kızlarrr seda_d5 arkadaşın sonucu ne oldu acaba?? pazarmı belli olacaktı???
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
galiba artık bn de bu topiğin mudavimi olacağım. hangi tüp bebek merkezine gideceğime karar verebilsem de başlasa artık. umut tüp bebekle istanbul tüp bebek arasında kaldım kızlar yardımm.. :)
hoşbuldum. ikisin de avantajları var dezavantajları da var karar veremedim.Hayırlısı olsun hoşgeldin
İçine hangisi siniyorsa ona karar ver...
hoşbuldum. ikisin de avantajları var dezavantajları da var karar veremedim.
kizlar kesin sonuc bugun belli olacak internetim yok telden az girebiliyorum insallah mutlu haberler verebilirim.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.hayirlisiyla en kisa zamanda bebislerimize kavustursun
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
kizlar kesin sonuc bugun belli olacak internetim yok telden az girebiliyorum insallah mutlu haberler verebilirim.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.hayirlisiyla en kisa zamanda bebislerimize kavustursun
inş güzel haberlerle dönersinnnnnnn
bende 11 yıllık evliyim geçen sene çikolata kistinden ameliyat oldum 1,5yıl oldu anne olamadım, hala çok dua ediyorum güzel ALLAHA bize ve tüm isteyenlere ver diye ama ümitlerim yavaş yavaş kesiliyor. tüp bebek demişti tek çözümün beni ameliyat eden hoca 7 aralıkta adana BAŞKENT hastanesinden randevu almıştım seminer için bu arada CANIM ANNEM KANSER HASTASIYDI ve son dönemlerini geçiriyordu üzüntümün tarifi yoktu 4 aralık 2011 de gözlerimin önünde annemin son anlarına şahit oldum demek ölüm böyle birşeydi ilk kayıbımızdı çok acıydı,4 ay kendime gelemedim psikyatri ilacı kullanmak istedim ama bebek de istiyorduk belki acım hafifler diye annem bağırsak kanseriydi 4 yıl çok acılar çekti irsi bu hastalık o yüzden fazla hormon ilaçları kullanmak istemiyorum ama mersinde yaşıyorum aslında adanada m turan çetine gitmek istiyorum ama mersinde de özde tüp bebek merkezi var yakın diye işyerime orasıda olabilir diye düşünüyorum şimdiye kadar sadece çikolata kistinden laporoskopi oldum yapışıklık varmış 5,5 cm kist ve 1,5 cm myom alındı ama 1,5 yıl geçti üstünden rapor çıkarıp zaman kaybetmek istemiyorum 5 5,5 milyar imiş.....................
bende 11 yıllık evliyim geçen sene çikolata kistinden ameliyat oldum 1,5yıl oldu anne olamadım, hala çok dua ediyorum güzel ALLAHA bize ve tüm isteyenlere ver diye ama ümitlerim yavaş yavaş kesiliyor. tüp bebek demişti tek çözümün beni ameliyat eden hoca 7 aralıkta adana BAŞKENT hastanesinden randevu almıştım seminer için bu arada CANIM ANNEM KANSER HASTASIYDI ve son dönemlerini geçiriyordu üzüntümün tarifi yoktu 4 aralık 2011 de gözlerimin önünde annemin son anlarına şahit oldum demek ölüm böyle birşeydi ilk kayıbımızdı çok acıydı,4 ay kendime gelemedim psikyatri ilacı kullanmak istedim ama bebek de istiyorduk belki acım hafifler diye annem bağırsak kanseriydi 4 yıl çok acılar çekti irsi bu hastalık o yüzden fazla hormon ilaçları kullanmak istemiyorum ama mersinde yaşıyorum aslında adanada m turan çetine gitmek istiyorum ama mersinde de özde tüp bebek merkezi var yakın diye işyerime orasıda olabilir diye düşünüyorum şimdiye kadar sadece çikolata kistinden laporoskopi oldum yapışıklık varmış 5,5 cm kist ve 1,5 cm myom alındı ama 1,5 yıl geçti üstünden rapor çıkarıp zaman kaybetmek istemiyorum 5 5,5 milyar imiş.....................
galiba artık bn de bu topiğin mudavimi olacağım. Hangi tüp bebek merkezine gideceğime karar verebilsem de başlasa artık. Umut tüp bebekle istanbul tüp bebek arasında kaldım kızlar yardımm.. :)
Aminnnn
yeterrrr kopardın beni iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?