mrb arkadaslar,ben artik belirtilere falan inanmiyorum,ama adem oglu o kadar merakliki en ufak bi yerden bi seyler cikariyor.ben ilk tup bebk denememi gecen ay yaptirdim.daha once hic denemedigim icin hic bi bilgim yoktu,hep arastirdim ve belirtilerin neler oldugunu ogrenmeye calistim.
beklenen olumlu belirtiler:karinda regl olacakmissin gibi agri,hafif batmalar kasiklarda,goguslerde asiri dolgunluk ve siskinlik,istah artmasi,uyku...bu boyle gidiyodu.bunlarin hepsini yasadim.bide regl gunum geciyordu ben genelde regl gunumden 3-4 gun once olurdum bu hesaba gore 4-5 gun adet gunum geciyordu.bundan daha buyuk belirtimi olur dedim.okudukca oyle emin oldumki sonucun pozitif olacagina esimide kendimide umutlandirdim.hayaller kurdum.transferin 10.gunu test yaptiranlarin oldugunu okudum.cikmama ihtimalinin var oldugnu bunun normal olabileceginide okudum.merakliyiz ya merakima yenik dustum yaptirdim negatif cikti.ama kendimi okadar inandirmisimki pozitif olacagina tum olumlu belirtileri tasidigima hic uzulmedim.hic takmadim kafaya.peh!deyip gectim.
12.gunum geldi ve heycanla gittim doktora,aksam haberi alcaktik.daha testin sonucunu alamdan ben regl oldum,yinede hala kendime kondurmuyordum sonucun negatif olacagini.ama malesef sonuc negatifti.
simdi sorarim size,ben bundan sonra artik ne belirtisi arayayim,yada siz ne belirtisi arayacaksiniz.
tek artisi olabilir oda bu surec icinde kendime umut asiladim.mutlu oldum.tabii sonunda yasadigim husrani saymazsak.
size faydasi olurmu bilmem,okuduguma gore ates iyi degilmis,ve benim ilk iki gun falan cok atesim vardi,bide sonucu ogrenmeden iki gun once .ayaklarim ellerim yaniyordu.bazi arkadaslarda kahve rengi leke oluyomus bende olmadi,bu leke olanlarin cogundada sonuc pozitif olmus.tutunma lekesiymis.
2 ay sonra ikinci tup bebek denemesi yapcaz,5 dondurulmus embriyom var.belirti falan aramayacigim.12 gun degilmi sayili gun cabuk gecer.o gunu bekelyecegim bece sizde oyle yapin kolay olmasada.
ey rabbim! sen herseyin en iyisini bilensin,verdigin her $erde bir hayir var.nefsime yenik dusup sana isyandan yine sana siginirim:Saruboceq:
rabbim gonlimuze gore versin ,hayirlisini versin:Saruboceq: