TÜP BEBEK

mer

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
72
8
43
Arkadaşlar ben aynı 17 trasfer ettirdim ama baştan kan değerleri düşük çıktı 4 gün sonra büyümeye başladı de yerler yükseldi ama dr iğneleri bırak demişti hastalanacan kimyasal madde sağlıksız dedi sağlıklı embriyo trasfer yap caz dedi ben akıl erdiremedim nasıl 4 gün sonra gelişmeye evde acaba sağlıklı olur muydu başınızdan boyle 1 iş gecti mi düşünceleriniz ne yazar mısınız.

Arkadaşlar ben aynı 17 trasfer ettirdim ama baştan kan değerleri düşük çıktı 4 gün sonra büyümeye başladı de yerler yükseldi ama dr iğneleri bırak demişti hastalanacan kimyasal madde sağlıksız dedi sağlıklı embriyo trasfer yap caz dedi ben akıl erdiremedim nasıl 4 gün sonra gelişmeye evde acaba sağlıklı olur muydu başınızdan boyle 1 iş gecti mi düşünceleriniz ne yazar mısınız.

Biraz daha anlaşılır yazar mısınız lütfen ?

Yanlis anlamadiysam eger hamile kaldiniz fakat degerleriniz dusuk cikti sonradan yukselmeye basladi fakat dr.kimyasal gebelik oldugunu mu soyledi???eger dogru anladiysam dr.un keseyi gormesi ve kalp atisina kadar beklemesi gerekiyor benimde ayni sekilde degerler dusukten yuksege cikmisti

X