Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ay yasmin alemsin bende senin gibi arada kaldım:9::9::9::9::9:

Ah ah bu iki arada bir derede kaldım deyimini sevmeye başladım son zamanlarda :44::44:

İçmeden sarhoş olanlardanım evini içinde aylak aylak geziyorum peh ben bu hallere düşecek hatunmuydum bea :6::6:

ben 3 sene görmediğim tedavi kalmadı aşılama,hormon tedavisi,2 defa tüp bebek tedavisi sonunda oldu Allah sabredenlerin yanındadır:))

amin cnm bak sende demişsin rabbimm sabredenlerin yanındadır diee çok sabret ve hep şükret bende tam 7 yıl gördüm o tedavileri ama herşeyin vakti zamanı var dünya dua üzerine burada olan bütün arkadaşlarımın duaları kabul olsun dünyaya hayırlı ve saglıklı evlatlar getirsinler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

topige yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinis rabbim tedavilerinizi hayırlara vesile etsinnn inşallahh:49::49:böle hamişler kalınn

ben 3 sene görmediğim tedavi kalmadı aşılama,hormon tedavisi,2 defa tüp bebek tedavisi sonunda oldu Allah sabredenlerin yanındadır:))

Allah hep güzel günlerini göstersin, çocuklarınızla sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallaaah :nazar: gerçekten böyle haberler duymak bizlere moral oluyor. Zamanını bekliyor bebekler gelmek için :emir_bebek:

Okuduğum pozitif düşünmeyle ilgili bir kitaptan alıntı:

"... Anafikir şu: Kötü hislerden nefret etmeyin ama bilerek ve isteyerek iyi duyguları seçin ve bunu daha sık yapın. Kötü hislere karşı koyduğunuzda artarlar! Kötü hisleri istemedikçe onları çoğaltırsınız. Hayatta bir şeye ne kadar direnirseniz onu daha çok kendinize çekersiniz. Bu yüzden kötü hisleri kafanıza takmayın. Onlara karşı koymayın ve güçlerini yok edin..."

:34:

Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir.
Cesur olmadığınızı düşünüyorsanız, korkaksınızdır.
Kazanmak istiyor, fakat kazanamayacağınızı düşünüyorsanız,
Kesinlikle kazanamazsınız.
Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız, çoktan kaybettiniz demektir.
Başarı ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir.
Her şey insanın kafasında biter.
Yükselmek için yüksek düşünmelisiniz.
Bir ödülü kazanmadan önce kendinizden emin olmalısınız.
Hayat savaşını kazanan her zaman, en güçlü ya da en hızlı olan değildir.
Er ya da geç kazanan kişi, kazanacağını önceden düşünen kişidir.

( Arnold Palmer )

:8:

Ayy ben esas size kaç gündür bu yazıyı arıyorum : :34: sonunda bulduuummm

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın !

Ekmek almak için bir fırına gidersin..
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin,
Hoş sohbetsin ya…

Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir..
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın..

Bilmezsin ki,
Fırıncı sana yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..( Mevlâna )

Ayy ben esas size kaç gündür bu yazıyı arıyorum : :34: sonunda bulduuummm

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın !

Ve fırıncının hoşuna gidersin,
Hoş sohbetsin ya…

Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir..

Bilmezsin ki,
Fırıncı sana yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..( Mevlâna )

Aradığına değmiş çoooook güzel Teşekkür ederim:38::38:

merhabalar..
ben epeydir gelemiyordum topiğe..
pazartesi ikizlerim transfer edildi.. 3 gündür özellikle geceleri adet olacakmış gibi ağrım var..
bu neden olabilir??

merhabalar..
pazartesi ikizlerim transfer edildi.. 3 gündür özellikle geceleri adet olacakmış gibi ağrım var..
bu neden olabilir??

tedavin hayırlı olsun inş 12 günün sonunda yüzün güler.bence ağrıların kullandığın hormon ilaçlarından oluyordur..

ayy ben esas size kaç gündür bu yazıyı arıyorum : :34: Sonunda bulduuummm

sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın !

ve fırıncının hoşuna gidersin,
hoş sohbetsin ya…

fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir..

Bilmezsin ki,
fırıncı sana yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..( mevlâna )
hilka bunu beğendi:29::29::29:

merhabalar..
bu neden olabilir??

Transferin hayırlı olsun İnşallah sonuç istediğin gibi olur...

Belirti arama derim çünkü bir süre sonra psikolojini de bozuyorsun oluruna bırak...

merhabalar..
bu neden olabilir??

hayırlı olsun :nazar: kötü şeyler getirme aklına. tutunma ağrılarıda oluyor bazen öyle, sana sımsıkı tutunuyorlardır inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar..
bu neden olabilir??

hayırlı olsun..inşallah 12 gün sonra güzel sonuçlarını da alırız...rahat ol..kafana bişeyi takma ...gerisi zaten gelir...inşallah ikiside tutar....:emir_bebek:

SLM ARKADAŞLAR;
Benimde endometriozis 15 cm solda çikolata kisti var. Geçen sene sağdan ameliyat olmuştum ama tekrarladı. Ameliyat olmadan tüp bebek dediler. 17 ocakta yumurta toplandı 6 yumurtadan 5 i kullanılabilirmiş bunlardan 4 ü döllendi. 2. gün 6-5-3-2 hücreli olarak donduruldu. rahim ince olduğu için transfer ertelendi. ilk adetimin 17. günü lucrine başladım 2. adetin 2. günü esrofeme başladım. transfer gününü bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

SLM ARKADAŞLAR;
Benimde endometriozis 15 cm solda çikolata kisti var. Geçen sene sağdan ameliyat olmuştum ama tekrarladı. Ameliyat olmadan tüp bebek dediler. 17 ocakta yumurta toplandı 6 yumurtadan 5 i kullanılabilirmiş bunlardan 4 ü döllendi. 2. gün 6-5-3-2 hücreli olarak donduruldu. rahim ince olduğu için transfer ertelendi. ilk adetimin 17. günü lucrine başladım 2. adetin 2. günü esrofeme başladım. transfer gününü bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

Allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider bebeklerini sorunsuz bir şekilde sana transfer ederler.:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X