- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
Amiiinnn buradaki herkes bu yılı hep olumlu kapatsın inşşKızlar pozitiflere o kadar seviniyorum ki sağlıkla devam etsin inşallah, nolur bizlere de dua edin minik mercimeklerimiz bize de sımsıkı tutunsun biz de sağlıkla pozitifi görüp sizle paylaşalım
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahEvet çıktı. Şükürler olsun ki pozitif. Darısı başınıza inşallah
| Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme |
05/12/2025 @balparesi | 5.gün | 3bb | 15 aralık 2.deneme |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 15 Aralık | ||
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | 13 Aralık | |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | 12 Aralık | 1.deneme |
| 01/12/2025 tmaden | 5.gün | 12 aralık | |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | 16 Aralık | |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık |
| 02/12/2025 ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif] |
| 03/12/2025 seher bozbey | 3. Gün 2tane | 15 aralık | |
| @khaleesi066 6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025 test günü |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
|
F
fezhem
29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık[pozitif]1.deneme |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık |
| T trecbsra | 5.gün | 16aralık | |
| D Denizatilla23 | 5.gün | 15 aralık | |
| nurselvi241 | 5.gün | 18 aralık | |
| selinnssss | 5.gün | 15 aralık | [pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | 14 aralık | |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | 13 aralık | [pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | 15 aralık | |
| f-l-z | 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif |
|
| 5.gün | 17 aralık 1.deneme |
Bende de ishal ağrısı kabız ağrısı regl ağrısı karmançormanTam diyorum regl ağrısı gibi başlıyor ki ishal olmuşum..
Ya sabah kabız gibiydim zaten bişey dokundu herhalde böyle oldu şimdi, bol su içiyorum probitoyik yoğurtlardan içiyorum benKabız olmamak için ne yapıyorsunuz ben ne yaparsam yapayım geçmiyor malesef umarım kötü etkilemez süreci
İlk transfer günü çok kötüydüm baya da ıkındım inşallah bişey olmamıştır sonraki gün korkudan kuru kayısı kefir incir reçeli filan yedim ishal oldum sonra yine kabız üçüncü gün. Bugun de yine kayısı activia shot kefir suya katılan magnezyum derken ishal oldum valla hiç ayarım yok yaKabız olmamak için ne yapıyorsunuz ben ne yaparsam yapayım geçmiyor malesef umarım kötü etkilemez süreci
Aa çok iyi var mı fotosu testinBen dayanamadım t6 da erken gebelik testi yaptım silik çıktı çizgi
İlk transfer günü çok kötüydüm baya da ıkındım inşallah bişey olmamıştır sonraki gün korkudan kuru kayısı kefir incir reçeli filan yedim ishal oldum sonra yine kabız üçüncü gün. Bugun de yine kayısı activia shot kefir suya katılan magnezyum derken ishal oldum valla hiç ayarım yok ya
Bende normalde de kronik kabızlık problemi var günlük olarak tuvalete çıkamıyorum şimdi böyle olunca çok çok korkuyorum kötü etki edecek diyeYa sabah kabız gibiydim zaten bişey dokundu herhalde böyle oldu şimdi, bol su içiyorum probitoyik yoğurtlardan içiyorum ben
Çok belli olmuyor siyah beyaz yapıp atabiliriö de nasıl atılıyor burayaAa çok iyi var mı fotosu testin
Açıkçası beni de en çok korkutan ve tedirgin eden o kısmdı ve tahmin ettiğim gibi de oldu kabızlık zor. Çiğ kabak çekirdeği kefir taze sıkılmış meyve suyu smoothie filan sabahları bir yumurta kesin yiyiorm. Akşamları da annem var zaten o ne pişririse tencere yemeği genelde. Bugun mesela lifli diye bamya yapmış yanına yoğurt. O şekilde kahve içmiyorum ama çok özledim sabahları çay içiyorum kahvaltıda. Baska onerileri olan varsa paylaşır bizimleBende normalde de kronik kabızlık problemi var günlük olarak tuvalete çıkamıyorum şimdi böyle olunca çok çok korkuyorum kötü etki edecek diyepeki transfer günü ve sonrasında neler yediniz
Aa baya var gözünüz aydın
Amin bakalım kanda test yaptırınca seviniriz allahın izni ileAa baya var gözünüz aydın
Böyle konuşma kuzum Allahım gücüne gider. Duygularını anlayabiliyorum ama kısmet bu işler inşallah hayalin gerçekleşecek. Rabbimin bir bildiği vardır geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.Çok canım açıyor şu an tarifi yok kalbim ağrıyor var ama denemicem hep olumsuz hep olumsuz rabbim istemiyor demekki oysa en büyük hayalimdi kaçınca bu artık avazım çıktığı kadar bagırmak istiyorum Okadar doğurup sokağa atan var ben bukadar isterken hep olumsuz
Kabak çekirdeği yardımcı oluyor tutunmaya ananas yiyebilirsin. Maydanoz, asitli içecekler, aşırı soğan ve sarımsaktan uzak durdum. Sakatat yemeyinBende normalde de kronik kabızlık problemi var günlük olarak tuvalete çıkamıyorum şimdi böyle olunca çok çok korkuyorum kötü etki edecek diyepeki transfer günü ve sonrasında neler yediniz
Kabızlık geçer sabret nir şeyler denemeKabak çekirdeği yardımcı oluyor tutunmaya ananas yiyebilirsin. Maydanoz, asitli içecekler, aşırı soğan ve sarımsaktan uzak durdum. Sakatat yemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?