Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sagol canım senın kacıncı denemen ıste uzulmemeye calıyom ama cok zor

slm hanımlar

gullucan ne desek boş şekerim biliyorum geçmiyo üzüntüsü kolay kolay yapacak bişi yok hayırlısını istiyorus demek ki buynuş hayırlsı böyle avut kendini canım yoksa üzülmemek tabi elde değill nasipp arkadaşımm herşeyin hayırlsı

sngul hc bos vaktın yok.eylulum nbr.bende oglen sonu gezmeyd gıdcem pasta borek yiyim

KIZLARRRR ben geldimm mamamı yedim pilav nohut turşuuu
hihihiihihii

kız nevin nere gelmiş servise bi de hele bana

merhaba kızlar
güllücan canım çok üzüldüm sende çok kötüsündür şimdi ama inan başka diyecek bir şey yok bu zamanın geçmesi gerekiyor atlatman için allah sana ve eşine sağlık versin inşallah bundan sonrakinde kavuşursun bebeğine

ınsallah canım.zaten esım benden daha gocuk vazıyette.o dahada kaptrmıstı kendını o dıyodu hıc bır engel yok ıllakı olur bende allah var dıyordum.guclu olamay calıoruz tabıkı once ıkımzın saglıgı.sonra maddıyat.ınsalah mevlam herkese hayırlsıyla versın bızede 2,denememızde ınsaalh.

gizemcim dünkü menümüzün aynısı bizimde bende şimdi bi şeyler atıştırdım geldim malum yemek şirketi olunca pek iç açıcı olmuyor
bu gün yavaş mıyız neyiz kızlar :)

gizem canım afiyet olsun iyi beslenki o vitaminler birdahaki ay lazım olacak sana

kız nevin nerye gidiyorsun be tabi yiyicen pasta börekleri bizim yerimizide ye canım

songül sende yoksun demek ne güzel kardeşin yanına geliyormuş

meldircim gizemcim ben şimdi izindeyim ama çalışırken bizde nohut fasulye pilav çok sık yiyoruz bizim yemekler çok kötü oluyor genelde evde kahvaltı bile yapsak daha güzel oluyor valla

gullucan canım arkadaşım her şeyde bir hayır olduğuna inanan insanlardanım.inşallah senin için hayırlısı budur.

meldir cnm valla aynen yemek şirketi olunca menü hep aynı oluyori
eylülüm sağolasın cnm benim sen kahvaltını yaptınmı
cnm valla iyi beslenmeye çalışıyorum eşimide iyi besliyorum cuma gününe randevu aldım ürologtan eşim için bakalım ne olacak içim rahat etsin diye muayene olsun istedim bide yeni spermogram olsun bakalım kürümüz ne işe yaramış dimi
hangi tahlilleri istesek eşim için ayrıca acaba

kasık ağrılarım çok fazla yumurtalar büyüdüğü için.delik deşik oldum valla su içmeye korkuyorum :)))))))))))))

ayşem durmak yok yola devam bebişim
aferin sana delik deşik olsanda giişhatın güzel hadi bakalım bide toplasınlar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…