- 28 Ekim 2025
- 572
- 292
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
İnşallah canım benim Allahın izniyle biz de mutluluktan ağlayacağızEvet ya her ihtimali düşündükçe kafada insanın ağlayası geliyor ama mutluluktan ağlıycaz biz inanıyorum
Verdim kan heyecandan ölecem 1.5 saate belli olacak yerimde duramıyorumf-l-z merhaba yaptırdınız mı test? Bugun demiştiniz sanırım
Ayy kıyamam lütfen pozitif olsun lütfen lütfenVerdim kan heyecandan ölecem 1.5 saate belli olacak yerimde duramıyorum
İnşallah inşallahAyy kıyamam lütfen pozitif olsun lütfen lütfen
Bana da oyle gibi geldi ama mecbur hcg takibi yapılması gerekiyor siz yine de obur gun sabah kan verinMerhabalar, 1 aralık akşam 17:00de transferim yapıldı.5. Gün embriyosu tek adetti. Bu sabah 8.00de kan verdim. Bhcg 5.17 çıktı, sizce ne yapmam lazım? Hemşireye yazdım zaten ama ben pazar gününden beri ilaçları da bırakmıştım. Kimyasal gibi duruyor, ne dersiniz? Tecrübeli olan var mı?
İlaçlarımı kullanmıyorum zaten 36 saattir, sanırım kullanmayıp dediğiniz gibi perşembe yeniden kan vereyim. Hemşire de inşallah bugün cevaplar. Şimdi kendimi de suçladım neden bıraktım diye ama çeken bilir, bu benim 7. transferimdiBana da oyle gibi geldi ama mecbur hcg takibi yapılması gerekiyor siz yine de obur gun sabah kan verin
Neden pazar bıraktınız ki t+ 6 da bırakmısnız ?Merhabalar, 1 aralık akşam 17:00de transferim yapıldı.5. Gün embriyosu tek adetti. Bu sabah 8.00de kan verdim. Bhcg 5.17 çıktı, sizce ne yapmam lazım? Hemşireye yazdım zaten ama ben pazar gününden beri ilaçları da bırakmıştım. Kimyasal gibi duruyor, ne dersiniz? Tecrübeli olan var mı?
Haklısınız ama keşke bırakmasaydınız. Çok bilmiyorum ilk transferim benim ama geç tutunma gibi bir durum oluyor muİlaçlarımı kullanmıyorum zaten 36 saattir, sanırım kullanmayıp dediğiniz gibi perşembe yeniden kan vereyim. Hemşire de inşallah bugün cevaplar. Şimdi kendimi de suçladım neden bıraktım diye ama çeken bilir, bu benim 7. transferimdi
Ben de aynı şeyi düşünüyorum evde zaman geçmiyor yahiç geçmiyo ya raporluyum evde ama işe mi gitseydim diye düşünüyorm
Yıkıldım 0.100 yani negatif sanırım hiç iyi değilimAyy kıyamam lütfen pozitif olsun lütfen lütfen
Yaa ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm bugun neden güzel haberler alamadık yaYıkıldım 0.100 yani negatif sanırım hiç iyi değilim
Canım çok iyi anlıyorum seni 2. Transferde ben sekizinci günde 10.62 gibi bir değerle öğrenmiştim iki gün sonra yine ver dediler ama anladım tabii doğal yollada kimyasalım vardı iki gün sonra 4 de indi bıraktırdı zaten her şeyi tabii benim ikinciydi diye tecrübesizce bir umut bu tüp deyip ilaçları almaya devam ettim sonra da boş yere kullandım deyip kendime kızdım ne desek boş içinden nasıl geliyorsa öyle yap gerçekten birden fazla deneyen süreci manevi anlamda çok ağır götürüyor Rabbim yardımcımız olsun nasip etsinArkadaşlar iyi niyetinizi anlıyorum neden bıraktın sorusunun cevabı bende. Umarım sizler benim gibi sınanmaz ve ilk seferde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Benim sorum daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı siz ve yakınlarınız? O ilaçları yeniden bir hiç uğruna kullanmak istemiyorum. Bu benim 7. transferim
| Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme |
05/12/2025 @balparesi | 5.gün | 3bb | 15 aralık 2.deneme |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 15 Aralık | ||
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | 13 Aralık | |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | 12 Aralık | 1.deneme |
| 01/12/2025 T tmaden | 5.gün | 12 aralık | |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | 16 Aralık | |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık |
| 02/12/2025 ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif] |
| 03/12/2025 seher bozbey | 3. Gün 2tane | 15 aralık | |
| @khaleesi066 6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025 test günü |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
| fezhem 29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık |
| trecbsra | 5.gün | 16aralık | |
| Denizatilla23 | 5.gün | 15 aralık | |
| nurselvi241 | 5.gün | 18 aralık | |
| S selinnssss | 5.gün | 15 aralık | [pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | 14 aralık | |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | 13 aralık | [pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | 15 aralık | |
|
| 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif] |
Çok teşekkür ederim cevabınız için, peki sonrasında ne oluyor? Kendiliğinden değer düşüyor ve geçiyor değil mi? Benim de öncesinde dış gebelik hikayem var ve kürtaj da olamadım sağlık durumumdan dolayı ve tam 10 ay bebeğin yok olmasını bekledim.Canım çok iyi anlıyorum seni 2. Transferde ben sekizinci günde 10.62 gibi bir değerle öğrenmiştim iki gün sonra yine ver dediler ama anladım tabii doğal yollada kimyasalım vardı iki gün sonra 4 de indi bıraktırdı zaten her şeyi tabii benim ikinciydi diye tecrübesizce bir umut bu tüp deyip ilaçları almaya devam ettim sonra da boş yere kullandım deyip kendime kızdım ne desek boş içinden nasıl geliyorsa öyle yap gerçekten birden fazla deneyen süreci manevi anlamda çok ağır götürüyor Rabbim yardımcımız olsun nasip etsin
ilaçlı siklus olmadan da doğal siklusla tutanlar var onlar da ilaç kullanımı zaten cok az içiniz rahat olsun bence . ben de erken bıkraktım bu arada 12. gündü test günüm 10. gün 4 çıktı bıraktım.Arkadaşlar iyi niyetinizi anlıyorum neden bıraktın sorusunun cevabı bende. Umarım sizler benim gibi sınanmaz ve ilk seferde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Benim sorum daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı siz ve yakınlarınız? O ilaçları yeniden bir hiç uğruna kullanmak istemiyorum. Bu benim 7. transferim
Çok düşük bir değer olduğu için kendiliğinden iniyor canım sıfırlanıyor , doğal yolla olanda bende kürtaja girdim ama bunda kendisi sıfırlandı ilaçları kesince adetim de aksamadı o ayÇok teşekkür ederim cevabınız için, peki sonrasında ne oluyor? Kendiliğinden değer düşüyor ve geçiyor değil mi? Benim de öncesinde dış gebelik hikayem var ve kürtaj da olamadım sağlık durumumdan dolayı ve tam 10 ay bebeğin yok olmasını bekledim.
Evet gerçekten çok etkileniyorum ve üzülüyorum negatifleri duydukçaOf kızlarım negatif haber duyunca çok üzülüyorum keşke hiç birmiz üzülmesek, öyle bir süreçteyizki hepimizin kalpleri bir olmuş, hepimizin negatifine yıkılır pozitifine uçar olmuşuzAllah güç versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?