- 18 Ocak 2019
- 2.924
- 2.547
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Bana dedin sandım evet evet yapan testini atsınDur kız daha 5. Gündeyim ben ne testi gerçi evde olsa kesin yapardım ama işte kendimi bildiğim için almadım 8. Gün yapacağım atacağım inşllahhhh
İlaçlarınızda bi farklılık olmuştur belki şifa olsunEvet hoca bana yeni birşey uyguladık dedi ama ne oldugunu anlamadım 5 gün embriyosu
İlaçlarım aynı sadece trasfer sırasında birşey denediİlaçlarınızda bi farklılık olmuştur belki şifa olsun
5. Gün pozitif görenler var bu aradaDur kız daha 5. Gündeyim ben ne testi gerçi evde olsa kesin yapardım ama işte kendimi bildiğim için almadım 8. Gün yapacağım atacağım inşllahhhh
Evet canım doğru yarın sabah yaparım çıkarsa atarım inşallahOğlumda 4. Gün çıkmıştı.bence yapacaksan bile yarın ilk idrar ile yap şimdi yapma çok su içmişsindir falan
Bez bagladılar banaYatağa ördek isteyin ben öyle yapmıştım tuvalete kalkmadım asla tutamam ördek istiyorum diyin
Sizinle aynıyız benimde 29 Kasım transferim 5 gün embriyosu AA kalite 2 embriyo transfer edildi inşallah pozitifi görürüz bende 9 aralıkta test yapıcam ama bende hiç bir belirti yok yaAyy benimde 29 kasım transfer günü 5AB bir tane ilk deneyimim 9 Aralık test günü ve aşırı merak ediyorum.
Kızlar her gün bir tane kayısılı activia yiyin bana dua edin2 trasferimde de kabız olmuştum bunda olmamaya çalışıyorum yoğurtlu karnıbahar brokoli sıcak su yürüyüş yapmaya çalışıyorum çok engel ıkınmak embriyo tutmasına
Bana yasak insülinim çıkmaması lazımKızlar her gün bir tane kayısılı activia yiyin bana dua edin
Bilmem mi ben 4te öğrendim 5 ne ki5. Gün pozitif görenler var bu arada
Embriyo glue olabilir. Ben de makrofaj aşısı oldum transfer öncesi bağışıklık sebebiyleİlaçlarım aynı sadece trasfer sırasında birşey denedi
Çok normal bunlar hep güzle şeylerKızlar bugun bende regl sancısı gibi hafif sancılar başladı ara ara yokluyo
Hiç duymadım onuEmbriyo glue olabilir. Ben de makrofaj aşısı oldum transfer öncesi bağışıklık sebebiyle
Sade activia tüketebilirsin canım doğal probiyotik bu donem de de çok faydalı transferden bir gün önce kabızdım üç gündür birer tane yiyorum çok iyi geldi hiç ıkınmıyorum rahatça lavaboya çıkıyorumBana yasak insülinim çıkmaması lazım
Bende şuan iyiyim Allaha şükür ama biraz duphalac birazcık içtim çok sıkışmim diyeSade activia tüketebilirsin canım doğal probiyotik bu donem de de çok faydalı transferden bir gün önce kabızdım üç gündür birer tane yiyorum çok iyi geldi hiç ıkınmıyorum rahatça lavaboya çıkıyorum
1 gün daha beklesen mi acaba ya çıkmazsa üzülürsün erken olabilirEvet canım doğru yarın sabah yaparım çıkarsa atarım inşallah
Benim 1 ve 2 nci trasferde 5 6 günde tutdu bıraktı kendiniKızlar bilen var mı çok merak ediyorum 5. Gün embriyosu hangi gün aralığında tutunuyor acaba tutunursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?