Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yok benden sadece genetık test ıstedı doktorum baskada bırsey ıstemedı canım ama senın tutunmustu belkı oyuzden ıstemsıtır bende 12,gun negatıftı ama senın kımyasaldı hanı oyuzdendır canım devlette yaptır testlerını canım

kimyasal değilmiş...tutunmuş meğer bebeğim ama hemen terketmiş beni

Ya nıye korkuyon canım okadar ıslemlere gırdın korkmadında sımdı bundanmı korkuyosun senın donmus embrıyon varmıydı canım yaaa

Yarın gorusuruz canım tamam ısten cıkıcaz sımdı allaha sıgın canımsın

Bızımde hersey bastan canım sıkma kendını bukadar blkı bast bırseydır

acaba ndn?ne olabilir ki sorunum?çok korkuyorum

geçmiş olsun canım düşük yapmışsın çok üzüldüm bende düşük yapmıştım 2 yıl önce erkekten ya da kadından gelen genlerden birindeki bozukluktan dolayı oluyormuş ama bu her gebelik için geçerli değiş tabi ki sakın korkma inşallah bundan sonra problem olmaz

ben bugün aşılamanın olumsuz sonucunu aldım canım.aşılamada devletin tanıdığı 2 hakkımda dolduğu için artık tüp bebeğe geçtim.bana 1 ay sonra dediler.sebebini bilmiyorum.
polikilinik olursa herhangi bir dr yapıyor tedavini.ama özel olursa senin dr seçme hakkın var.benimki profösör.ben özellere para yedirmektense burayı özellikle seçtim.çünkü herşeyimi devlet karşılıyor emekli sandığı olduğum için.sadece doktorumun özel hastası olduğum için 1000 tl fazladan veriyorum.

ızlar bugün ilk ignemi oldum bugün ögrenmek için 3 de vuruldum ama doktor ve hemşire yarından itibaren hep 11 de vurul dedi akıl edemedim kızlar sormayı yeni aklıma geldi acaba sabah 11 mi akşammı şimdi de merkezi aradım mesai bitmiş kimse yok , kararsız kaldım bilgisi olan varsa lütfen söleyin kızlar ... bu igne adet olana kadar vurulacagım decopeptly 0,1 sabahmı 11 demi akşam 11 demi ... adet olduktan sonra da gonalfa baslayacagım ... kızlar bilen varsa yazsın

turtem merhaba hayırlı olsun tedavin iğneği sabah 11 demiştir bence çünkü ben iğne yaparken aynı iğne değildi ama akşam 6 ya kadar yapacaksın demişlerdi ama sen yinede sor canım emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…