Selam geçte olsa hayırlı cumalar herkese
Bugün doktor gittim her şey normal dedi pazar bir daha gidicem sanırım salı günü toplanacak inşallah çok çok olur kaliteli olur dondurulur bir daha ki sefer bu kadar eziyetli olmaz
bu süreç biraz zor geçer ama inşş senin için sonu güzel olsunnnn RABBİM GÖBÜŞÜNÜ DOLDURSUNN
Bugün doktor gittim her şey normal dedi pazar bir daha gidicem sanırım salı günü toplanacak inşallah çok çok olur kaliteli olur dondurulur bir daha ki sefer bu kadar eziyetli olmaz
canımmmm hadi bakalım her şey gönlünce olsun kaliteli embiryoların olsunnn çok olması önemli değil kaliteli olsun seninle olsun inşşş
İNŞŞŞŞŞŞŞ BU SEFER BEBİŞİN OLSUN SENİ ANNE YAPSINDA BİR DAHA BU YOLARDAN GEÇME BU SIKINTILARI YAŞAMA İNŞŞŞ Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171
inşallah bol bol kaliteli olur yumurtaların. çok zor bir süreö Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Biliyorum neler hissettiklerini aynı şeyleri yaşıyoruz ah ah
Vardır her şey de bir hayır demek ki alnımızın yazısı kaderimiz bu Allah'a bin şükür sağlığımız yerinde Rabbim dermansız derle imtihan etmesin kimseyi...
belirtilere takılma çünki bazan bu belirtiler gebelik belirtiside olabilir
kız yasmiiiiiiii benim aşağıdaki resimdeki gibi görmek istediğim bazı kızlar vardır bunlardan bir taneside sensinnnAmin inşallah yeteeerim inşallah Rabbim bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmasın
Allah razı olsun sağol...
Yarın da senini test gününmüş inşallah kalbinden geçen olur
kızlar merhaba benimde transferden beri karnım ağrıyo ama adet günüm yaklaştıkça ağrılar artmaya başladı aynı adet sancısı gibi bende korktum açıkcası önümüzdeki hafta perşembe test günüm o güne yaklaştıkça endişem artıyo.allah hepimize hayırlı haberler versin inşallah
kız yasmiiiiiiii beni aşağıdaki resimdeki gibi görmek istediğim bazıkızlar vardır bunlardan bir taneside sensinnn
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BÖYLE OLURSUNNNNNNNNNNNNNNNNN
Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512
amin kızlar amin rabbim hakkınızda hayırlısı olsun rabbim beni güldürdü şükürler olsun sizi ve buradakı tüm isteyen arkadaşlarımızıda güldürsün hayırlı tedaviler hayırlı sonuçlar herkese...
Allahım inşallah her birinize birer tane veririm bakarız artık yoksa tek başıma kafayı yerim kesin
YOK KIZ BİZDE BU ANNE OLMA İSTEĞİ OLDUKTAN SONRA DOKZ TANEYE BİLE BAKARIZ
aminnnnnnnnnnn bebeğim inşşşşşşşşşşşşş emek harcayan anne olmak isteyen herkes bir an önce meleğine kavuşurrr Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517
Merhaba arkadaşlar
İğnelere başlayalı 7. gün oldu doktorum rahim duvarı kalınlığın şu aşamada 7 mm olmalıydı fakat 5,5'da. Bu hafta istenilen kalınlığa ulaşmazsa yumurtaları toplayacağız transferi daha sonra yapacağız dedi.
Daha önceki denememde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım, çok morelim bozuk 2 saat ağladım hiç bu trazda sorun yaşayan varmı aranızda.
hayırlısı olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar
İğnelere başlayalı 7. gün oldu doktorum rahim duvarı kalınlığın şu aşamada 7 mm olmalıydı fakat 5,5'da. Bu hafta istenilen kalınlığa ulaşmazsa yumurtaları toplayacağız transferi daha sonra yapacağız dedi.
Daha önceki denememde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım, çok morelim bozuk 2 saat ağladım hiç bu trazda sorun yaşayan varmı aranızda.
CANIM sen iğnelere ne zaman başladın.ben daha bugün ilk iğnemi yaptım.çarşamba kontrolüm var,yani transferim 2 haftayı bulur.sen hangi iğneyi kullandın.ALLAH IM inşallah bu sefer bebişlerimize kavuşuruz.emeklerimiz boşa çıkmaz.
CANIM sen iğnelere ne zaman başladın.ben daha bugün ilk iğnemi yaptım.çarşamba kontrolüm var,yani transferim 2 haftayı bulur.sen hangi iğneyi kullandın.ALLAH IM inşallah bu sefer bebişlerimize kavuşuruz.emeklerimiz boşa çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?