- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
Çok teşekkürler, şimdi hemşire yazdı devam edin ilaçlara diye. Ben anlamıyorum sonuç değişmeyecek boşuna ilaç alıp durmak istemiyorum ya. Hep dua ettim Allah’ım bana ya ver ya da nolur uğraştırma direkt öğreneyim negatifse dedim yine olmadı. Gerçekten kimse yaşadıklarımı yaşamasın, hepinizin yolu açık olsun.Çok düşük bir değer olduğu için kendiliğinden iniyor canım sıfırlanıyor , doğal yolla olanda bende kürtaja girdim ama bunda kendisi sıfırlandı ilaçları kesince adetim de aksamadı o ay
Hayııııırrrr etkilenmek yok he iyiyi düşüneceksin hep, evet çok zor ama transferim olduğu günden beri eşimle birbirimize sürekli komik reels atıp kahkahalara boğuluyoruz moralini çokuüksrk tutman lazım ben ilk transfer günümden beri her sabah konuşuyorum bebeğimle o sızı var ya o sızı bir an eksilsin ödüm kopuyor test yaparkende hep annecim oradasın biliyorum hadi bana göster kendini diye diye yaptım evet bu kadar inandıktan sonra negatif görsem ekstra yıkılabilirdim ama inan ki böyle düşünmek Sanada bebişinede çok daha iyi gelecek sakın negatiflerden etkilenme evet benimde negatife dönebilir daha çok erken gördüm çünkü ben pozitifi yıkılır mıyım evet ama dünyanın sonu olmayacak Allah bize öyle mucizevi bir güç vermiş ki yeniden başlarız el ele sakın üzülmüyorsunuz kızlarım sakın evet çok ağladık çok üzüldük 4 senedir düşünmediğim gecem gündüzüm yok ama başarıcaz bir gün olacak buna inanınEvet gerçekten çok etkileniyorum ve üzülüyorum negatifleri duydukça
Ağzına sağlık canım benim. Sen yolu açtın artık ordan devam ediceksin inanıyorum darısı da başımızaHayııııırrrr etkilenmek yok he iyiyi düşüneceksin hep, evet çok zor ama transferim olduğu günden beri eşimle birbirimize sürekli komik reels atıp kahkahalara boğuluyoruz moralini çokuüksrk tutman lazım ben ilk transfer günümden beri her sabah konuşuyorum bebeğimle o sızı var ya o sızı bir an eksilsin ödüm kopuyor test yaparkende hep annecim oradasın biliyorum hadi bana göster kendini diye diye yaptım evet bu kadar inandıktan sonra negatif görsem ekstra yıkılabilirdim ama inan ki böyle düşünmek Sanada bebişinede çok daha iyi gelecek sakın negatiflerden etkilenme evet benimde negatife dönebilir daha çok erken gördüm çünkü ben pozitifi yıkılır mıyım evet ama dünyanın sonu olmayacak Allah bize öyle mucizevi bir güç vermiş ki yeniden başlarız el ele sakın üzülmüyorsunuz kızlarım sakın evet çok ağladık çok üzüldük 4 senedir düşünmediğim gecem gündüzüm yok ama başarıcaz bir gün olacak buna inanın
Sağlık olsun canım sıkma canını. Dondurulmuş embriyon varsa iyi hissedince denersin bir daha umudunu kesmeYıkıldım 0.100 yani negatif sanırım hiç
Çıktı mı sonucunuzSağlık olsun canım sıkma canını. Dondurulmuş embriyon varsa iyi hissedince denersin bir daha umudunu kesme
Evet çıktı. Şükürler olsun ki pozitif. Darısı başınıza inşallahÇıktı mı sonucunuz
Harika bi haber. Hayırlı olsunEvet çıktı. Şükürler olsun ki pozitif. Darısı başınıza inşallah
Hayırlı olsunEvet çıktı. Şükürler olsun ki pozitif. Darısı başınıza inşallah
Kaç geldi betanızEvet çıktı. Şükürler olsun ki pozitif. Darısı başınıza inşallah
Sağol canım. Evet vardı karın ve bel ağrısı baş ağrısı da oldu. Mide yanması vardı.Harika bi haber. Hayırlı olsunvar mıydı belirti
| Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme |
05/12/2025 @balparesi | 5.gün | 3bb | 15 aralık 2.deneme |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 15 Aralık | ||
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | 13 Aralık | |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | 12 Aralık | 1.deneme |
| 01/12/2025 T tmaden | 5.gün | 12 aralık | |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | 16 Aralık | |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık |
| 02/12/2025 ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif] |
| 03/12/2025 seher bozbey | 3. Gün 2tane | 15 aralık | |
| @khaleesi066 6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025 test günü |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
|
F
fezhem
29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık[pozitif]1.deneme |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık |
| T trecbsra | 5.gün | 16aralık | |
| D Denizatilla23 | 5.gün | 15 aralık | |
| nurselvi241 | 5.gün | 18 aralık | |
| S selinnssss | 5.gün | 15 aralık | [pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | 14 aralık | |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | 13 aralık | [pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | 15 aralık | |
|
| 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif |
212 geldiKaç geldi betanız
Kaçıncı denemenizdiSağol canım. Evet vardı karın ve bel ağrısı baş ağrısı da oldu. Mide yanması vardı.
Maşallah Allah devamını versin212 geldi
Kaçıncı transferinizdi pekiSağol canım. Evet vardı karın ve bel ağrısı baş ağrısı da oldu. Mide yanması vardı.
212Kaç geldi betanız
İlk denemeKaçıncı denemenizdi
İlk transferim kızlar ama hep pozitif düşündüm düşünce nile insanı etkiliyorKaçıncı transferinizdi peki
Çok canım açıyor şu an tarifi yok kalbim ağrıyor var ama denemicem hep olumsuz hep olumsuz rabbim istemiyor demekki oysa en büyük hayalimdi kaçınca bu artık avazım çıktığı kadar bagırmak istiyorum Okadar doğurup sokağa atan var ben bukadar isterken hep olumsuzSağlık olsun canım sıkma canını. Dondurulmuş embriyon varsa iyi hissedince denersin bir daha umudunu kesme
Hayırlııı olsunnnn Rabbim tamamına erdirsinEvet çıktı. Şükürler olsun ki pozitif. Darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?