• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

asdfgh12340987

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
80
16
8
İki kere aşılama yaptırdım hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen tutmuyor. Doktorum Kasım da tüp bebek yapalım dedi. Tüp bebek zor mu aşamaları falan nasıl. Ben aşılamayi anestezi altında yaptırdım kendimi kattığım için.acaba tüp bebek de yapılır mı anestezili

İki kere aşılama yaptırdım hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen tutmuyor. Doktorum Kasım da tüp bebek yapalım dedi. Tüp bebek zor mu aşamaları falan nasıl. Ben aşılamayi anestezi altında yaptırdım kendimi kattığım için.acaba tüp bebek de yapılır mı anestezili
Yumurta toplama anestezili yapılıyor transferde bana yapılmadı

Yumurta toplama devlette genel mi lokal mi diye soruyorlar ama transferde sanmıyorum anestezisiz yapıyorlar 2 dakika falan sürüyor zaten

Yumurta toplarken uyutuyorlar zaten sonrasında hafif bir rahatsızlık hissi oldu bende çok yumurta toplandığı için (24 tane)
Transferde de hiçbir şey hissetmedim sadece idrar sıkışıklığı 🫠
Oldu mu bebeğiniz 😊 inşallah kolay bir süreç olur benim için de. Hatta gerek bile kalmaz

Genel olarak korkuyorum ben kasma var çoğu şeyde vücudumu
Yumurta toplama anestezi ile oluyor hiç anlaşışmıyor bile.Transfer ayık halde oldu bende onda da hiç sıkıntı olmadı sadece idrara çıkarmadılar sonrasında bir saate yakın.Ve bacaklarımı kırarak bekledim o kısmı zorladı:) sonrasında da çok kabız olmuştum ama hepsi geçiyor:)

Back
X