tüp bebekte negatif sonuç belirtileri!!!!

semin 03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
22
0
86
İstanbul
tüp bebek annelerine sesleniyorum lütfen cevap yazın .....
eğer sonuç negatifse testi yaptırmadan önce bir belirti pluyo mu muhakkak kanamamı olması lazım eğer kanama olmazsa nasıl anlaşılıyo teste kadar?tecrübesi olanlar hemen cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)))))))))

canım merhaba
inşallah sonucun negatif değildir
bal benim yumurta geliştirici iğneleri kullanırken nede toplamadan sonra(üstelik toplamada bir talihsizlik yaşadım kızlık zarım yırtıldı bir anda kanlara bulandı 2 kere anestezi aldım ) transferimde anestezi ile oldu ben hiç bir ağrı çekmedim sonrasındada ciddi aprılarımm olmadı ilk dört gün lekelenmem oldu ama dikişimden dediler çünkü dikiş attılar yırtılan zarıma sonra 9.gün 3 damla pembe kan geldi bir daha birşey olmadı ama sonuc negatif

Canim Ben 3 .denemede şu An Için Başarili 10 Ayda 3 Denememdi.hepsindede Aynisi Olsu.bizim Açiklanamayan Inf.yani Kisacasi Negatif Ile Pozitif Arasinda Hiç Bir Fark Yoktu.bende Haif Ağrilar Kasilmalar .kanamalar Negatif Sonuçtan Yani Test Gününden 2 Sonra Oldu.
Ikinci Denememde Olmayacak Negatif Dedim Ve Test Bile Yaptirmadim.bu Sadece Bir Histi.fakat 3.denemedede Ayni Durumda Idim.farkli Bir şey Bekledim Ama Olmadi Hani Farkli Bir Ağri,his Gibi.yada Ne Bileyim Bir Olay Gibi Negetif Dedim Yüzde Yüz ,fakat Kan Testi Yaptirmaliydim , Negatif çikacağindan O Kadar Emindimki Testten Sonra Yüzmeye Gidecektim.içime Mayomu Bile Giymiştim.fakat Durum Pozitifti.
Negatif Ile Pozitif Arasinda Bir Belirti Farki Yok Tu.

aktüel , beimde bi kaç akrabam tüp ile hamile kaldı onlarda herhangi bir belirtileri olmadından bahsetmişler herkezde aynı olmuyor sanırım .
ben şimdi 2 denemeyi agustosta yapıcam çok ekrenmi sence?
23 mayısta transferim olmuştu 4 haziranda negatif aldım

Canım çok yakın bir arkadaşım 3. tüp bebek deneyimini yakınlarda yaşadı...İlk 2 sinde hiç bir belirti olmadı ama 3.denemede hemen bi kaç gün sonra hamilelik belirtileri yaşamaya başladı (gögüslerde sızlama,iştah artması,uykuya çok düşkünlük v.b.)...Şu an 1 aylık hamile...Ne kadar zor bir süreç olduğunu gördüm, inşallah sizlerde en kısa sürede bu mutluluğu yaşarsınız..

Hiç belli olmuyor bazen korkunç ağrılı geçiyor transfer sonrası,bakıyoruz sonuç pozitif,aynı durumda negatifi duyanlar da oluyor;ya da tam tersi.En kesin sonuç idrar değil,kan testi.

belirtiler kişden kişiye değişiyor hiç belli olmuyor fakat transverin 10,günü yapılan idrar testinde 2,çizgi çok silik çıkıyo yani benim hep böyle oldu negatifte hiç çizgi çıkmadı pozitifte 2,çizgi çok silik çıktı.

ben transferden sonra hiç bir belirti yaşamadım, ne kasık ağrısı, ne kramp, ne kanama... ne de bahsedilen diğer şeylerden... sadece bir iki gün rahim kısmında belli belirsiz bir sızı oldu... onun dışında hiç belirtim yoktu... bir de göğüslerim ağrıdı ama oda alınan ilaçlardan iğnelerden kaynaklanıyormuş.... herkese bol şans...

mrb arkadaslar,ben artik belirtilere falan inanmiyorum,ama adem oglu o kadar merakliki en ufak bi yerden bi seyler cikariyor.ben ilk tup bebk denememi gecen ay yaptirdim.daha once hic denemedigim icin hic bi bilgim yoktu,hep arastirdim ve belirtilerin neler oldugunu ogrenmeye calistim.

