TÜP BEBEKTE KİMYASAL GEBELİK YARDIMM

Tüp bebekte Kimyasal gebelik ile öğrenmek istediğin sonrasındaki denemelerde pozitif sonuç alınıp alınamayacağı mı? Eğer buysa kesin vardır, aksini düşünmek mantıksız olmaz mı. Doktoruna çok güvenmiyorsun anladığım kadarı ile ama bizim doktorlarımız da yalan/yanlış söylüyor olamaz ki. Her deneme birbirinden bağımsız bence

evet canım merak ettiğim o ama bulamadım olumlu bir örnek 😣

Sevgili arkadaşlarım merhaba,
İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelik nedeni ile son buldu forumda aradık tarafık bulamadık. Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadıktan sonra hamile kalabilen arkadaşımız var mı lütfen es geçmeyin aynı durumda birkaç kişiyiz hiç örnek bulamadık umuda ihtiyacımız var ....
Ben de ilk tub bebek tedavisinde kimyasal yasadim. Degerlerim duzenli artmadi yani hic 2 kat artmadi. Ama kendiliginden dusmedi de. Ilacla dusuk oldu. 9 ay sonra 2. Tup bebek tedavisini oldum ve negatifti. Ondan 3 veya 4 ay sonra dogal yollardan hamile kaldim. Belki size umut olur.
Gebe kalamama nedenim ise amh dusuk fsh yuksekti.

Ben de ilk tub bebek tedavisinde kimyasal yasadim. Degerlerim duzenli artmadi yani hic 2 kat artmadi. Ama kendiliginden dusmedi de. Ilacla dusuk oldu. 9 ay sonra 2. Tup bebek tedavisini oldum ve negatifti. Ondan 3 veya 4 ay sonra dogal yollardan hamile kaldim. Belki size umut olur.
Gebe kalamama nedenim ise amh dusuk fsh yuksekti.
🙏🙏🙏🙏 şahane sonunda biri sesimizi duydu hemde doğal yolla çok mutlu oldum

🙏🙏🙏🙏 şahane sonunda biri sesimizi duydu hemde doğal yolla çok mutlu oldum
Yasadiginiz psikolojiyi cok iyi anliyorum. Ben de o yollardan gectim. Olmamasini yuzde 50si psikoloji ile ilgili bence. Nezaman kafamdan bebek fikrini attim o zaman oldu. 2 defa tup bebekle olmayan olmaz bence dedim icimden. Fakat herseyi denemedim dememek ve ilerde pisman olmamak icin macun kullandim. Bu macunu da kullanayim olursa olur olmazsa yapacak birsey yok dedim. Macunun adi Clife balli bitkisel macun. Netten arastir. Ve hamile kaldim. Rahat olmak onemli. Tabi ben bu rahatliga 3 yilin sonunda erdim. Yoksa 3 yil boyinca her adet doneminde agladim.

Sevgili arkadaşlarım merhaba,
İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelik nedeni ile son buldu forumda aradık tarafık bulamadık. Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadıktan sonra hamile kalabilen arkadaşımız var mı lütfen es geçmeyin aynı durumda birkaç kişiyiz hiç örnek bulamadık umuda ihtiyacımız var ....

Merhaba, kimyasal gebelik sonradan gebelik icin engel degil. Tup bebekle hamile kaldim, bu yolculuklar uzun olabiliyor ve sabir istiyor.

Sevgili meslektasim (oyle tahmin ediyorum), kimyasal gebelik yumurta ve/veya sperm kalitesinin dusuklugu sebebiyle gerceklesiyor ya da o sirada vucudunuz bir sebeple hamilelik icin uygun zemin degil ve bebek de hmm bu anne saglikli degil diyip dusuyor. Yani sonrasindaki gebeligin saglikli olma ihtimali ile olmama ihtimali ayni, karamsarliga kapilmayin lutfen

bende bugün sabah kan verdim ve az önce sonucumu aldım. 8 e düşmüş değerim ve bende de kimyasal gebelik oldu. doktor genetiğe yönlendirdi. bir 2 ay sonra 2. denemenin olacağını söyledi. hayırlısı böyleymiş rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

bende bugün sabah kan verdim ve az önce sonucumu aldım. 8 e düşmüş değerim ve bende de kimyasal gebelik oldu. doktor genetiğe yönlendirdi. bir 2 ay sonra 2. denemenin olacağını söyledi. hayırlısı böyleymiş rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Amin cnm inşallah ikinci pozitif ve sağlıklı olur

Arkadaşlar tekrar merhaba ilk kimyasal meselesini fuyunca şok yaşamış ve anlamaya çalışmıştım şimdi anladıklarımı anlatayım negatif olmasındansa kimyasal olması daha iyi tabi tekrar kimyasal olma riski var pgt yapılabilir ama oda riskli emriyoya zarar verebilir tekrar deneyceğiz arkadaşlar sizlerde bilgilernizi tedavilerinizi paylaşın lütfen birlikte aşalım bu dönemi 🙏🙏🙏🙏

Arkadaşlar tekrar merhaba ilk kimyasal meselesini fuyunca şok yaşamış ve anlamaya çalışmıştım şimdi anladıklarımı anlatayım negatif olmasındansa kimyasal olması daha iyi tabi tekrar kimyasal olma riski var pgt yapılabilir ama oda riskli emriyoya zarar verebilir tekrar deneyceğiz arkadaşlar sizlerde bilgilernizi tedavilerinizi paylaşın lütfen birlikte aşalım bu dönemi 🙏🙏🙏🙏
Canım pgt ne demek

Kızlar benim degerim de düşüyor ne denebilir ki Rabbim hayırlısını versin gercekten

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰❤️

Bende 12 gun once transfer oldum ama 10. Gun 172 olan beta degerim bugun 162 ye düştü.kimyasal gebelik mi oluyor henuz dr ulaşamadım.embriyo icin genetik arastirma bile yapıldı nasil kimyasal olur.saglikli ve dondurulmus embriyo transferi yapılmıştı.bilgisi olan varmi

Bende 12 gun once transfer oldum ama 10. Gun 172 olan beta degerim bugun 162 ye düştü.kimyasal gebelik mi oluyor henuz dr ulaşamadım.embriyo icin genetik arastirma bile yapıldı nasil kimyasal olur.saglikli ve dondurulmus embriyo transferi yapılmıştı.bilgisi olan varmi
Yüzde yüz garantisi yokki bu işlmlerin.
Takdir boyleymis.
En kisa surede atlatirsiniz insallah haysl kirikliği zor is ama katlanicaz bir sekilde.

birisi bana şöyle yazmıştı. kimyasal gebelik yaşamış olman aslında senin gebelik için uygun olduğunu gösteriyor ama sorun yumurtalarda olduğundan tutunma gerçekleşemiyormuş.
Tutunmanın gerçekleşmemesinin bir sürü nedeni olabilir belki de sperm morfolojisi bozuktur belki de endometrium kalınlığı yeterli değildir bunun gibi bir çok sebebi olabilir ama tüp bebekte kullandığınız ilaçlar yumurta gelişimini bir kaç ay daha destekler yumurta takibi yaptıktan sonra eğer kendiniz denerseniz olma olasılığı yüksek olabilir ablam 2 başarısız tüp bebek sonrasında kendiliğinden hamile kaldı umudunuzu kaybetmeyin sağlıklı beslenin yumurtlama günlerini değerlendirin

Back
X