Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kesinlikle ve kesinlikle turgut özal hastanesi zehra candan iltemir duvan tavsiye ediyorum mükemmel ötesi bir hastane ve doktor ekibine harika merve ve iknur hanım allah onlardan razı olsun ilk önce ALLAH sonra doktorum sayesinde 7 haftalık hamileyim kesinlikle o hastane ve candan hoca.Ankarada yaptırmak istiyorum hangi doktor lütfen yardımınıza ihtiyacım var 37 yaşındayım 10 yıllık evliyim şansımda azalıyor artık denemeleri çok oldu tekrar bir umutla gellecem
özel bir hastane sanırım.ne kadar masraf ettin acaba?Arkadaşlar benim çikolata kisti lerim vardı hemde 5cm boyutunda ankarada bütün hastanelere gittim hepsi ameliyat dedi ve bu kistlerle kesinlikle hamile kalamazsın ve ameliyatında bir cok riski var en başta yumurtalık rezervim düşecek ve menopoza girmeye kadar bir çok riski vardı ameliyat olmak istemiyordum bir arkadasımın tavsiyesi üzerine turgut özal hastanesi zehra candan iltemir duvan hocam ile tanıştım resmen hayatım değişti beni ameliyatsız tedavi etti tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi oldum şuan 7 haftalık hamileyim Rabbime sonsuz şükürler olsun burdan herkese öneriyorum gercekten abartısız söylüyorum bir numara doktor bir numara hastane özellikle calışanları güleryüzlü samimi allahım hepsinden razı olsun
Ankarada yaptırmak istiyorum hangi doktor lütfen yardımınıza ihtiyacım var 37 yaşındayım 10 yıllık evliyim şansımda azalıyor artık denemeleri çok oldu tekrar bir umutla gellecem[/QUOTE. Kesinlikle başkent ünv.hulusi bülent zeyneloğluna git..benim 3.tüp bebek denememdi en son 1. Ay önce hulusi hocaydı doktorum..poZitif sonuç aldım Rabb'ime şükürler olsun..ilk tüp bebek denemem malatya Fethiye ersan tüp bebek Merkezi'yi. Çok büyük hataydı en çok parayıda orda verdim übeyd diye bi doktor vardı Allah'a havale ediyorum onu ..neyseee sinirleniyorum..ikinci denemem hulusi hoca negatifdi ama tekrar ona gittim 3.denemem pozitif mükemmel bi doktor ekibide öyle..takipleri transferi toplama işlemini kendisi yapıyo...git bi hocayla tanık anlarsın gitttt
merhaba. ilk öncelikle nereyi seçersen seç umarım ilk denemen de hamile kalırsın. burada herkes kendi gittiği doktoru tavsiye edecektir. ama bi başkasına iyi gelen doktor sana iyi gelmeyebilir veya başkasının ilk denemesinde pozitif sonuç aldığı doktor/merkezde sen negatif sonuç alabilrsin. mesela ankarada çok bilinen bi doktora ben gittiğimde adamdan resmen nefret ettim ama başkaları resmen ölesiye seviyor. benim gittiğim doktorumda benim için ilahken bi başkası için nefret edilebilecek biri olabiliyor. buarada ben başkent üniversitesi hulusi zeyneloğluna gidiyorum. kendisinde bir negatif aşılama ve negatif sonuçlanan tüp bebek denemem var.bu denemeyi yine kendisinde yaptırıcam. çünkü kendisine çok güveniyorum. ama dediğim gibi ben bu duyguları hissederken bi başkası daha farklı hissedebiliyor. sebebiniz ne bilmiyorum ama bence bi git görüş derim. üniversite hastanesi olduğu için rapor imkanın var ve en azından bizim umutsuzluğumuzla para kazanmaya çalışanf fahiş fiyatlar veren birçok ticarethaneden daha uygun bi yer. kusura bakmayın biraz serzeniş gibi oldu ama ben araştırırken o kadar çok şey yaşadım. umarım herşey gönlüne göre olur.Ankarada yaptırmak istiyorum hangi doktor lütfen yardımınıza ihtiyacım var 37 yaşındayım 10 yıllık evliyim şansımda azalıyor artık denemeleri çok oldu tekrar bir umutla gellecem