beklenen olumlu belirtiler:karinda regl olacakmissin gibi agri,hafif batmalar kasiklarda,goguslerde asiri dolgunluk ve siskinlik,istah artmasi,uyku...bu boyle gidiyodu.bunlarin hepsini yasadim.bide regl gunum geciyordu ben genelde regl gunumden 3-4 gun once olurdum bu hesaba gore 4-5 gun adet gunum geciyordu.bundan daha buyuk belirtimi olur dedim.okudukca oyle emin oldumki sonucun pozitif olacagina esimide kendimide umutlandirdim.hayaller kurdum.transferin 10.gunu test yaptiranlarin oldugunu okudum.cikmama ihtimalinin var oldugnu bunun normal olabileceginide okudum.merakliyiz ya merakima yenik dustum yaptirdim negatif cikti.ama kendimi okadar inandirmisimki pozitif olacagina tum olumlu belirtileri tasidigima hic uzulmedim.hic takmadim kafaya.peh!deyip gectim.

12.gunum geldi ve heycanla gittim doktora,aksam haberi alcaktik.daha testin sonucunu alamdan ben regl oldum,yinede hala kendime kondurmuyordum sonucun negatif olacagini.ama malesef sonuc negatifti.

simdi sorarim size,ben bundan sonra artik ne belirtisi arayayim,yada siz ne belirtisi arayacaksiniz.

tek artisi olabilir oda bu surec icinde kendime umut asiladim.mutlu oldum.tabii sonunda yasadigim husrani saymazsak.

size faydasi olurmu bilmem,okuduguma gore ates iyi degilmis,ve benim ilk iki gun falan cok atesim vardi,bide sonucu ogrenmeden iki gun once .ayaklarim ellerim yaniyordu.bazi arkadaslarda kahve rengi leke oluyomus bende olmadi,bu leke olanlarin cogundada sonuc pozitif olmus.tutunma lekesiymis.

2 ay sonra ikinci tup bebek denemesi yapcaz,5 dondurulmus embriyom var.belirti falan aramayacigim.12 gun degilmi sayili gun cabuk gecer.o gunu bekelyecegim bece sizde oyle yapin kolay olmasada.

ey rabbim! sen herseyin en iyisini bilensin,verdigin her $erde bir hayir var.nefsime yenik dusup sana isyandan yine sana siginirim:Saruboceq:

rabbim gonlimuze gore versin ,hayirlisini versin:Saruboceq:

arkadaşlar benim üçüncü denemem. ilkinde hiçbir ağrı sızı olmadı negatifti. ikincisinde çok ağrılarım oldu pozitif çıktı ama 6 haftalıkken düşük yaptım. üçüncüde hiçbir ağrım olmadı. onuncu gün idrar testi yaptım negatif çıktı. ümidimi kesmiştim artık. bugün kan testi günümdü ve üç saat önce sevindirici haberi aldım. pozitif. anlatmak istediğim belirtiler çok değişik oluyor. ben de belirti belirti diye yırtındım durdum ama bakın hiçbir ağrı sızım yokken hamile olduğumu öğredim. 9 seneden sonra. allah hepinizi benim gibi sevindirir inşallah. çok zor.

evet kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor sadece 12 günü pozitif geçirmek lasım insan kendini şımartmalı. bu arada erkder hayırlı olsun cnm inşaallah kucağına almayıda nasip eder allahım benimde 3.cü denemem olucak rapor geçen hastane arıyorum araştırma aşamasındayım hayırlısı bakalım..

azra benim de yarın embriyonun yerleştirilmesinin 12. günü, yani tahlil günüm, akşam benden de açık kahverengi leke olmuş iç çamaşırımda, içim çok sıkılmıştı, aksi giden birşeyler mi oluyo acaba diye düşünmüştüm, çok kafam karışmıştı, ama şu yukarda dediğin cümleyi okumak bile ferahlattı, allah razı olsunn.. gerçi öyle genel söylemlere itimat etmeyin de demişin yaşadıklarından örnek vererek ama ben yine de bu cümleye inanmak istiyorummm

Merhaba benim annemde tup bebek tedavisi görüyor. Bugün 11. Günü sonucu 10. 96 cikti. Çok az değilmi sizce.16.güne kadar değer artar mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…