım.bu işler çok zormuş her adımı ayrı bı stres inşallah olumlu olmuştur sonucun
Merhaba hayırlı olsun test yaptinmi ne oldu sonuç bnde senin transfer oldugun gün rahime çizik attırdım.bu işler çok zormuş her adımı ayrı bı stres inşallah olumlu olmuştur sonucun
Yok canımm daha yapmadım ayın sonun da yapıcam şuan daha yeni, bişey çıkmaz ve boşu boşuna strese girer moralim bozulur, sanada çook geçmiş olsun evet bu işler hiçte kolay değil valla Allah yardımcımız olsun..