Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

valla bu tedavinin parayla döndüğünü hapimiz çok iyi biliyoruz bende bir yıldır maddi olarak toparlanmak için bekliyorum

eğerki sesimizi duyurmanın bir yolu varsa ben varım arkadaşlar
bEn kişisel olarak bir çok yere e posta atıyorum ama çoklu gruplar haline daha etkili olur

İNŞŞ CNM İNŞŞ TÜM DUALARIMIZ BU YÖNDE
HAYIRLISIYLA OLSUN DİYORUMM

:1hug:
songülüm canım nasılsın bugün

Bİ TANEMM HASTALANMADIKÇA Bİ UMUTT DİYORUMM
DOKTOR SALI FALAN GEL YİNE BAKALIM NE OLUR NE OLMAZ DEMİŞTİİ
BİŞEY ÇIKACĞINDAN DEĞİLDE İŞTEEE
DIŞARI ÇIKTIK EŞİMLE ABLAMLARDAYDIK EVDE BIRAKMADI BENİİ.........BİLİYOO ZIRLAYACAĞIMI
KASIK VE BEL AĞRILARIM DEVAM EDİYOO
BARİ HASTALANSAYDIM UMUDUM DA SANCIM DA BİTERDİİ((
SEN NASISIN CNMM AĞRILARIN DEVAM EDİYO MU İNŞŞ SENİNDE 9 AY BİR AN ÖNCE BİTSİNDE KAVUŞ BEBİŞİNE

bebekteyiz çok üzüldüm lütfen canını sıkma yaaaaaaaaaaaaaa ben herkesin hamile kalmasını istiyorum akşam yatığımda çocuk isteyen herkese allah hayırlısyla evlat versin diye dua ediyorum

Son düzenleme:
bebekteyiz çok üzüldüm lütfen canını sıkma yaaaaaaaaaaaaaa ben herkesin hamile kalmasını istiyorum akşam yatığımda çocuk isteyen herkese allah hayırlısyla evlat versin diye dua ediyorum

sağol tatlım insanlar neye alışmıyoki alışıyorumm iştee
hepimizin duası bu yöndee kısmet napalımm

bende varım memorialda 21 ocakta başladım tedavime.
allahım bize anne olmayı nasip etsin inşallah.sağlıklı sıhhatli analı babalı bebeler
:Saruboceq:

bende varım memorialda 21 ocakta başladım tedavime.
allahım bize anne olmayı nasip etsin inşallah.sağlıklı sıhhatli analı babalı bebeler
:Saruboceq:

AMİN CANIM
İİNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese ıyı pazarlar arkadaŞlar ben Çıkıyorum

inş arkadaşım rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder.inşşşşşş

ii pazarlar hepinize songül inş. bugün toparlamıştır kendini
adet oldunmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…