Çok sağol canımHayırlı olsun topicin canım. İnşallah işine yarar biraz rahatlarsın. Geçmiş olsun bk stres sinir yaptıkça kanama alanı geçmez aksine genişler. Benim ilk hamileliğimde 4mm kanama alanı vardı düşük oldu bk aradaki farkı bil diye söylüyorum tazyikli bir fiskirma vardı resmen avuç kadar pihtilar attım sonu kötü oldu. Tam bayram ustu arife günüydü bide iğne yaptılar gönderdiler ama bnce o durumda müşahede altında kalmak gerekiyor. En kötü kendin yatacaksın sadece wcye kalkicaksin ayakların hep yukarıda olucak. Bn bayram dedim gezdim durdum kanama olmadı bide sevindim ama bi gittim kese bozulmuş. Yani şu durumda kımıldamadan ayaklar havada yatmaktan başka çaren yok çok zor olucak ama bir haftaya geçer merak etme. Dualarını da et bekle bk gör
Kanama rahimdeydi benim kesede yoktu. Rahimde çatlama gibiydi. 5+4tu olduğunda 7. Haftada gittiğimde kese buzusmustu iyice bozulmuştu. İlk hamileliklerde oluyor genelde demişti doktorum vucudun alışması zormus. Yatmaktan başka da çaresi yok ilaçlarını kullandıkça küçülecek o zaten. İnsan üzülüyor canı sıkılıyor ama başka da çare yok kuzum.Çok sağol canımbu kanama alanı olayı beni çok etkiledi moralim alt üst oldu iki tane var kaç mm bilmiyorum ama biri geçen güne göre biraz ufalmış dedi doktor diğeri canımı sıktı bu sefer yatıyorum hep ilaçlarımı kullanıyorum geçen hafta serum vuruldu diye gerekli önlemi almışız dedi doktorum hap ve 3günde 1 iğneyle devam ediyorum umarım faydası olur senin ilk hamilelik kaç haftada düşmüştü canım alan nerdeydi tam olarak yer olarak biliyormusun o kanı ya atacakmış vücut ya emecekmiş dinlenşcem bu hafta bol bol .. umarım aksi bi durum olmaz
Kanama rahimdeydi benim kesede yoktu. Rahimde çatlama gibiydi. 5+4tu olduğunda 7. Haftada gittiğimde kese buzusmustu iyice bozulmuştu. İlk hamileliklerde oluyor genelde demişti doktorum vucudun alışması zormus. Yatmaktan başka da çaresi yok ilaçlarını kullandıkça küçülecek o zaten. İnsan üzülüyor canı sıkılıyor ama başka da çare yok kuzum.
Çatlıyor işte kanama alanı oluşuyor. Kese büyüdükçe catlattigi için oluyor zaten kanama alanı yani hematom. Bnm sonra çizik attı iste rahme ama hala geriliyor sanki rahim normal sanırım o kdr.Ahhh malesef başka çaremiz yok kuzum yeterki geçişinde herşeyi yapmaya hazırım benimkide kesede değil kese etrafında keseye değmiyor arada bi parmak boşluk var mesela öyle kuzu ya kanama alanı rahimde Rahimde çatlama gibi nasıl oluyor oda kanama alanı gibi mi
Heee anladım kuzum benimde çizik atıldı Rahime bi ara acaba onların yarasımı diye düşündümÇatlıyor işte kanama alanı oluşuyor. Kese büyüdükçe catlattigi için oluyor zaten kanama alanı yani hematom. Bnm sonra çizik attı iste rahme ama hala geriliyor sanki rahim normal sanırım o kdr.
Kalp atışını da duydun ya ondn sonra düşük riski azalıyor merak etme. Sadece wc dışı kalkma şu bir hafta boyunca gezme hiç.Heee anladım kuzum benimde çizik atıldı Rahime bi ara acaba onların yarasımı diye düşündümBi an önce kapansa bari ☹
Aynen kuzum Allah’tan bebeğim iyi tek tesellim o Rabbime şükürKalp atışını da duydun ya ondn sonra düşük riski azalıyor merak etme. Sadece wc dışı kalkma şu bir hafta boyunca gezme hiç.
