Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

herkese günaydınnn yeni hafta yeni umutlar yeni güzellikler yeni bebekler getirir inşallah :))
gününüz aydın olsun arkadaşlar

gunaydıııııııııııııııııııııın ulkemın bebek ısteyen ınsanları ınsaalh bu hafta hepımız ıcın hayırlı oluuur.

herkese günaydınlarrr
nurten74 ün dediği öneri gayet güzel denemekte yarar var bencede.Birde sağlık bakanlığına sesimizi duyurmaya çalışalım derim.Rapor sorunu fiyatlar uğraşlar için..

güllücanım cumartesi gittim ama yeditepeye bir girdim bilmiyorumkismile orası özelmiş canım yaa ama çok güzel bir yer testleri yaptıramadım oradada pahalı.Tüp bebek ile ilgili bilgiyi ön göüşme randevusu aldım bu cumartesi gidip görüşücez.Bu arada üroloji doktoru süper bir doktordu prof.zaten çok memnun kaldık.Eşimin biraz ağrısı vardı kaç tane doktora gittik bişey diyemedi varikosele vurdu sadece.Ama bu sperm kanalı başlangıcında enfeksiyon olduğunu söyledi ve buda sperm üretimi için engel bir olaymış.antibiyotik verdi bakalım haftaya tekrar gidicez

herkese günaydınnn yeni hafta yeni umutlar yeni güzellikler yeni bebekler getirir inşallah :))
gününüz aydın olsun arkadaşlar

gunaydıııııııııııııııııııııın ulkemın bebek ısteyen ınsanları ınsaalh bu hafta hepımız ıcın hayırlı oluuur.

herkese günaydınlarrr
nurten74 ün dediği öneri gayet güzel denemekte yarar var bencede.Birde sağlık bakanlığına sesimizi duyurmaya çalışalım derim.Rapor sorunu fiyatlar uğraşlar için..

BUNLAR NE KADAR GÜZEL GÜNAYDINLAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
EVET NURTEN 74 BENDE KATILIYORUM
HATTA BEN BAZI TV KANALRINA BU KONUYLA İLĞİLİ MAİL ATTIM AMA TEK BAŞINA PEK İŞE YARADIĞI SÖLENEMEZ
EĞER HEP BİRLİKTE HAREKET DERSEK DAHA İYİ OLUR olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

gunyadın sevdacım gecmıs olsun canım.esın umuttakı emre beye gorunmusmuydu.
esıne kartaldan urolojıden randevu alırsın orda ucretsız yapılıyor sende kadın dogumdan al ama sans sorun cıkartmayan bırıne denk gelırsen sende yaptırırsın canım
hadı bakalım guzelcenen konusursun ozamana kadar gercı 1 hafta var gorusur konusuruz canım ama denılen fıyatsa yıne pahalı ya umuttada ondan asagı fıyat ama ıs raporu cıkartmada canım hayırlısı bakalım ben suan 2,adetımdeyım bundan sonra ımkan olsa tekrar tedavıye baslayabılrız allah hepımıze yardım etsın amiin

kızlar merkezden radevu almay gıdıyorum
dÖnÜnce gelırım

yok canım görünmedi emre beye.testler için bikaç hafta daha beklicem bu aralar eşim izin alamaz cumartesi iyi oluyo işte ama devlette maalesef haftaiçi olduğundan gitmek sorun oluyo boshayallersmile keşke cumarteside çalışsalar laelaelaelaelae
evet canım rapor asıl mesele bilmiyorumkismile yoksa hiç düşünmeden umutagideriz ama rapor iştee alsanaalsanasmile 2. adet döngündesin öylemi ne yapmayı düşünüyosun başlayabilicenmi tedaviye yeniden :uhm:

sabah şekerleri dökülmeye başlamış bende zor bela pc. aça kapata giriyorum... kayıtları geçirmeye çalışıyorum bir yandanda ama zor olacak sanırım üüffff

herkese günaydın
gününüz aydın neşeniz bol olsun arkadaşlar
yorucu ve yoğun bir hafta sonunun ardından yine sizlerleyim kuzucuklarım
malum ilk iş günü bende yoğunum

maralım oklava elimde bende seni bekliyorum seni ben şimdi napıyım eee

kızlar aynen nurtene katılıyorum böyle bir öneri bende ekim topiğinde yapmıştım ama ses çıkmadı genelde kimseden
arkadaşlar yardımcı olursanız ben yeni bi topik açayım ve orada belli bir yazı oluşturalım bir tarih belirleyelim ve aynı gün hepimiz isim ve soyisimlerimizi de belirterek sağlık bakanlığına başbakanlığa ve sgk müdürlüğüne mail atalım birlikte kuvvet doğar
atalarımız bu vatanı tek başına kurtarmadılar herhalde bizde yalnız değiliz ilk sayfadaki listeye bi baksanıza adını yazmadığımız aha nice arkadaşlarımız var hedef mail sayısı benim için 1000 kişi
yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

gizemim olur canım katılıyorum ve katılacak arkadaşlarda getiririm diğer topiklerden sen aç yeni bir topik

kızlar bende varım tamam bıraz bakındım felan saglık bakanlıgına ama bızımle ılgılı pek bırsey bulamadım hadın durmayalım ozman bırseyler ayapalım yaaaaaa

BENCE SAĞLIK BAKANLIĞIYLA BıRLıKTE BAŞBAKANLIĞADA GÖNDERıLMELı MAıL ONLAR DAHA ALAKALI OLURLAR BU DURUMLA ıLGıLı OLARAK DıYORUM. ayrıca ben çiderdende aynı şekilde arkadaşlarımlşa bağlantı kurup duyuruyla aynı mailin yayılmasını sağlayabilirim.

meldır dısın nasıl ıyılestınmı
maralcım senı ozledık yaaa nasıl ıyılestınmı bebek nasıl kan degerını olcturdunmu gorusmeyelı canım
sevdacım evet artık tedavıye baslayabılrım ama bılıyon malum durum ne olacak yaa yedıtepede pek cazıp gelmedı bana 3000mılyara yakın oluyor neredeyse normal tedavı parası yaaa bılmıyorum marmara hastanesının methını duydum bakayım nerde nasılmıs ayyyyy kafam cok karısık yaaa

açılacak topikte herkes sorunlarını yazsın nelerin değişmesini istediğini genel bir mail oluşturulsun ve bu mail başbakanlık sağlık bakanlığı ve sgk ya gönderilsin derim arkadaşlar

güllüm valla diş beni zorladı biraz benim dişler baya köklü ve çok sağlam oluyor c.tesi bütün gün dinlendim evden çıkmadım ağrım vardı bu gün baya iyiyim sen nasılsın canım

güllü ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar çok karışıyor malesef bende aynı şeyleri çok yaşadım bütçene uygun içine sinen yere başla derim çok fazla kurcalamayada gerek yok sanırım herşey olacağına varıyor hayırlısı olsun

tamam gizem gelsin topik işlemlerine başlasın hepimiz birlikte hangi gün nereye yazı göndericez birlikte yaparız

kızlar tamamdır ozaman yeni topiğin adı ne olsun onuda siz söleyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…