- 18 Ocak 2019
- 2.873
- 2.500
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Benimde içimde o var yapmak istemiyorum ama bir yanımda diyor ki 7. Günden sonra yap kafan rahat olsun yoksa yok varsa var gibi sonuçta varsa. Çok nadir idrarda çıkmıyor oluyor tabi ki çıkmayanlarında ama işte allahtan evde testim yok dayanamaz yapardım benAsla yapmayacağım. Kendimiz denediğimiz dönemlerde bir dünya test almışım erken kaset strip her türlüsü var evde ama söz veriyorum kendime 15aralık kan testi harici yapmayacağım çünkü iğneye gidemem ayaklarım geri geri gider moralim bozulur şimdi 15 aralığa kadar bir umuda tutunmak istiyorum
Bu arada benim embriyolara kalite notu vermediler iyi dediler sadece ben görüntüyü chatcpt ye koydum o söyledi kalitesini. Yani uydurma olabilirBenimde içimde o var yapmak istemiyorum ama bir yanımda diyor ki 7. Günden sonra yap kafan rahat olsun yoksa yok varsa var gibi sonuçta varsa. Çok nadir idrarda çıkmıyor oluyor tabi ki çıkmayanlarında ama işte allahtan evde testim yok dayanamaz yapardım ben
Hayırlı olsun. Her şey gönlünüzce olsunYaş geçiyor kendiliğinden olmuyor insan çok yaş geçmeden 2. De olsun diyor yoksa benim oğlumda zordu ama çok şükür yinede
Ay eklemeye çalıştım ama olmadıysa yazayım hemen
Ben de yapmayacağım kendimi tutacağım kızlar size bir şey soracağım önceki transferden kalan prolutex iğne kullanılır mı ? Hani estrofemi attım ağzı açıldığında ama sizce prolutex kullanılır mı ?Evet evet hep öyle konuştuk tabi arada negatiflerde oldu ama herşey allahtan. Çok güzel oluyor çünkü buarada trasnfer tarihleri yakın olduğu için doğum tarihleri de bebeklerin yakın oluyor herkes birbirini gebelik işe bilgilendirir tabi önce bir pozitifleri alalım eee erkenden test yapmaya cesaretliler var mı millet 5. Günden itibaren testlerde pozitif almış
Bu arada benim embriyolara kalite notu vermediler iyi dediler sadece ben görüntüyü chatcpt ye koydum o söyledi kalitesini. Yani uydurma olabilir
Estrofemi de kullanabilir iğneyi de son kullanma tarihi geçmediyseBen de yapmayacağım kendimi tutacağım kızlar size bir şey soracağım önceki transferden kalan prolutex iğne kullanılır mı ? Hani estrofemi attım ağzı açıldığında ama sizce prolutex kullanılır mı ?
Aldım test yapıcam canım dayanamam. Perşembe ya da cuma bi yapayım sonra bir gün arayla yaparım iki tane erken gebelik bir tane prodoctor erken gebelik aldım onu yedi ya da sekizinci güne saklıycamEvet evet hep öyle konuştuk tabi arada negatiflerde oldu ama herşey allahtan. Çok güzel oluyor çünkü buarada trasnfer tarihleri yakın olduğu için doğum tarihleri de bebeklerin yakın oluyor herkes birbirini gebelik işe bilgilendirir tabi önce bir pozitifleri alalım eee erkenden test yapmaya cesaretliler var mı millet 5. Günden itibaren testlerde pozitif
Aradığım cesaret işte ya helal sanaAldım test yapıcam canım dayanamam. Perşembe ya da cuma bi yapayım sonra bir gün arayla yaparım iki tane erken gebelik bir tane prodoctor erken gebelik aldım onu yedi ya da sekizinci güne saklıycam
Yapıcaz tabiki yapmayınca sonuç değişecek miAradığım cesaret işte ya helal sanabende sipariş verdim az önce yarın pazartesi kargoya verilse Salı elimde 7. Gün gelirse 8. Gün yaparım diye hesapladım ayyy birde kendime kat kat tembih etmiştim test gününe kadar test yok diye böyle hiç geçmiyor en azından kendimi alıştırayım her sonuca
Perşembe cuma kaçıncı günün oluyor seninYapıcaz tabiki yapmayınca sonuç değişecek mi
Yapıcaz tabiki yapmayınca sonuç değişecek miAradığım cesaret işte ya helal sanabende sipariş verdim az önce yarın pazartesi kargoya verilse Salı elimde 7. Gün gelirse 8. Gün yaparım diye hesapladım ayyy birde kendime kat kat tembih etmiştim test gününe kadar test yok diye böyle hiç geçmiyor en azından kendimi alıştırayım her sonuca
Perşembe 5 cuma 6 bugun tranafer oldum canımPerşembe cuma kaçıncı günün oluyor senimi
Ayy ekleyemiyorum cok fazla alinti yapildi diyor sana diyim sen eklee :))
Ben cekilmedim ama birtane kendiliginden gebelik olustugu icin doktorum istemedi birde ben gen testi yaptrdim faktor 2 faktor 5 tum testlerim wardi oyuzden istemedi.Kızlar siz tüp bebek tedavisi öncesi hsg çekildiniz mi?
Keske whatsapp grubu kursak hahah2 Aralık trasnfer günüm 13 Aralık test günüm bugün t+4 Aralık ayında trasnfer olacakların ayrı grubu var olanlar da burda ayrı toplanıp olamayan belirtilerimizi konuşalım vakit geçirelim
Tarih | Kaç embrio | Kaçıncı gün embriyosu | Test günü |
02/12/2025 @Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık |
05/12/2025 @balparesi | 5.gün | 3bb | 15 aralık |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
04/12/2025 @Kelebenkk | 15 Aralık | ||
03/12/2025 A Ada8787 | 5. Gün 2 adet | 13 Aralık | |
01/12/2025 E eatn1 | 3. Gün 1 tane | 12 Aralık | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?