TÜP BEBEKTE İLK DENEMEDE BAŞARI

ayazim1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
130
58
HOCAM MERHABA
7AY ÖNCE 5 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM UZUN ARADAN SONRA GEBE KALABİLMİŞTİM ŞİMDİ İSE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAMAK İSTİYORUM FAKAT İLK DENEME BAŞARI ORANI YOK GİBİ ANLATILIYOR HER YERDE BUDA BENİM CANIMI ÇOK SIKIYOR. NE MADDEN NEDE MANEN TEKRAR DENEME ŞANSIM YOK. NE YAPMALIYIM NE ETMELİYİM BİLMİYORUM???

HOCAM MERHABA
7AY ÖNCE 5 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM UZUN ARADAN SONRA GEBE KALABİLMİŞTİM ŞİMDİ İSE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAMAK İSTİYORUM FAKAT İLK DENEME BAŞARI ORANI YOK GİBİ ANLATILIYOR HER YERDE BUDA BENİM CANIMI ÇOK SIKIYOR. NE MADDEN NEDE MANEN TEKRAR DENEME ŞANSIM YOK. NE YAPMALIYIM NE ETMELİYİM BİLMİYORUM???
Merhabalar : Tüp bebek tedavısı öncesı asagıdakı tetkıklerın yapılması faydalı olucaktır.
Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, rahim- tüp fılmı cekmek ,kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.Tüp bebekte basarı bayan yasına , merkez ve laboratuvar kalıtesıne gore degısır. Ortalama merkezımızde gebelık basarı oranımız %62 dir. aynı merkezde 2 negatıf deneme mevcudıyetınde 3. denemeden sonra basarı oranı bır mıktar dusme gostermektedır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

X