Tüp bebekle hamilelikte kanama yaşayanlar ???

Hiç bilmiyorum canım boylarını haftaya randevum ozaman sorayım bari bende. Bende anlayamadım yani bunun keskin bir iğnesi ilacı yokmu bu yara gibi alanları kapatacak yani ne zaman geçecekleride belli değil aylarca süren var 🤦‍♀️ Onuda sorayım plesantayıda plesanta gelişirken yer açıyormuş bazılarında oda kanama yapıyormuş. Seninkilerin boyutu ne kadar ne kadar süredir varlar ?
Progestan veriyorlar anca iste..

7 nci haftamdan beri var 22mm boyu. 17mm de enlemesine.
Bide dekolman var dedi. Sormayinca solemiyordu onuda kendim arastirdim. Hematom olunca gozukebiliyor.

Of ilaci falanda yok dinlen diyorlar.
Baya olmuş seninkide canım ya benimkide 2.haftasına giriyor geçmiyorda uzun sürüyor bunlar belli . İlacı olsaydı keşke ya orayı iyileştirecek geçen hafta bir serum vuruldum 3günde 1 proluton iğne bide dupaston içiyorum çok yavaş mı etki ediyorlar ne 🤷‍♀️ Sende yatıyormusun hep 😣

Baya olmuş seninkide canım ya benimkide 2.haftasına giriyor geçmiyorda uzun sürüyor bunlar belli . İlacı olsaydı keşke ya orayı iyileştirecek geçen hafta bir serum vuruldum 3günde 1 proluton iğne bide dupaston içiyorum çok yavaş mı etki ediyorlar ne 🤷‍♀️ Sende yatıyormusun hep 😣
O ilaclar neye yariyor ? Ben yatmiyordum bugune kadar. Ama dun doktor korkuttu ondan beri yatiom.

O ilaclar neye yariyor ? Ben yatmiyordum bugune kadar. Ama dun doktor korkuttu ondan beri yatiom.
Serumu geçen salı günü ilk lekelenmem başladığında kliniğe gittim orda taktılar önlem amaçlıymış proluton zaten transferden beri vuruluyorum 3günde bir yarım dozdu onu tama çıkardı bide ek olarak dupaston diye hap verdi.Bende bugünkü korkudan sonra kalkmadan yatıcam. Sana vermediler mi iğne falan

Kuculme yok. en son ultrason farkliligi yoksa buyudu bile herhalde. 22mm uzunlugu 0.8 mm eni.
En son 22mm uzunlugu 1.7 eni dediler
Nickinden anladığım kadarıyla kromozom sorunun var. Pgt ile sağlıklı embryo transferi mi oldunuz. Hamileliğiniz hayırlı olsun. Benim genetik testim 46 xx 15p cıktı. Dr önemsemedi fazla ama bi bilginiz var mi

Nickinden anladığım kadarıyla kromozom sorunun var. Pgt ile sağlıklı embryo transferi mi oldunuz. Hamileliğiniz hayırlı olsun. Benim genetik testim 46 xx 15p cıktı. Dr önemsemedi fazla ama bi bilginiz var mi
Cok tsk ederim . Evet translakasyonum var. Kb sizinkiyle alakali bilgim yok ama genetikciye gorukun. 2nci doktordan fikir edinin

Back
X