Evet kanamayı kesiyor dik ayaklarını dümdüz uzan hep. Bk gör azalır haftaya kadar. Her kanama ufak leke dahi düşük tehtidi zaten ondan Demistr takılma. Bnm iki kere peçeteye pembe leke geldi ona bile tehlike dediAynen kuzum Allah’tan bebeğim iyi tek tesellim o Rabbime şükürdoktor düşük riskin var deyince bunu bildiğim halde gene kötü oldum Kalkmadan yatıcam haftayaki kontrole kadar geçerler inşAllah bu ayakları dikmek fayda ediyor mu gerçekten bu duruma diktim zaten de
Canım benimde aynı bi haftadır leke şeklinde kahverengiydi bugün kan geldi yatıyorum doktora gittim kanı görünce kanama alanı vardı zaten geçen haftada demişti doktor alan var dedi düşük riskin var yat dedi. Doktor bi baksa iyi olurdu sanada ultrasonla ona göre birşey yapılması gerekiyorsa yapılırdı. Bide kaç haftalıksınKızlar benim 6 gündür geçmek bilmeyen kanamam var yetiyorum sorun yok kalkıyorum akıyor
Dr da takip edeceğiz şu an için yapacak bir şey yok dedi
Sizin nasıl geçti kanamaniz
Canım benimde aynı bi haftadır leke şeklinde kahverengiydi bugün kan geldi yatıyorum doktora gittim kanı görünce kanama alanı vardı zaten geçen haftada demişti doktor alan var dedi düşük riskin var yat dedi. Doktor bi baksa iyi olurdu sanada ultrasonla ona göre birşey yapılması gerekiyorsa yapılırdı. Bide kaç haftalıksın
Canım benimde aynı bi haftadır leke şeklinde kahverengiydi bugün kan geldi yatıyorum doktora gittim kanı görünce kanama alanı vardı zaten geçen haftada demişti doktor alan var dedi düşük riskin var yat dedi. Doktor bi baksa iyi olurdu sanada ultrasonla ona göre birşey yapılması gerekiyorsa yapılırdı. Bide kaç haftalıksın
Benim de hc bsyim yokken ilk kese için gittiğimde vajinal ultrasona leke geldi. Sonra bir kere daha leke gördüm akmiyordu bnm ki sadece peçeteye geldi. Yine de risk fln dedi doktorum iğne oldum. Dinlenmek önemli canım kanama dinlenmeyle geçiyorsa önemsizdir.Benim leke şeklindeydi vajinal ultrasondan sonra kanamaya döndü sanırım içerde biriken kan boşaldı
Sonra az az da olsa 1 haftadır kanamam var
Benimde aynı alan varmış içerde iki tane4 hafta +3 gün
Kanama alanı gördü bende de
Doktor alanla ilgili ne dediBenim leke şeklindeydi vajinal ultrasondan sonra kanamaya döndü sanırım içerde biriken kan boşaldı
Sonra az az da olsa 1 haftadır kanamam var
Boylari ne kadar sordunmu benimde var. Turkiyede galiba fazla bahsedilmiyor yada doktorlar tarafindna ayni sey olarak gosukuyor bilmiyorum. Bende ayriyetten dekolman var. Yani galiba yanlis anlamadiysam plasentanin ayrilmasi. Doktotuna sor ayrilma varmi diyeDoktor alanla ilgili ne dedi
Hiç bilmiyorum canım boylarını haftaya randevum ozaman sorayım bari bende. Bende anlayamadım yani bunun keskin bir iğnesi ilacı yokmu bu yara gibi alanları kapatacak yani ne zaman geçecekleride belli değil aylarca süren varBoylari ne kadar sordunmu benimde var. Turkiyede galiba fazla bahsedilmiyor yada doktorlar tarafindna ayni sey olarak gosukuyor bilmiyorum. Bende ayriyetten dekolman var. Yani galiba yanlis anlamadiysam plasentanin ayrilmasi. Doktotuna sor ayrilma varmi diye
7 nci haftamdan beri var 22mm boyu. 17mm de enlemesine.Hiç bilmiyorum canım boylarını haftaya randevum ozaman sorayım bari bende. Bende anlayamadım yani bunun keskin bir iğnesi ilacı yokmu bu yara gibi alanları kapatacak yani ne zaman geçecekleride belli değil aylarca süren varOnuda sorayım plesantayıda plesanta gelişirken yer açıyormuş bazılarında oda kanama yapıyormuş. Seninkilerin boyutu ne kadar ne kadar süredir varlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?