- 26 Mayıs 2025
- 391
- 150
- 18
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Benımde gogus agrım var progestandan oluyor canım oYa benim şuan 4 günüm gögsüm agrıyo sadece ama korkuyorum çünkü regl yaklaşıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde gogus agrım var progestandan oluyor canım oYa benim şuan 4 günüm gögsüm agrıyo sadece ama korkuyorum çünkü regl yaklaşıyor
İnşallah öyledirBenımde gogus agrım var progestandan oluyor canım o
Bende de war ozellikle fitil taktiktan sonra hemen uyumazsam yandim gogus agrisi berbatİnşallah öyledir![]()
Oda değil kesin değil ben onuda yaşadım ilk tüp bebeğim taze transferdi 6. Gün lekelendim negatifti. Kesinlikle hiç birşeyin kesinliği yok test dışında bu benim 4. Transferim ben de ne ararsanız varYerleşme kanaması dışındaki hiçbir belirti net değil sanki ya
Bncede kizlar ya whatsappa gecelim hahahaIyı olurdu aslında gercekten
Aynen 7 ve 8 i bekle çıkar çıkmasına ama çıkmazsa bu sefer stres olacaksın bekle garanti olsun çıka abile çok çok silik çıkar hiç isterse sokma kendiniÇıkmaz mı ki aslında yapay zeka da T+7 veya T+8 de yap diyor![]()
Bende de war ozellikle fitil taktiktan sonra hemen uyumazsam yandim gogus agrisi berbat
Bu arada fitil sabah kalktınızda yarısından fazlası gidiyor dimi yoksa bendemi sadece oluyorBende de war ozellikle fitil taktiktan sonra hemen uyumazsam yandim gogus agrisi berbat
Bnde cok garip yabazen hepsini aliyor sanki vucut bazende 1 tanesini kopmle atiyor az ermis sekilde ben 2 ser kullaniyorm sabah aksamBu arada fitil sabah kalktınızda yarısından fazlası gidiyor dimi yoksa bendemi sadece oluyor![]()
Bana doktor gece yatarken 2 tanesinide kullana bilirsin dedi istersen zor oluyorsa hocaya sor öyle yapabilirmiyim diyeBnde cok garip yabazen hepsini aliyor sanki vucut bazende 1 tanesini kopmle atiyor az ermis sekilde ben 2 ser kullaniyorm sabah aksam
Doktorum 2 2 devam diyor hatta hamileysem 2.5 ay devam edicekmisim :/Bana doktor gece yatarken 2 tanesinide kullana bilirsin dedi istersen zor oluyorsa hocaya sor öyle yapabilirmiyim diye
E onu da goremedik ama ya ben siskinlikten baska bi sey hissetmiyorum karnim 3 4 aylik gebe gibi ama bel agrisidir lekelenmedir kasik agrisidir pek yok yaniYerleşme kanaması dışındaki hiçbir belirti net değil sanki ya
Ay benimde çok şiş karnımE onu da goremedik ama ya ben siskinlikten baska bi sey hissetmiyorum karnim 3 4 aylik gebe gibi ama bel agrisidir lekelenmedir kasik agrisidir pek yok yani
Bilmem benim hoca herkese ayni verio :) olurda biri duserse diye ikinciyide veriyor vucut zaten lazm olan kadarini aliyormus fazlasini atiyormus2 2 mi günde çok değilmi
Hangi ilçe hangi hastaneBilmem benim hoca herkese ayni verio :)
Hangi ilçe hangi hastane
Anladım galiba genelikle herkes özel klinik olan yerlere gidiyor daha güvenilir dimiAdana ozel klinik doktorum prof. Hastanede acibadem
Hangi ilçe hangi hasta
O ne kız ilk defa duydumI’m
Buarada ben birde duphaston kullaniyorm gunde 3