aynı durum benim içinde geçerli.. umuda ihtiyacımız var..Sevgili arkadaşlarım merhaba,
İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelik nedeni ile son buldu forumda aradık tarafık bulamadık. Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadıktan sonra hamile kalabilen arkadaşımız var mı lütfen es geçmeyin aynı durumda birkaç kişiyiz hiç örnek bulamadık umuda ihtiyacımız var ....
Hiç mi olumlu sonuç alan yok ya ikinciyi denemeye korkuyorum resmen umut veren yokSevgili arkadaşlarım merhaba,
İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelik nedeni ile son buldu forumda aradık tarafık bulamadık. Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadıktan sonra hamile kalabilen arkadaşımız var mı lütfen es geçmeyin aynı durumda birkaç kişiyiz hiç örnek bulamadık umuda ihtiyacımız var ....
aynen öyle 2 gündür kaç yere yazdımHiç mi olumlu sonuç alan yok ya ikinciyi denemeye korkuyorum resmen umut veren yok
birisi bana şöyle yazmıştı. kimyasal gebelik yaşamış olman aslında senin gebelik için uygun olduğunu gösteriyor ama sorun yumurtalarda olduğundan tutunma gerçekleşemiyormuş.Arkadaşlar anlamadım sonuçta kimyasal gebelik olduysa aslında bi bakıma iyi olmalı demek ki bi süre yaşatabilmişiz ama forumlarda kimse cevap vermedi bende konu açtım inşallah birileri yazar....
ben kendi adıma konuşayım süreç beni çok yordu, ufacık bir iyi ihtimal arıyor bunca boş bekleyişin peşine insan, işin içine korkularrda girince ve de kimse bişey yazmayınca böyle oluyor...Yani ben duydum kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebeliği olani siz niye bu kadar panik oldunuz ki? Doktorunuz olumsuz bir sey mi söyledi? Bu arada bende tüp bebekle hamile kaldım süreci biliyorum lütfen üzmeyin kendinizi.
Yani ben duydum kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebeliği olani siz niye bu kadar panik oldunuz ki? Doktorunuz olumsuz bir sey mi söyledi? Bu arada bende tüp bebekle hamile kaldım süreci biliyorum lütfen üzmeyin kendinizi.
Yaşınızı maddi durumunuzu bilmiyorum ama lütfen hemen gemileri yakmayın düzgün bir merkez ve lab bu isin kilit noktası ben tedavi gördüğüm yerde bu kadar rahat olmasaydim başaramazdım. Ne hikayeler okudum bu süreçte 1 kimyasal yüzünden küsmeyin lütfenCanım doktoruma kırgınım 2 tüp bebek parası alıp beni hiç aramadı bile o yüzden arayıp sormuyorum ona... Etrafımdakilerde bilmiyor, buraya bakıyoruz burada da cevap yok acaba olamayacak mı ????
Olmayacaksa ona göre davranalım, ilk tüp bebek denemem benide acayip yordu ben taktir ediyorum defalarca deneyenleri ama ben o kadar denemem diye düşünüyorum hele ki olmuyorsa kimyasalden sonra örneği yoksa kapatacağım bu defteri
Korkmayın inanın çok daha vahim şeyler okudum 1 kimyasal gebelik mi sizi bu kadar yıldırdı? Güçlü olun süreç çoooookkkk zor o kadar haklısınız ki ama altından kalkamayacak kadar değil.ben kendi adıma konuşayım süreç beni çok yordu, ufacık bir iyi ihtimal arıyor bunca boş bekleyişin peşine insan, işin içine korkularrda girince ve de kimse bişey yazmayınca böyle oluyor...
haklısın, toparlarız galiba zamanla.. desteğin için teşekkürlerKorkmayın inanın çok daha vahim şeyler okudum 1 kimyasal gebelik mi sizi bu kadar yıldırdı? Güçlü olun süreç çoooookkkk zor o kadar haklısınız ki ama altından kalkamayacak kadar değil.
Çok güzel tespit bence. Bana da doktorum aynısını söyledi, o yüzden kimyasal gebelikten sonraki ikinci kolay olur zor olur kesin olur gibi şeylerin doğruluğunu ispatlayamayız bence. yumurta kaliteliyse rahim tutunmayı sürdürüyorsa oluyor. Benim ilki kimyasaldı ikinci bugün aldım sonucu, kimyasal bile değil, negatif değer.birisi bana şöyle yazmıştı. kimyasal gebelik yaşamış olman aslında senin gebelik için uygun olduğunu gösteriyor ama sorun yumurtalarda olduğundan tutunma gerçekleşemiyormuş.
Canım ben yaşadım kimyasal gebelik tüp bebek transfer sonrası.bu sıkıntılı bi sorun değil .gittiğin merkezde bence sorun var.dayıyorlar ilacı mahvediyorlar. Size tavsiyem Gurur Polat hocam alanında bir numara ve iyi bir merkezle çalışıyor.Sevgili arkadaşlarım merhaba,
Aynen cnm umut olur bizlerede maddi manevi zor süreçler çünküaynen öyle 2 gündür kaç yere yazdım
Panik yapmamızın nedeni olunlu sonuç alan oomaması varsada bizim göremememizYani ben duydum kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebeliği olani siz niye bu kadar panik oldunuz ki? Doktorunuz olumsuz bir sey mi söyledi? Bu arada bende tüp bebekle hamile kaldım süreci biliyorum lütfen üzmeyin kendinizi.
ÜzüldümÇok güzel tespit bence. Bana da doktorum aynısını söyledi, o yüzden kimyasal gebelikten sonraki ikinci kolay olur zor olur kesin olur gibi şeylerin doğruluğunu ispatlayamayız bence. yumurta kaliteliyse rahim tutunmayı sürdürüyorsa oluyor. Benim ilki kimyasaldı ikinci bugün aldım sonucu, kimyasal bile değil, negatif değer.
Keşke bu kadar üzülmesek, baş ağrısından öleceğim birazdanÜzüldümgeçmiş olsun ilk gece zor geçiyor sonra alışıyor insan bakıyorumda ekim kimseye yaramada koca topikte 1-2 kişi umarım onlarınki sağlıkla devam eder
Bende hiç üzülmeyelim ekimde kesinlikle bi durumlar var ama bala kimyasal gebelikle ilgili yazan olmadı ne üzücüKeşke bu kadar üzülmesek, baş ağrısından öleceğim birazdan ☺ Forum dışında bi arkadaşım var onun da tutmamış, üzülmeyim diye söylememiş sonucum negatif olunca söyledi bugün.
Tüp bebekte Kimyasal gebelik ile öğrenmek istediğin sonrasındaki denemelerde pozitif sonuç alınıp alınamayacağı mı? Eğer buysa kesin vardır, aksini düşünmek mantıksız olmaz mı. Doktoruna çok güvenmiyorsun anladığım kadarı ile ama bizim doktorlarımız da yalan/yanlış söylüyor olamaz ki. Her deneme birbirinden bağımsız benceBende hiç üzülmeyelim ekimde kesinlikle bi durumlar var ama bala kimyasal gebelikle ilgili yazan olmadı ne üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?