Tüp bebekle hamilelikte kanama yaşayanlar ???

Geçmiş olsun cnm Allahın izniyle geçecek stres yapma. Ben 3 hamilelik Yaşadım hepsinde de kanama alanı vardı ve kanama yaşadım. Hepsinden farklı oldu, bu son gebeligimde sadece bir gün kanama gördüm bitti mesela bende 7.haftada gördüm

Canım çok teşekkür ederim bir haftadır devam eden kahverengi geliyordu dün kan geldi iki tane alan çıktı kesenin etrafında yatıp dinleniyorum canım umarım faydası olur dün çok korktum ağladım doktor düşük riskin var deyince bugün daha iyiyim şükür sağlıklı doğdular mı canım ? Şu anki olan kanamanda kanama alanından dolayımıydı

İlkini 21.haftada kaybettim. Onun kanaması 14.haftada olmuştu. Kaybetmemizin sebebi kalbi durmuştu.
Oğlum şuan 2 yaşında 9.haftada kanama görmüştüm 1 hafta sürdü ve geçti.
Şimdi ise 7.haftada sadece 1 gün kanama oldu ve geçti. Sağlıkla kavuşalım Inşallah. Tüp bebek olunca daha da hassas

Anladım canım ya gerçekten zor doktorda aynısını söylüyor tüp bebekte çok yüksek bunlar diyor iyice korktum kanama sebebi kanama alanıydı dimi ne kadar sürede geçti yok oldu alanlar biliyromusun canım

Anladım canım ya gerçekten zor doktorda aynısını söylüyor tüp bebekte çok yüksek bunlar diyor iyice korktum kanama sebebi kanama alanıydı dimi ne kadar sürede geçti yok oldu alanlar biliyromusun canım

Çok uzun. Sürmedi diye hatırlıyorum en fazla 2 hafta ama Tabiki herkeste farklı olabilir bu süreç

Merhaba kızlar bende 5+4 dün tüp bebek bugün kırmızı kanamam oldu önce bir damla geldi korktum yattım. Doktorum yat dinlen ilaçlarını kullan gelmene gerek yok yapacak birşey yok dedi. Kese ve kalp atışı içim 2 nisanda gideceğim. Türkiyedeki doktorum biz o durumda iğne yapıyoruz dedi allahtan bende vardı yaptırdım şimdi yatıyorum. Sşzler ne durumdasınuz benim gibi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…