Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

başın dönüyormuş nevinim diğer topikte okudum
artık bebişin ben burdayım anne demeye başladı demek ki yerim ben onuuu
bundan sonra bulantılar baş dönmesi daha da sıklaşır heralde
bebişini bende çok merak ediyorum canım

iiyim çok şükür ayağı kalkınca başım dönüyor gözlerim kararıyor acaba neden?
yeter canım slm sen nasılsın

maralım merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır inşallah canım

ii pazarlar hepinize songül inş. bugün toparlamıştır kendini
adet oldunmu canım

nevinimmm fıstık arkadaşımm ayy bu eşim deli ediyo benii ayy bi bırakmıyoo üzüntümü yaşasam ağlasam o evdeyken üzülmek yasak
aslına onun da hala ümidi var adet olmadım henüzz sakın ağır iş yapma diyoo sürekli evde durmim diye annene gidelim mi ablanlara gidelim mi evde olunca oturup zırlayacağımı biliyoo
ama tabi dediğim gibi insanız herşeye alışıyoruzz ALLAH kaldırmayacağımız yük vermezmiş
buna da şükürr olup kaybetmek daha zor bunlarla avutuyorum kendimii
napalımm yaa elden bişey gelmiyoo herşeyin hayırlısı

cnmm benim demek başın dönüyoo eee normal tabii bi de sürekli yatıyosun kalkınca göz kararması baş dçnmesi olabilir bi de hamilesin yanii bi de belki de çoğul:)))
olumunekankayizsmile

Eylülüm cnm vallahi bilmiorum bnm biras problem var gibi, kasık sancılarım oluor, ne desem boş düşük belirtisi gibi hayırlısı Allahtan, Rabbim neylerse güzel eyler...

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! ıstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.
Tebrizli şems 40 kuraldan biri

regl olmam gerekiyordu bugun olmadim . bende acaba demeye basladim ama heveslenmekte istemiyorum. Eger regl olursam tedavim baslayacak hemen . heyecan basti

ii geceler canım songülüm nasılsın canım toparlandınmı demiyecem eşin var yıkılmana henüz izin vermedi :)) adet olmadın dimi daha
ii geceler krishazel inş düşündüğün gibidir canım :))

regl olmam gerekiyordu bugun olmadim . bende acaba demeye basladim ama heveslenmekte istemiyorum. Eger regl olursam tedavim baslayacak hemen . heyecan basti

inşş cnm tedaviye gerek kalmaz
tedavi ömcesi oluyo malesef böyle şeyler psikolojik yanii umarım sneinki değildir
çünkü bu tedavide olanların hepsinde doktora giderken bile gerek yok zaten hamilesiniz demesi geçiyoo ben kendimden biliyorum:)))
hadi hayırlı olsun nerde başlıcan tedaviyee nasip olursa

neyse ben kaçarr ii gecelerrrr sizleree

nevinimmm bal böcüğümm grşşş cnmm sanırım eşim sabah istanbula gitcek habire oraya buraya bırakim diyoo sabah olmayabilirimm ii geceler bebemm öpüldünnüzz beydacımlaa

HERKESE GÜNAYDINLAR a.s.a.s.
YENİ HAFTA YENİ GÜZEL HABERLE GELSİN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAR BAKIN ARKADAŞIMIZIN BİR TEKLİFİ VAR BELKİ GEÇMİŞİ OKUMAMIŞSINIZDIR DİYE KOPYALIYORUM
23-01-2010, 15:51
nurten74
esrarlı gözler

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Dec 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

ALTIN KIZLARIN DİKKATİNE
arkadaşlar bir önerim var bir liste yapalım önce ve bir gün belirleyelim , ulaşabildiğimiz kadar çok kişiye haber verelim, aynı gün herkez tüp bebek fiyatlarının düşmesi için mail atsın böylelikle sesimizi duyurmuş oluruz ne dersiniz. malumunuz bu hepimizin büyük bir problemi ve inanıyorum ki bir çok kişi parasızlıktan anne olamıyor, ben bile aylardır parayı denkleştirmeye çalışıyorum. altınkızlar gurubundan gizem-im bunu senden rica ediyorum. yeni topik aç ve herkez oraya ismini yazsın ki kaç kişiyiz bilelim. başka öneriniz varsa o da olabilir. teşekkür ederim altınkızlara güveniyorum hep birlik olursanız siz bu işinden üstesinden gelirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: nurten74 Düzenleme Tarihi : 23-01-2010 Düzenleme Saati 00. Sebep: düzeltme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…