tüp bebekte embrıyo sayısı

CICEK7434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
408
121
36
Hocam merhaba;

tüp bebek tedavısınde en az kaç embrıyo oluşması gerekıyor. Ben Haziran ayında tup bebek tedavısı gordum yumurta rezervım dusuk oldugu ıcın 7 yumurtam olustu sag tarafımdan. sol taraftakı yumurtalıgım alınmıstı.7 yumurtadan 5i olgunlaşmıs. 5 yumurtadan da 3 embrıyo olustu . suan sızın klıgınızde donduruldular. 1i cok ıyı kalıtede dıger 2si normal dendı.amelıyatımdan sonra transfer ışlemını gercekleştırecegz. Ekim Kasım gıbı.
27 yasındayım ve daha once 1 dıs gebelık gecırdım.6aydır evlıyım.
benım tup bebekde basarı oranım nedır.En az 7 embrıyo denılıyor ama benım 3 olustu onlarıda cozulme esnasında kaybetme olasılıgım var mı ?

Hocam merhaba;

tüp bebek tedavısınde en az kaç embrıyo oluşması gerekıyor. Ben Haziran ayında tup bebek tedavısı gordum yumurta rezervım dusuk oldugu ıcın 7 yumurtam olustu sag tarafımdan. sol taraftakı yumurtalıgım alınmıstı.7 yumurtadan 5i olgunlaşmıs. 5 yumurtadan da 3 embrıyo olustu . suan sızın klıgınızde donduruldular. 1i cok ıyı kalıtede dıger 2si normal dendı.amelıyatımdan sonra transfer ışlemını gercekleştırecegz. Ekim Kasım gıbı.
27 yasındayım ve daha once 1 dıs gebelık gecırdım.6aydır evlıyım.
benım tup bebekde basarı oranım nedır.En az 7 embrıyo denılıyor ama benım 3 olustu onlarıda cozulme esnasında kaybetme olasılıgım var mı ?
Merhabalar : Tüp bebekte toplanan yumurta sayısı , yumurta ve sperm kalıtesıne göre olusacak embrıo sayısı degısmektedır ( tüp bebekte yumurta olgunluk düzeyi, döllenme - bölunme gıbı ara basamaklarda kayıp olabılmektedır.)bızım laboratuvarımızda çözme sonrası canlı kalma oranı %95-99 dur. Bol şans dılerım.

X