Bende hulusi hocanın hastasıyım.geçen yıl negatifle sonuçlandı.. 2 hafta önce ikinci kez yine başkent ünv hulusi hoca transferimi yaptı hastaneden direk yola çıktık.. Kesinlikle hocayla devam edin inş ikinci denemeniz pozitifle sonuçlanır..merhaba. ilk öncelikle nereyi seçersen seç umarım ilk denemen de hamile kalırsın. burada herkes kendi gittiği doktoru tavsiye edecektir. ama bi başkasına iyi gelen doktor sana iyi gelmeyebilir veya başkasının ilk denemesinde pozitif sonuç aldığı doktor/merkezde sen negatif sonuç alabilrsin. mesela ankarada çok bilinen bi doktora ben gittiğimde adamdan resmen nefret ettim ama başkaları resmen ölesiye seviyor. benim gittiğim doktorumda benim için ilahken bi başkası için nefret edilebilecek biri olabiliyor. buarada ben başkent üniversitesi hulusi zeyneloğluna gidiyorum. kendisinde bir negatif aşılama ve negatif sonuçlanan tüp bebek denemem var.bu denemeyi yine kendisinde yaptırıcam. çünkü kendisine çok güveniyorum. ama dediğim gibi ben bu duyguları hissederken bi başkası daha farklı hissedebiliyor. sebebiniz ne bilmiyorum ama bence bi git görüş derim. üniversite hastanesi olduğu için rapor imkanın var ve en azından bizim umutsuzluğumuzla para kazanmaya çalışanf fahiş fiyatlar veren birçok ticarethaneden daha uygun bi yer. kusura bakmayın biraz serzeniş gibi oldu ama ben araştırırken o kadar çok şey yaşadım. umarım herşey gönlüne göre olur.
niyeyse ben hocaya guveniyorum.insallah guvenimin sonunda kendisininde vesilesiyle hamile kalabilirim.sizin sonucunuz nasil? insallah ikinci denemenizde sonucunuz pozitiftir.Bende hulusi hocanın hastasıyım.geçen yıl negatifle sonuçlandı.. 2 hafta önce ikinci kez yine başkent ünv hulusi hoca transferimi yaptı hastaneden direk yola çıktık.. Kesinlikle hocayla devam edin inş ikinci denemeniz pozitifle sonuçlanır..
niyeyse ben hocaya guveniyorum.insallah guvenimin sonunda kendisininde vesilesiyle hamile kalabilirim.sizin sonucunuz nasil? insallah ikinci denemenizde sonucunuz pozitiftir.
kalp atisini da keseyide gorursunuz insallah.darisi da bana olsun:) karsilasmis olabiliriz.ben kasim ve aralik ayi basi ordaydim.evet uzun bekleyisleri var ama ben alismistim sanirim.bir de orda sohbet muhabbet derken zaman cabuk geciyodu bana:)Daha ilk hocayla görüşmeye gittiğimde güvendim.. Tel. Ulaşabilirsin diyince Tmm dedim.. Benim 3 .denememdi. Trasfer olalı 16. Günüm suan değerler düşük gidiyo 216 dünkü değerim hoca takip edelim dedi..sanırım kese kalp atışı duyulana kadar emin olamıyacaz.. I'ni Rabbim isteyen herkese versin.. Kalabalık ama çokkk bekleme yoruyodu beni belki sizinle karşılaştık
baskent veya ankara unıversıtesını onerırım.kesınlıkle turgut özalı onermem zaten sgk ıle anlasmalarıda kaldırıldı yanı tamamen ozel rapor olmuyor.sansınız azalmadı 44 yasında gebe oılan kadın dogumcu ebru zulfıkaroglu var netten bakın ınstagramdan guzel olcak ınsallahAnkarada yaptırmak istiyorum hangi doktor lütfen yardımınıza ihtiyacım var 37 yaşındayım 10 yıllık evliyim şansımda azalıyor artık denemeleri çok oldu tekrar bir umutla gellecem
baskent veya ankara unıversıtesını onerırım.kesınlıkle turgut özalı onermem zaten sgk ıle anlasmalarıda kaldırıldı yanı tamamen ozel rapor olmuyor.sansınız azalmadı 44 yasında gebe oılan kadın dogumcu ebru zulfıkaroglu var netten bakın ınstagramdan guzel olcak ınsallah
Ilk denemedemi ben hulisi hocann hastasiymbaskent hastanesi prof dr. gogsen onalanda tedavi oldum,hamile kaldim,tavsiye ederim.
evet ilk denemem.Ilk denemedemi ben hulisi hocann hastasiym