Tüp bebekte Kimyasal gebelik ile öğrenmek istediğin sonrasındaki denemelerde pozitif sonuç alınıp alınamayacağı mı? Eğer buysa kesin vardır, aksini düşünmek mantıksız olmaz mı. Doktoruna çok güvenmiyorsun anladığım kadarı ile ama bizim doktorlarımız da yalan/yanlış söylüyor olamaz ki. Her deneme birbirinden bağımsız bence
Ben de ilk tub bebek tedavisinde kimyasal yasadim. Degerlerim duzenli artmadi yani hic 2 kat artmadi. Ama kendiliginden dusmedi de. Ilacla dusuk oldu. 9 ay sonra 2. Tup bebek tedavisini oldum ve negatifti. Ondan 3 veya 4 ay sonra dogal yollardan hamile kaldim. Belki size umut olur.Sevgili arkadaşlarım merhaba,
İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelik nedeni ile son buldu forumda aradık tarafık bulamadık. Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadıktan sonra hamile kalabilen arkadaşımız var mı lütfen es geçmeyin aynı durumda birkaç kişiyiz hiç örnek bulamadık umuda ihtiyacımız var ....
Ben de ilk tub bebek tedavisinde kimyasal yasadim. Degerlerim duzenli artmadi yani hic 2 kat artmadi. Ama kendiliginden dusmedi de. Ilacla dusuk oldu. 9 ay sonra 2. Tup bebek tedavisini oldum ve negatifti. Ondan 3 veya 4 ay sonra dogal yollardan hamile kaldim. Belki size umut olur.
Gebe kalamama nedenim ise amh dusuk fsh yuksekti.
Yasadiginiz psikolojiyi cok iyi anliyorum. Ben de o yollardan gectim. Olmamasini yuzde 50si psikoloji ile ilgili bence. Nezaman kafamdan bebek fikrini attim o zaman oldu. 2 defa tup bebekle olmayan olmaz bence dedim icimden. Fakat herseyi denemedim dememek ve ilerde pisman olmamak icin macun kullandim. Bu macunu da kullanayim olursa olur olmazsa yapacak birsey yok dedim. Macunun adi Clife balli bitkisel macun. Netten arastir. Ve hamile kaldim. Rahat olmak onemli. Tabi ben bu rahatliga 3 yilin sonunda erdim. Yoksa 3 yil boyinca her adet doneminde agladim.şahane sonunda biri sesimizi duydu hemde doğal yolla çok mutlu oldum
Sevgili arkadaşlarım merhaba,
İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelik nedeni ile son buldu forumda aradık tarafık bulamadık. Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadıktan sonra hamile kalabilen arkadaşımız var mı lütfen es geçmeyin aynı durumda birkaç kişiyiz hiç örnek bulamadık umuda ihtiyacımız var ....
Amin cnm inşallah ikinci pozitif ve sağlıklı olurbende bugün sabah kan verdim ve az önce sonucumu aldım. 8 e düşmüş değerim ve bende de kimyasal gebelik oldu. doktor genetiğe yönlendirdi. bir 2 ay sonra 2. denemenin olacağını söyledi. hayırlısı böyleymiş rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
İnşallah canım hepimiz için inşallahAmin cnm inşallah ikinci pozitif ve sağlıklı olur
Sana da geçmiş olsun hepimiz gibibende bugün sabah kan verdim ve az önce sonucumu aldım. 8 e düşmüş değerim ve bende de kimyasal gebelik oldu. doktor genetiğe yönlendirdi. bir 2 ay sonra 2. denemenin olacağını söyledi. hayırlısı böyleymiş rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Canım pgt ne demekArkadaşlar tekrar merhaba ilk kimyasal meselesini fuyunca şok yaşamış ve anlamaya çalışmıştım şimdi anladıklarımı anlatayım negatif olmasındansa kimyasal olması daha iyi tabi tekrar kimyasal olma riski var pgt yapılabilir ama oda riskli emriyoya zarar verebilir tekrar deneyceğiz arkadaşlar sizlerde bilgilernizi tedavilerinizi paylaşın lütfen birlikte aşalım bu dönemi
Beni doktor genetiğe yönlendirdi ya onunla aynı şey değil galiba dimi?Genetik test demek kuzum
Yüzde yüz garantisi yokki bu işlmlerin.Bende 12 gun once transfer oldum ama 10. Gun 172 olan beta degerim bugun 162 ye düştü.kimyasal gebelik mi oluyor henuz dr ulaşamadım.embriyo icin genetik arastirma bile yapıldı nasil kimyasal olur.saglikli ve dondurulmus embriyo transferi yapılmıştı.bilgisi olan varmi
Tutunmanın gerçekleşmemesinin bir sürü nedeni olabilir belki de sperm morfolojisi bozuktur belki de endometrium kalınlığı yeterli değildir bunun gibi bir çok sebebi olabilir ama tüp bebekte kullandığınız ilaçlar yumurta gelişimini bir kaç ay daha destekler yumurta takibi yaptıktan sonra eğer kendiniz denerseniz olma olasılığı yüksek olabilir ablam 2 başarısız tüp bebek sonrasında kendiliğinden hamile kaldı umudunuzu kaybetmeyin sağlıklı beslenin yumurtlama günlerini değerlendirinbirisi bana şöyle yazmıştı. kimyasal gebelik yaşamış olman aslında senin gebelik için uygun olduğunu gösteriyor ama sorun yumurtalarda olduğundan tutunma gerçekleşemiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?