Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaslar ben regl oldum birazdan klinige gidiyorum tedaviye baslamak icin. Birsey sormak istiyorum ilaclari kliniktenmi satin aliyorsunuz yoksa kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz? fiyat farki oldugunu duydum heryerde ayni degilmi bu ilac fiyatlari?

krishazel cnm hiçbir fikrim yok ne yazıkki
sana nevinim cvp yazar hemen

günaydın kızlar nasıssınızzzzızızızızıızızızı

gizo ne cevaplayacam eşek seni

krishazel bilmiyorum canım gittiğin yerde nasıl yapılıyor onlara sor

gizemcim hiç farketmez isim olayı "Hadi hanımlar sesimizi yetkililere duyuralım" gibi olabilir olumunekankayizsmile

imzadan önce websitesi olmalı biçok kişi bir giriyor ikinci defa girmiyor topiğe yönelendirip katılacağı yerde bulunmalı hazrıda

kızlar çok üzülüyorum cumartesi 5 yumurta toplandı 3 işlem görmüş 2 embiryo denildi ama biraz önce merkezden aradılar daha bölünme olmamış nasıl oluyor bilgisi olan varmı kafam karıştı

hatçem bende yoğunum valla yaaa

kız nevin ne eşekliğimi gördün nen

sevda cnm olabiilir şekerim hadi hayırlısı inşallah
önce bi site yönetimine soralım ama
sakıncası varsa hepimizi atarlar içeri valla huahuahauhau

krızol cum sende bahcecıde tedavı oluordun heralde bende umutta tedavı gordum ılacları onlar verıyordu valla ben dısardan vıtamın ve progestron coraspın gıbı bazı ılacları aldım ıgnelerı hep onlar verdı bahcecıde heralde boyledır bılmıyorum ben
gızem topıgımızın ısmı tup bebek fıyatlarına karsı olanlar olablırmı yada tup bebekte sesımızı duyuralım topıgı olablırmı canımcım farketmez ya ısmı cısmı canım sesımızı duyuralım yeter

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bugun cok yogunsunuz heralde cok soguuk yaaaaaaa hava buz gıbı allah dısarda calısnalara yardım etsın yaaaaaa

amin güllüşüm bnm kocişim dışarda valla bütün gün off yaa
kalın kalın giydirdim ama üşür yinede offf

Arkadaşlar yumurta toplandıktan sonra da istirahat gerekiyor mu?
yoksa işe gidebilir miyiz?

slm gizem yeni topik açtınmı göremedimde. ben burda 20 kadar arkadaş onıma ulaştım onlarda belirlenen günde mail atacaklar hertürlü yanınızdayım üstümedüşeni yaparım

nurten cnm hemen şimdi açıyorum yeni topik site yönetimine henüz sormadım ama bi sakıncası olacağını zannetmiyorum onlarda hertürlü yanımızdalar allah razı olsun
iş çoktu patron yanımdaydı bakamadım şimdi başlıyorum şekerim

nurtopu valla benım yumurtalar 10 da toplanmıstı orda 1 saate yakın dınlendım cıktım ıse geldım ama mahvolmustum cok kotuydum basım felan bayagı bır halsızdım ama oturarak calıstıgım ıcın mecbur dayanmıstım canım dınlenmen daha ıyı ama benım gıbı santraldeysen mecbur ıse gıdıyoz ıste canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…